Prinssille morsian

  • licence27

Kas kun tosiTV ei ole vielä päässyt siihen pisteeseen että kuninkaalliset naitettaisiin kuninkaallisen tosiTV:n voittajille. Ei silti että Euroopassa muita tavoittellemisen arvoisia kuninkaallisia nuoria naisia olisi kuin Ruotsin Madeleine, ja hänkin taitaa olla USA:ssa. Mutta niin hölmöjä formaatteja on tähän menessä televisioon tungettu ettei tuo prinsessa ja puoli valtakuntaa olisi yhtään sen tyhmempi- kyse on vaan siitä mikä yhtiö ja kuka alkaa hovin narriksi.

Mut noin pääpiirteittäin televisio alkaa olla aika turha jos on nopea netti- mikä nyt sit on nopea ja mikä hidas. Mutta netin avulla voi vahingossa tutustua siihen ihmiseen jonka on aina halunnut tavata, mutta jota ei ole uskonut voivan olla edes olemassa. En vaitä että olisin muuttamassa vävypojaksi ruotsin hoviin, mutta itse asiassa se on paljon helpompi tilanne kuviteltavaksi kuin nykyinen tunnetila.

On aika kamalaa kun kolmen tapaamisen jälkeen saa päässään aikaan vain puolikkaan seksuaalisen ajatuksen. En sit tiedä johtuuko se vanhenemisesta, flunssasta, hormonaalisesta vajeesta vai siitä että luulee nukkuvansa kun on hereillä ja päin vastoin. Kaikki tämä on siis vain yhden naisen aikaansaannosta. Ehkä olen aikaisemminkin kohdannut naisia joilla on älyä ja tietenkin niitä joilla on kauneutta, mutta että tuollainen määrä ahdettuna yhteen pakkaukseen- se on pelottavaa.

Hyvä puoli on kuitenkin se että kun minä en ole prinssi, eikä hän ole prinsessa, ainakaan vielä.... Ei tarvi pelätä että joku nappaisi valokuvan ja möisi sen roskalehtiin. Ei tarvi pelätä sitäkään jos joku näkee kun molemmat on sinkkuja, eikä tarvi pelätä sitä että toinen tulee käymään ilmoittamatta taksilla, aamuyöllä kolmen promillen humalassa.

Molemminpuolisen kiinnostuksen puutetta ei korvaa edes puoli valtakuntaa, ei edes koko Pohjois-Korea. Sehän itse asiassa taitaa olla puoli entistä valtakuntaa. Siitäkin huolimatta paras nainen jota en ollut tavannut ja paras nainen jonka olen tavannut- Miksei niitä ole enemmän? Jos en olisi häntä koskaan nähnyt niin en uskoisi että moisia voi olla edes olemassa tosielämässä.

Ei tullut miljoonia lotossa, eikä euron voitolla paljon juhlita ja mitä tässä juhlisi, sinkkuiltaa? Sitä voisi toki juhlistaa että Salibandyn MM titteli pysyi Suomessa. Edellisen mestaruuden syntymisen näinkin paikan päällä. Praha tähän aikaan vuodesta- No se oli ja on ihan kaunis kaupunki. Ei mikään erikoinen, mutta pirusti museoita, kaikkea kidutuksesta seksileluihin.

Myös prahassa asusteli oikein mukava ja nätti ihminen, fiksukin vielä. Mutta eihän tällaiset maalaistollot suurkaupungistuneille tytöille kelpaa- En tosin ollut muuttamassakaan Tsekin tasavaltaan, mutta en löytänyt hänestä mitään muuta vikaa kuin sen että molemminpuolinen kiinnostus puuttuu.

No mut silloinen tyttöystäväni ei varmaan olisi ilosta hihkunut jos olisin sieltä tumman 180 cm mallikaunottaren tuonut tänne opiskelemaan Suomalaisuutta. Mut olin luvannut sille Tsekkitytölle monta vuotta ennen kuin tapasin silloisen tyttöystäväni, että käyn siellä kun tulee sopiva hetki ja se hetki oli 2 vuotta sitten- Ensimmäinen mahdollisuus opintojen jälkeen.Tarkennus: Silloinen tyttöystäväni myös tiesi että tapasin tuttuni Prahassa.

Nyt ehtisi varmaan ihan hyvin käydä vaikka nepalissa, mut kun olen jo Aasiassa käynyt niin ehkä jompikumpi Amerikka tai Austraalia. Sit jäisi Etelämanner ja Afrikka. Virossa en ole käynyt, enkä Venäjällä. Samoin on jäänyt käymäti Latvia, Liettua ja Norja. Viro, Venäjä, Italia ja Unkari tunkevat tänne. Siis näköjään kunkin maan järjestäytynyt rikollisuus vuorollaan. Venäjältä pikkurahalla viroon ja tallinkilla loppumatka.

Uutena ilmiönä röyhkeät rautakauppiaat. Lahden alueella varastetaan ja huijataan ja saadut roinat myydään esim Hämeenlinnassa tekaistuilla papereilla, milloin on silmälaseja, kiikareita, sähkötyökaluja, generaattoreita milloin vaatteita ja aina sama kiireinen myyntityyli. sit jos on varakas asiakas ja huonosti suojattu koti niin rek numeron perusteella helppo selvittää mistä hakea seuraavan paikkakunnan myyntierä

Köyhillähän nyt ei ole mitään varastettavaa. Kaikki tämä rikollisuus on kuitenkin pientä siihen verrattuna mitä EU ryöstää meiltä lailisesti ja polttaa rahat jonkun muun maan pohjattomassa takassa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus