Huonosti nukuttuja öitä

  • Jack-72

Yleensä nukahdan kahden minuutin sisään siitä kun olen päättänyt ruveta nukkumaan ja nukun kuin tukki aamuun asti. Viime yöt on olleet kuitenkin vähän erilaisia. Viimeisiä henkosiaan vetävän parisuhteen tila on jo niin kriittinen, että on kaikkien etu että nukun sohvalla. Vääjäämättä edessä oleva ero näyttää toisaalta helpottavalta, mutta toisaalta ainahan se satuttaakin. Kun vielä on jälkikasvuakin joiden parasta pitää tottakai ajatella.

Kolmansia osapuolia tai muuta erityistä dramatiikkaa tähän nyt ei liity, vaan melko tyypillinen eroon kasvaminen lienee kyseessä. Kyllähän sitä moni silloin 9v sitten ihmettelikin, että miksi me yhteen mentiinkään. Vaikea sanoa mikä siinä oli. Ehkä se oli mun tapani päästä edellisestä erosta nopeasti yli. Hänellä taas... no, en tiedä. Nyt, jos tässä nyt eroon toisistamme päästään, aion viettää jonkin aikaa ihan poikamiehenä, vähän rauhoittuen, elämän palasia kasaten ja mietiskellen, että mitä ja millaista ihmistä minä vierelleni kaipaan. Kyllähän mä aika tarkkaankin osaisin unelmieni naisen tähän kuvailla, mutta kun sellaista ei ole olemassakaan. Tai jos onkin, niin milläs lihaksillä minä sellaisen saan napattua? :-D

Katsellaan mitä tapahtuu... onneks ei oo muuta kiirettä kuin se, että tämä helvetti jota on kestänyt jo kauan, pitää saada loppumaan tavalla tai toisella.

3 kommenttia

Jack-72

24.9.2006 12:47

Unelmien nainen on älykäs, varustettu avoimella mielellä, ehkä vähän rock-henkinen, sopivasti "pervo", siedettävän näköinen (itsestään huolehtiva) ja tietenkin tykkää minusta kuin hullu puurosta.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jack-72

2.10.2006 16:02

Ai ei vai? No ei niitä oo liikaa vastaan kävelly tähän mennessä. Tai jos on kävellytkin niin ei oo pysähtyny mun kohdalla :-D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus