Tiedoksi Alanpoe1

  • Pajautus

AlanPoe1

Miksi ylipäänsä pitää saada pää sekaisin ? Kehottaisin pössyttelijöitä hankkimaan elämän. Itse käyn Storyvillessä ja syvennyn samalla kirjallisuuteen retroviruksista tai kenties jostain muusta kiinostavasta aiheesta.

On aika surullista, että päihdeörveltäminen on niin suosittua kansamme keskuudessa. Kyllä sen endorfiininautinnon voi löytää ihan tavallisesta elämästä ja hupparipäiselle hörhölle tiedoksi, ettei firmoissa suhtauduta kovinkaan iloisesti henkilökunnan kannabiskokeiluihin. Itellan pakettiautoa tämä hyypiö näytti ajavan.

Sorry, pakko pistää tää on niin huvittava. Tällä hupparipäisellä hörhöllä on elämä. Ja kovin olen siihen tyytyväinen, toki aina löytyisi parannettavaa. Itse en käy Storyvillessä, mutta täytynee joskus poiketa, siel on kumminkin paljon porukkaa jotka ganjaa tykkää poltella(tieto).
Niin ja saa monesta asiasta nautintoa, eikä niihin liity päihteet mitenkään. Toki myönnän, että ganja on mulle nautintoaine siinä missä alkoholi. Mutta pakko myös mainita että se on mulle joskus myös lääkeaine, annan esimerkin kuumessa olo on vittumaista, mutta kun polttaa paukut kuuume laskee, en tarvitse siihen mitään buranaa yms.

Ja yks pyyntö olisi Alanpoe1:selle laita kuva esille.

Itse uskallan naamallani täällä puhua, sanoin naamakirjassa, ihan oikealla nimellä myös. Harmi, että ganja tuntuu monelle olevan ongella. Mulle se ei ole, eikä myöskään lähiomaisille joka asian tietävät, vaikkakaan eivät itse ganjaa käytä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus