Maanantai

  • Jack-72

Jahas, se olis juhannusviikko. Jotenkin tää kesä on nyt tullu ihan salakavalasti. Vasta viikonloppuna älysin, että hitto vieköön, kesäkuu on jo yli puolenvälin. Siis KESÄKUU! Lomakin lähestyy jo hyvää vauhtia. Pitäis vaan keksiä, että mitähän ihmettä sitä tekis. Metallican keikka on ainoa lukkoon lyöty asia lomallani, muut suunnitelmat pitää sitten sovittaa kelien, innostuksen ja rahojen mukaan. Kyllä sitä aina jotain keksii. Tekee sitä mikä sattuu huvittamaan ja ennen kaikkea nauttii vapaa-ajasta.

Monet parhaista lomistani ovat olleet sellaisia, etten ole suunnitellut yhtään mitään etukäteen. Pahimmat taas sellaisia, että on tullut suunniteltua liikaa menoja ja tekemisiä ja sitten iskee stressi kun on niin kiirettä.

Noh... nyt ei ole pahemmin stressiä. Ei stressaa työt eikä raha-asiatkaan, kuten vielä tuossa vielä parisen viikkoa sitten. Tästä on hyvä jatkaa loman odottelua :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:23

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus