Selittämätöntä

  • licence27

Tässä maailmassa on paljon selittämätöntä. Niinkin pieni pyyntö kuin: Tuo motonetistä T-haara pissapojan letkuun- jopa se voi mennä pieleen. Onneksi toi kaksi niin kun yhden purki niin sai toisesta tehtyä toimivan.

Haara oli siis tarkoitettu painepuolelle ja kaupasta tulleessa oli tarpeeton takaiskuventtiili, olisi siis toiminut jossain toisessa sovelluksessa loistavasti mutta kun on 2 pesimen moottoria ja yksi imulinja jossa jo vastaventtiili niin ei niitä montaa kannata imulinjaan kylvää, muuten pumppuparat ei saa säiliöstä imettyä mitään ja korjaus on yhtä tyhjän kanssa. Onneksi 3 mm poranterällä sai T-haarasta ihan toimivan.

Pahalla tuulella ollessaan ihminen saattaa tehdä pahoja asioita harkitsematta, sanotaan että joukossa tyhmyys tiivistyy. Entäs hyvä mieli sitten, tarttuuko sekin vai aiheuttaako kanssaihmisissä kateutta ja pahoja tekoja.

Torstaina yllätin itseni ja ilmeisesti myös erään toisen ihmisen, tämä siitäkin huolimatta että köh köh köhien meni koko päivä, taitaa olla possu- tai lintuflunssaa. Mutta joka tapausessa tarina on niin uskomaton että pidän sen ihan omana tietonani, jos kaksi tietää niin sehän riittää kun seura on parasta. Myös sen pidän omana tietonani kuinka paljon maksoin veroja ja tuliko mätkyjä vai palautuksia. Mut ainakaan 3168 € kuukaudessa ei toteudu vaikka se on roskalehden palkkataulukon mukaan aikapalkan keskiarvo kuukaudessa- Virhehän (ainakin 1000 € liikaa) siinä täytyy olla kun sillä listalla missä on lisät ja ylityökorvaukset ei ole koko ammattikuntaa- vai onko tosiaan niin että jos tekee ylitöitä, ilta, viikonloppu, pyhä, yö ja likaisia töitä niin koko ajan palkka vaan laskee. Jos summa on oikea se olisi pitänyt olla toisessa taulukossa. Jos sekä summa että taukukko on oikea niin sama tai suurempi summa pitäisi löytyä myös toisesta duunareiden palkkataulukosta. Tässä siis taas yksi syy olla ostamatta ja lukematta iltapäivälehtien tuottamaa roskaa. Saduilla tienaa paremmin eikä tarvitse edes kirjoittaa seuraavaa Harry Potteria.

Mut sen verran vielä torstahista että toivottavasti en tätä köhää tartuttanut. Perjantaina en ainakaan ketään tartuttanut kun en lasikoppi piti tutut ja tuntemattomat loitolla. Enkä tarkoita keskoskaappia koska kone on jo täysi-ikäinen.

Niin ja rakkaat lehtimyyjät: Älkää selittäkö satuja ks. yllä. Älkää soittako minulle kaupataksenne lehtiä, osaan ihan itse ostaa kerran vuodessa jonkun Japanese Performancen tai Biken, myös tilata jos olisi siihen ylimääräistä rahaa, mutta kun ne pirun Avut ja Kodin kuvalehdet ei edes pala- totuus ei pala tulessakaan- ilmeisesti iltapäivälehdet palaa paremmin juuri siksi kun niissä on niin paljon muunneltua totuutta.
Seiskakin saisi olla sanomalehtipaperista tai pelkästään sähköinen- Jos kaikki jutut oikaistaisiin ennen painoa niin kävisi kuten Aku ankalle ennen 50 sivua x 52 viikkoa, nyt kai 34 ja hinta ei ole ainakaan laskenut.

Suosittelisin vielä yhtä ravintolaa kun yllätyin miten niin vaatimattoman näköisestä "juottolasta" voi saada niin hyvää ruokaa, mutta olin ilmeisesti niin huumaantunut seuralaisestani etten edes muista missä ravintolassa oltiin syömässä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus