Muka viiden minuutin homma

  • licence27

Ei olisi kannattanut herätä, tai pysyä ainakin lämpimässä sängyssä siihen asti että lumentulo loppuu. No se loppuu vasta maanantaina ja rajansa rakon venymiskyvyllä

Herra Ferguson keksi aikoinaan 3-piste nostolaitteen. Sittemmin siihen on keksitty ympätä kytkemisen helpottamiseksi teleskoopit ja nykyään liki järjestään pikakytkentäkourat. Pikakytkentäkourat pitäisi olla nopeammat, mutta tuntuu että niiden kanssa tähtäilyyn menee 10 kertaa enemmän aikaan kun vanhoilla teleskooppipäillä. puhumattakaan kuinka monta letkua on tuhoutunut osumisesta käännöksessä tai letkun jäätyä kouran koukkuun pikaliittemestä kiinni.

Teleskoopit on ilmeisesti halvemmat ja ihan ok, mutta en ymmärrä mitä järkeä on tehdä kierteitä peltiin kun oikeaa rautaakin olisi. Siitä kun raavas mies kahvasta nykäisee siin ruuvit tulee mukana ja näköjään vuosihuolto vie puoli päivää... Lumilingostakin laakeripukki murusina- kotimainen diesel, italialainen kardaani ja kiinalainen laakeri- kiinalainen petti ensin.

Mylly sai siis uuden kodin ja testiajo menossa 6 m/s tuulessa

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus