Juhannus

  • Jack-72

Juhannusraportti vähän jälkikäteen kirjoitettuna, mutta saa nyt luvan kelvata. Olin kaverin mökillä, grillattiin, saunottiin, jotkut jopa uivat, otettiin olutta, veneiltiin (venekuski oli selvä(-hkö)). Ilmeisesti melko perinteistä meininkiä monen mielestä, mutta itselleni tuo oli elämäni toinen mökkijuhannus.

Mökki olis kyllä kiva... Jos tässä noi raha-asiat sais joskus vähän stabiilimpaan tilaan, niin vois ruveta harkitsemaan mökin ostoa. Täältä päin saa joskus hyvinkin edullisesti sellaisia "mummon mökki" -tyyppisiä hökkeleitä. Ei haittais, vaikka ei olis ihan edustuskunnossa, sitähän vois sitten fiksailla pikkuhiljaa kuntoon. Joku sellainen ulkorakennus siinä pitäis olla, mihin sais auton sisään. Pitkäaikainen haaveeni on ollut ostaa joku vanha Alfa Romeo Spider, Giulia, GTV tms. ja alkaa kunnostamaan sellaista ajan kanssa ja huolella. (vanha Alfa-harrastaja kun olen).

Mutta niin kauan kun ei ole omaa mökkiä, pitää olla iloinen siitä, että kavereilla niitä on. Huomenna olis taas kutsu yhelle mökille. Jos keli on hyvä, niin voishan sitä vaikka lähteäkin mölkkyä pelaamaan :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:22

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus