Sisustaminen

  • Jack-72

Alanko pikkuhiljaa ymmärtää naisia vai olenko lopullisesti muuttumassa neidiksi?

Viime viikkoina on tullu vähä rempattua kämppää, muutettua järjestystä, maalattua seiniä, laitettua uutta tapettia ym. pientä puuhastelua. Hitto miten kivaa puuhaa! Tai ei se itse puuhastelu, vaan se kun saa kaiken valmiiksi ja saa "nauttia kättensä töistä". Varsin pienellä puuhastelulla kämppä näyttää ihan uudelta. Olen aina tykännyt kotona oleilusta, (vaikka olosuhteet nyt on mitä on) mutta voi miten mukavaa se onkaan kun vähän uudistaa niitä tuttuja nurkkia. Eikä sitä rahaakaan niin paljon kulu. Yllättävän paljon sitä ihminen osaa tehdä kun rupee vaan tekemään. Tapetointi on ihan helppoa ja jopa laminaatin läiskiminen lattiaan onnistuu kun vaan kysyy joltain homman hallitsevalta muutamat vinkit. Niin ja työkalut pitää tietenkin olla.

Jee, remppa alkaa olla valmis ja lomakin lähestyy. Malttaakohan sitä edes lähteä mihinkään kun koti näyttää nyt niiiiiin hyvältä.

(kyllä malttaa, ulkoiset puitteet on kunnossa mutta muuten elän melkoisessa tyhjiössä)

3 kommenttia

Anonyymi

5.6.2007 22:07

Kaikki muu remppa paitsi tapetoiminen on superkivaa. Olen jopa koulut käynyt ja AINA se on yhtä vaikeaa ja hihat palaa joka kerta

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jack-72

5.6.2007 23:30

Jep... minäkin olen peräti kerran aiemmin tapetoinut. Päätin sit kokeilla taas ja aloitinkin oikein mukavasta seinästä: sellaisesta joka on toisesta päästä korkeampi kuin toisesta. Onneks en sentäs ottanu kohdistettavaa kuviota. Olis ollu harjoitusprojektiksi vähä turhan vaativa. Vaan hyvä siitä tuli, vaikka itse sanonkin!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:24

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus