Stressiääääääää.... ja helpotusta siihen?

  • Jack-72

Prkl kun on ollu hermot kireellä viime aikoina. Syykin on varsin perinteinen: raha-asiat vähän solmussa. Mutta: tänään otin itseäni niskasta kiinni, marssin pankkiin ja neuvottelin pankinjohtajan kanssa. Ajattelin, että se nauraa mut pihalle ajatuksineni, mutta päinvastoin: oli kuulemma itse suunnitellut vähän saman tyyppistä ratkaisua. Eli rahahuolet taitaa loppua ihan kohta. Lainat saan hoidettua pienellä järjestelyllä ja rahaa jää käteen satoja euroja enemmän kuin aikaisemmin. Jee :)))

Viikonloppuna testailin, miltä kalja maistuis pitkästä aikaa. Ostin rehvakkaasti laatikollisen Karhua ja ajattelin, että käyn sit baarissakin pyörähtämässä. Join lauantai-iltana pari-kolme olutta ja totesin, että eipä tää nyt maistukkaan ja rupesin nukkumaan. Wanhaks tulossa tai sitten pelko mopon karkaamisesta painaa takaraivossa. Noh, niin tai näin, sunnuntaina oli virkeä olo heti aamusta ja olin itseeni varsin tyytyväinen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:24

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus