Kivi vierii ja toinenkin

  • licence27

Tästä päivästä ei paljon kerrottavaa ole. Päivän päätteksi riensin rautakauppaan hakemaan huomiselle päivälle tarvikkeita. Oli helpot ostokset ja kassoja kohti mennessä pohdin ostaisinko vielä ruuvejakin.

Punnituspisteen vieressä kaksi nuorta naista oli sen näköisinä hyllyjä penkomassa että arvelin heidän kaipaavan apua. Hukassa oli ruuvi hevosen satulaa varten ja heillä oli jopa malli mukana.

Heti ruuvin nähdessäni pystyin toteamaan että tuskin kuuluu rautakaupan valikoimaan, mutta voisi löytyä varaosana. Kuitenkin kun kierre oli mielestäni M6 niin opastin kilopulttihyllylle, punnitsemaan ja kassan kautta pihalle.

Ruuvi näytti mopo/moottoripyöräperäiseltä, mutta oli ilmeisesti toisen naisen siskon hevosen satulasta.

Päivällä olin tavallaan tutussa paikassa. Edellisellä käynnillä siellä oli perustukset, nyt jo mökki ja mökkiläisiä. Muuten ihan ok, mutta joku kuudes tai seitsemäs lasti oli sen verran korkealta ja kovaa kipattava että yksi kivi meni ainakin kuusi metriä ohi sektorista pyörien tietysti matkalla salaojituksen toisen purkuputken yli. On siis rakennettu kahdella poistolla.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus