Konttorikäynti

  • licence27

Katsastus oli ilmeisen vaativa juttu. Oli jopa niin vaativa ettei katsastuskonttorin autonostureista tainnut toimia kuin se katveessa oleva. Eipä sillä juuri merkitystä olisi ollutkaan, koska tiesin kyllä aamulla lähtiessäni ettei pohjasta mitään ongelmia tule. Tiesin senkin että pakoputkesta saattaa tulla ja auton rekisteriotteen luovuttaessani sanoin myös mitä putkelle on tehty ja miksi.

Hienoa kuitenkin että meni läpi ilman yhtään merkintää ja ainoa suullinen huomautus tuli takajarrupaloista - sen tietysti tiesin jo etukäteen. Toisaalta rikkoutuneesta jarrumännän suojakumista ei tietoa tullut, eikä sitä varmaan näekään kun pyörä ja levy tai satula ja palat ovat paikoillaan.

Tänään oli silmänruoka vähissä ja taas arvasin miten kilpailevan firman kaverille pakkasessa käy. Sen ei tarvitse huomenna työmaalle mennä kun on nosturi remontissa. Tarinan opetus on kuitenkin se että kannattaisi joskus olla ihan vaan kotona, käyttää aikaa huoltamiseen ja korjata myös se rikkomansa katto hyvän sään aikana. Joku tykkää tehdä remonttia taivasalla -24 asteen pakkasessa, mutta minä en tykkää.

Rahaa saa menemään muutenkin. Esimerkiksi ostamalla kaasupullon ja lämmittimen niiden korvessa sattuvien remonttien varalle. Aikaa saa kulumaan kun kantaa polttopuita tulisijan äärelle ja pitää tulta yllä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus