Blogi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on elämä.

Eräs kuolema  4

Oltiin tossa viikonloppuna kaverin kanssa ulkoiluttaa koiria noin yhden aikaan yöllä. Mentiin erää tarhan ohi, sen pihalla oli joku istumassa lasten keinussa, siinä se keinui. Kaveri tokaisi mulle että eipä taida olla tyypillä kaikki kotona. Ja oikeassa oli, tyyppi oli mennyt lasten pihamökkiin ja vetäissyt ranteet auki. En tiedä ku sen sieltä löysi, toivottavasti ei kukaan lapsista.

Mitä tästä opimme, ensikerralla ku näkee jotain tollaista on syytä ilmoittaa asiasta eteenpäin.

Ja vinkki kaikille itsetuhoisille ihmisille, listikää itsenne jossain muualla kuin päiväkodin tuntumassa.



Tapetaan Ilves  14

Pohjois-Suomeen on annettu Ilveksen pyyntilupia niin paljon, että kaikki seudun Ilvekset saa tappaa. Jotenkin ymmärtää, että Ilves tuottaa tappioita porotaloudelle. Tosin poroja on liikaa ottaen luonnonkestävyyden.

Sitä en tajua, että etelään myönnetään tappolupia. Sielle ei ole mitään järki perusteita. Paitsi, että Ilvestä on vaikeaa metsästää, eli metsästäjät saa uusia haasteita. En tajua. Ilves ei ole uhka ihmiselle millään tasolla.

Pohjois-Suomen tappoluvatkin helteää sen takia, että valtiolta on rahat lopussa. Rahat joilla korvataan poromenetyksiä.

Kiitos Maatalousministeri, hoidat asiat helvetin hyvin!

http://www.luontoliitto.fi/tiedotteet/?p=814


Kannabiksen kotikasvatus kiinnostaa tutkijoita  8

http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/01/kannabiksen_kotikasvatus_kiinnostaa_tutkijoita_1002148.html

Jostain luin, että Suomessa on arviolta 10000 kotikasvattajaa. Veikkaan, että luku on todellisuudessa vieläkin isompi, ja tulee kasvamaan. Loistavaa!

Kuinka kauan Suomi ja viranomaiset jaksavat kiusata kotikasvattajia? Nekin resurssit vois käyttää oikeasti kovien huumeiden maahantuotia vastaan. Kovat huumeet, laittomat aseet, omaisuusrikokset ovat mun mielestä suurempi uhka kuin pilvenpolttelijat.

Jotain järkeä pitäis saada Suomen päihdepolitiikkaan ja herätä todellisuuteen. Maailmassa on paljon esimerkkejä miten asiat vois hoitaa. Esim Saksa - Berliinin kahvilat.

http://www.vartti.fi/artikkeli/ef1b0cf0-d6eb-495d-8bb9-6670e587635b