Talvi tuli?

  • Jack-72

Myönnän huijaavani. Kirjoitan tätä 19. päivä, enkä 18., mutta kun en eilen ehtinyt nörtteilemään niin paikataanpa asia nyt.

Eli nythän se perhana talvi sitten tuli. Nyt kai voi jo puhua pysyvistä lumista, ei nää voi enää sulaa ennen kevättä. Tai jos sulaa niin sitten voidaan jo puhua aikaisesta keväästä. Tarkkaan ottaen pysyvä lumi tuli tänne meidän korkeudelle viime sunnuntaina, 14.1. Noin kaksi kuukautta myöhässä. Lumikolan kanssa on jo päässyt vähän touhuamaan, yhden kerran jo kolasin ja nyt kun voi leikkiä ennustajaa kerron, että huomenna joudun kolaamaan uudestaan. Hyötyliikuntaa, siis :)

Ihan kiva että viimein saatiin lunta. Pimeys edes vähän helpotti ja pääsee lapset pulkkamäkeen. Jos ei peruskoulun pakkohiihtäminen olis tuhonnut mun hyviä harrastuksia, saattaisin lähteä vaikka hiihtämään. Ainakin mahdollisuudet olis otolliset; ihan läheltä pääsee ladulle joka yhtyy lähes kai koko kaupungin kattavaan latuverkostoon. Ulkoliikunnasta pitävälle tää oliskin varmaan aika ihanteellinen asuinpaikka.

Toisaalta, onhan tuossa tuo järvi ihan rannassa, eiku siis ranta ihan lähellä ja sinnepä järven jäälle olis helppo lähteä vaikka moottorikelkalla huristelemaan. Pitäisköhän seuraavaks ostaa sellainen lelu? ("MILLÄ RAHALLA?!", huutaa järjen vaiennettavissa oleva ääni takaraivossani.)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus