Puukko ja puntari

Usein yllättävän näkökulman esseitä tiedon ja taiteen koko kirjosta, huumoria unohtamatta, seassa hieman omaa outolinnun elämääni.

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2012.

Palmuja ja papukaijoja  1

Onpa ihanaa olla j@lleen etel@ss@ lomalla!

Teneriffalla on kaunista eik@ hankia n@y miss@@n! ;-D

Tarkoitus olisi menn@ kiipeilem@@n Barranco del Infiernoon.

http://www.viajejet.com/barranco-del-infierno-tenerife/

Sit@ varten onkin kymmeni@ kiloja rojua mukana. Rotkon pohjalla kulkee suosittu vaelluspolku kuten minulle tutussa Mascassakin, mutta Infierno on ollut jo vuosia suljettu kivivyo^ryvaaran takia. No meille se sopii, sill@ nyt ei tarvitse mietti@ sit@ kuinka mahdollisesti aikaansaamani kivivyo^ry v@ist@m@tt@ p@@tyisi turistiparkojen niskaan.

Barrancon ylle p@@sisi liitovarjoilemaan. On kolmekin yrityst@ jotka suovat siihen mahdollisuuden. Jos ruumiinkunto ei nuhan tms syyn takia riit@ kiipeilyyn, niin sitten liit@m@@n. Onpahan sitten ainakin extreme- ja adrenaliinikiintio^ t@ynn@!

Sukellusfirma sattuu olemaan suoraan hotellihuoneeni alla, ja sielt@ saa hurjan halvalla vuokrattua kamat, sanoivat ett@ voin omin p@inkin menn@ noihin hurjan n@ko^isiin kalliopoukamiin kunhan muistan pari juttua.
Kuten ett@ jos joutuu tyrskyss@ ison aallon viem@ksi, pit@@ sukeltaa ennen kuin iskeytyy kallioon, nimitt@in aallon vesimassa menee stopin j@lkeen alas ja vie alhaalla turvallisesti ulosp@in. Taas on suomipoika hiukka ulalla: n@in varot piikkirauskuja menness@si hiekkapohjalla veteen, tuossa kohtaa hait kuulemma k@yv't, jne kivaa.... hmm.

No kunhan ei olla kotona, kukkia on ja kaikkea kivaa. Kun etsimme pikkutalojen muurien v@lisess@ sokkelossa ulosp@@sy@,
niin er@@n talon pihalta kuului naisen @@ni espanjaksi:
Terve! Kuinkas menee?
Kyselimme jo suuntaakin, papukaijalta!