Edelleen parempaan suuntaan

  • Jack-72

Alkaa elämä voittaa pikkuhiljaa. Vaikka tietyt asiat elämässä ottavat päähän, ne eivät lamaannuta minua eivätkä pyöri koko ajan mielessä. Alkaa olla miltei normaali olotila. Olen taas se oma mukava itseni, jonka kanssa tulen varsin hyvin juttuun :)

Tulevaisuuskin vaikuttaa ihan kiinnostavalta. Muutama asia vähän jännittää, asiat voivat mennä "niin tai näin", mutta kävi miten kävi, molemmissa on puolensa. Eräänlainen win-win tilanne siis. Näin olis pitänyt osata asennoitua koko ajan.

Mutta tästä on hyvä jatkaa. Tää vuosi oli ehdottomasti paskin vuosi mitä mun elämässä on ikinä olut. Ensi vuosi tuo varmasti monellakin tavalla uusia juttuja. Työni muuttuu luonteeltaan vähän toisenlaiseksi, uusia haasteita, vieläpä varsin mielenkiintoisia sellaisia. Jopa työpaikan fyysinen sijainti vaihtuu. Ihmissuhteissa tapahtuu varmasti uutta, sen olen jo päättänyt ja sen verran on itsetunto kohdallaan, että olen lähes varma, etten vuoden päästä enää ihan sinkkuna elä :)

Elämä siis, jos nyt ei ihan hymyile, niin ainakin virnistelee positiivisen ilkikurisesti!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:52

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus