Kohtaaminen Huutokaupan huumassa

  • licence27

Huutokauppapaikalle ajaminen kesti kokolailla tasan 1 1/2 tuntia. Nopeammin olisi päässyt jos kartturi ei olisi taas kerran nukkunut henkisesti tai kuski olisi seurannut lentokentän opasteita. Etukäteen olin kurkannut että voimakoneita oli kaupan ja jotenkin tutun oloisia kapistuksia.

Paikan päällä sit tutustuin myyntikohteeseen ja kas kummaa: Koneen dokumentista löytyivät omat huoltomerkinnät kokolailla 14 vuoden takaa. Kyseinen kone oli alkujaan tarkoitettu pääkoneeksi, mutta sen puhti ei riittänyt saunalle tai keittiölle, joten sen kaverina ollut lyhytaikaiseen käyttöön tarkoitettu työmaageneraattori pääsi töihin.

Se jauhoi sähköä kunnes huoltotarvikkeet loppuivat ja oli pakko palata pienitehoisempaan koneeseen ja ajoittaiseen sähkön sääntelyyn.

Leirielämä tuon koneen kanssa jäi lyhytaikaiseksi, koska sen tilalle tuplaten suurempi modernisoitu 611. Sattumalta sitten koneen valmistajankin edustaja sattui huutokauppaan ja väitti ettei moottorille ole tehty mitään. Väitin vastaan, koska olin lukenut sen huoltomuistion läpi jo Kosovossa ja siellä luku että moottori oli peruskorjattu jossain 10300 käyttötunnin nurkilla. Nyt mittarissa taisi olla jotain luokkaa 5000 tuntia, joten sillä saa paukuttaa mittarin ympäri jos vaan löpöä riittää.

Taas sai seurata kuinka veromarkoilla ja nimenomaan pääsääntöisesti markoilla hankittua tavaraa työnnetään ulos puolustusvoimien vararastoista ja kaiketi ilman pohjahintoja. Vanha MB UNIMOG meni muistaakseni hintaan 7700 € ja epäilen että pienen entisöinnin jälkeen sen arvo nousee siitä vielä rajusti.

Toinen kiinnostava eli HJ 80 maasturi meni taas toisaalta melkoiseen alehintaan verrattuna viereiseen kolaroituun Syncroon. Huutokauppa on mahdollisuus ja osaava ostaja tekee ostoksillaan voittoa. Vai miltä kuulostaa optinen lasi josta prismoja tehdään eurolla tai kahdella kappaleelta, kun sen ostohinta on ollut luokkaa 250- ilmeisesti markkaa ja siihen aikaan kun markalla vielä jotain sai.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus