reissussa ja kotona

  • Jack-72

Tulipas heitettyä muutaman päivän työreissu pääkaupunkiseudulle. Helsingissä oli poliiseja enemmän kuin mitä olen koskaan nähnyt missään. Tuli vähän mieleen joku takavuosien itäblokin maa jossa miliisejä seisoi joka nurkalla. Kuulemma eilen oli ollu jotain hässäkkää Kiasman kulmilla ja nyt keskustellaan siitä oliko poliisin toiminta oikein mitoitettua. Vaikea kommentoida asiaa kun en ole tapahtumia ollut näkemässä, mutta ainakin nämä SmashAsem (tjsp) -pellet on kyllä liikkeellä niin ontuvilla perusteilla, että harvemmin näkee vastaavaa.

Päivällä lueskelin niiden nettisivuja enkä oikein ymmärtänyt logiikkaa jonka perusteella kiinalainen pienviljelijä pelastuu kun Helsingissä sekoillaan kaduilla. No, ehkä mä olen vähän "suppee".

Reissuni oli kaikin puolin onnistunut. Työhommelit sujui hyvin, iltaelämäkin oli hauskaa ja mukavinta kaikessa oli se, että tapasin erään ystäväni. Vaikka aikaa oli rajallisesti, niin onneksi meillä oli kuitenkin mahdollisuus viettää muutama mukava tuokio toistemme seurassa.

Kotiinpaluu on monesti yksi parhaista hetkistä lomamatkaltakin palatessa. Tällä kertaa paluu ei ollut joka suhteessa ihan hauskimmasta päästä, mutta enpäs nyt sitä tänne pura... Sellaisen havainnon tässä kuitenkin taas kerran tein, että oma sänky on edelleen Se Paras Sänky. Siis olipa se millainen vain, kunhan on oma. Jotenkin se tuntuu sellaiselle turvapaikalle maailman pahuutta vastaan.

Pitäisköhän tehdä taas sellainen pyhä lupaus, että vähän useammin alan kirjoittaa tänne edes jotain. On tää nyt ainakin vähän helpompaa kun sain tällaisen vanhan läppärin ja surffailu onnistuu nyt jopa täältä em. omasta sängystä käsin. Pitää vain miettiä, että millaisen palomuurin avulla pidän pahan poissa omasta sängystäni?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus