Puukko ja puntari

Usein yllättävän näkökulman esseitä tiedon ja taiteen koko kirjosta, huumoria unohtamatta, seassa hieman omaa outolinnun elämääni.

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2011.

Hullut skunkit, ja kohdun menetetty rauha  4

Kävinpä juuri pienoismallimessuilla ihailemassa herra kapteenituttavan tekemää mahtavaa dioraamaa, sodasta, kuinkas muuten. Kultamitali ja kunniamaininta tuli.

Messuhallissa oli samalla lemmikkimessut. Nykyään voit messuilta ostaa pirun myrkyllisen lintuhämähäkin, joita myydään mukaan, taskuun mahtuvassa muovirasiassa kuin Jacky -vanukkaita. Yllätä puolisosi!

Enää ei myöskään tarvitse ostaa erikseen luonnehäiriöistä koiraa, väkivaltaisen menneisyyden omaavaa papukaijaa, ja inkontinenssista kärsivää märkää vuohta. Voit ostaa fretin.

Siinä yhtyvät kaikkien em. lemmikkien piirteet: se käy kaikkialla lattiasta kattoon sekunneissa, tuhoaa huoneistosi, puree kaikkia, ja haisee erityisillä hajurauhasilla tanakasti vaikkei edes pissisi. Ja osaahan se tietysti senkin, ja se kakkaakin. Hiekkalaatikko sillä on, mutta yhdeksän pedonpaskaa kymmenestä on kengässäsi tai mattoon hierottuna, ja vaikka kattolampussa tai revittyjen verhojesi verhotangon päällä, sillä otus on ketterä kuin apina ja mahtuu koostaan huolimatta kaikkialle minne golfpallokin. Se tunkeutuu vessanpöntön putkeen ja pesukoneidesi sisään. Hyvänä puolena mainittakoon että se on päivisin enimmäkseen unessa. Joten kun nukut itse, keittiöstä kuuluu astioiden pirstoutumisen ääntä , fretti se siellä vaatii seuraasi, ja on juuri kätkemässä Manolo Blahnikisi kukkaruukun multaan tai liotusvettä täynnä olevaan kattilaan. It is his hobby, you know.

http://2.bp.blogspot.com/_M0cuxJsSjdU/SeefhJOk3TI/AAAAAAAAJC4/7mqR8Dr8-WI/s400/85000466.uUBgESqR.jpg

KIva eläin. Vastaavan viihteen aikaansaavana vaihtoehtona olisi amfetamiinilla ja LSD.llä piikitetty skunkki. Myös raivohullu piikkisika toisi eloa yksiöön.

Militaariäijä Jone Nikulahan yritti oleilla samassa talossa Ellenin frettien kanssa, mutta hermot pettivät hänelläkin, sillä Ellen kielsi tuomasta pistoolia.

No voisin minä sitttenkin frettiä harkita. Tällaista rauhallista mallia.

http://www.tophattaxidermy.com/images/ebay/ferret-taxidermy-image.jpg

Messuhallissa oli myös lapsimessut.
Perskuleen Katti Matikainen

http://www.gaserlachius.fi/uploadkuvat/Katti_Matikainen.jpg

oli silakkatauolla siltä päivältä, olisinpa saanut nähdä läheltä. Ehkä olisin saanut muistokuvan minusta hänen sylissään. Tosin rouvani oli messuilla mukana, joten kärähtäminen kuvaustilanteesta olisi aiheuttanut lävähdyksen käsilaukusta päähäni. Parempi näin.

Lapsimessuilla oli myös jotain perheen pienimmille, siis juuri synnytyskanavassa oleville. Upea sähkösäätöinen synnytystuoli löytyi, kuin avaruusaseman kuntoilulaite.

http://www.ttl.fi/fi/ergonomia/ergonomia_eri_aloille/terveydenhuolto/synnytys/sivut/default.aspx

Pari on jo Kätilöopistolla. Loistava juttu. Jos miehet yhtään välittäisivät naisista, säätötuoleja olisi käytetty jo 200 vuotta. Onhan näitä ollut,

http://faculty.uml.edu/sgallagher/BirthScene.jpg

mutta tämä tuo synnyttäjän korkealle, sängyn yläpuolelle niin ettei kätilö kumartele. Ja sänky on heti alla jos jotain sattuu ja mennään kiireellä leikkaussaliin tms. Nyt vauva siis työntää päänsä painovoiman avustamana ulos, ja jos se on tuleva kyläkauppias tai muutoin etnisesti kauppiasainesta, se tokaisee kätilölle: -"Hai, osta sie miulta hyvä karvakaulus !"

Netistä löytyi viimeinen villitys. Nyt voit kutsua suvun tutustumaan vauvaan jo ennen kuin se syntyy. Tänä valvontakameroiden aikana tuo viimeinenkin yksityisyyden aika on viety. Vauvaa kyylätään kohdussa, eikä se saa imeä peukkua ja potkiskella rauhassa. Valvontakameroitahan puolustellaan sillä ettei rehellisillä ihmisillä ole salattavaa.

http://www.mintgadgets.com/medical-gadgets/preview-our-baby-with-prevue/