Uusi vuosi, vaan ei uusia kujeita...

  • Jack-72

Vuosi vaihtui melko rauhallisesti kun ehdin hankkimaan jo ennen varsinaista h-hetkeä sellaisen krapulan ettei juomista voinut kuvitellakaan. Muutaman raketin kuitenkin innostuin ampumaan. Yllättäviä vaikeuksia tämä lumettomuus vaan aiheuttaa; Miten niitä rakettejakaan ampuu kun ei voi tökätä sitä tikkua lumihankeen pystyyn? No, onneksi kiltti naapurin setä oli varustautunut paremmin ja sain lainata hänen ystävällisesti valmiiksi tyhjentämäänsä kossupulloa laukaisualustaksi.

Mitähän tämä vuosi tuo sitten tullessaan? Työrintamalla vaikuttaa siltä että uusia juttuja on tulossa enemmän kuin arvelinkaan. Hyvä niin. Mä vihaan rutiineja, joten uuden opettelu ja uudet haasteet ovat enemmän kuin tervetulleita!

Ihmissuhteissa ei mitään merkittävää liene tekeillä ja siihenkin olen varsin tyytyväinen. Kunhan nyt pääsee edes jotain perversioitaan toteuttamaan niin kaikki on hyvin :)

Työn ohessa opiskeleminen rupes vähän tökkimään, yks näyttökoe meni hiukan viduralleen ja on vähä siinä ja siinä että viitsinkö jatkaa enää koko koulua... Noh, katsellaan miten on aikaa ja inspiraatiota. Tällä hetkellä ei kumpaakaan. Onneks ei ole pakko opiskella jos en haluu.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus