Mensan testiin :-)

  • Jack-72

Muutaman nettitestin täyttäneenä ja niistä rohkaistuneena olen viimeinkin päättänyt mennä mensan testiin. 17.3. sellainen järjestetään tuossa lähistöllä, joten sinnepä sitten. Ja kun kirjaan asian tänne, en voi enää jänistää :p

Tänään täytin Tieteen Kuvalehden testin ja sain siitä 136 pistettä. Jostain testistä vuosia sitten sain yli 150, mutta kun noita testejä on niin monenlaisia eivätkä ne kaikki ole vertailukelpoisia, niin eipä noista hirveesti voi päätellä muuta kuin että... no, kai se on tunnustettava, että pidän itseäni vähän keskimääräistä älykkäämpänä. (Järkevyyden kanssahan sillä ei ole mitään tekemistä!)

En kyllä usko, että älykkyyttä sinänsä voidaan edes mitata. Ennemminkin testit mittaavat loogista ajattelua. Loogista ajattelua olen joutunut harjaannuttamaan työelämässä, kun olen jo yli 15 vuotta tehnyt töitä joissa pitää aina selvittää tietynlaisia syy-seuraus suhteita. Eli siltä pohjalta luulen olevani melko vahvoilla. Saa nähdä sitten. "Lähden tekemään parhaani ja katsotaan sitten mihin se riittää", kuten urheilija sanoisi!

Mutta lupaan kertoa tuloksen sitten täällä, kävi miten kävi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus