Puukko ja puntari

Usein yllättävän näkökulman esseitä tiedon ja taiteen koko kirjosta, huumoria unohtamatta, seassa hieman omaa outolinnun elämääni.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on nörtit.

Apua, olen virtuaali-Terminator!  3

"Tämä tarina on tosi."
Olen oikeasti kantanut tuhatmäärin rahaa nörtilleni, jotta hän lataisi/siistisi/korjaisi
softaani.
Kerroin hänelle, että tuskin kukaan muu voi olla niin huono-onninen teknisten laitteiden toimivuuden kanssa kuin minä. Varsinkin monimutkaisimmat, eli tietsikat eivät toimi.

Hän ei uskonut ennen kuin demonstroin. Näytin miten minun luomani avatar ei saanut seikkailupelin talossa olevaa poljinta toimimaan.
Hän loi oman avatarin ja kävi polkaisemassa. POM, toimipas heti!

Nörttini:
-"Käsittämätöntä! Tosi on, jopa avatarisi on huono-onninen teknisissä laitteissa!
Saat alennusta, tämähän on kauhea tauti!
Missä muuten olet töissä, ei kai siellä ole sähkövehkeitä, hehheh?"

Minä:
-" XXX:llä', globaalissa elektroniikkakonsernissa."

-"Ei jumalauta!"

-"Joo, lienee parempi että en mene enää ainakaan labraan.
Meillä räjähtää ilman minuakin koestamossa melkein joka päivä."
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Joo, miten helvetissä saan pelkällä olemattomalla VIRTUAALILÄSNÄOLOLLA sekoamaan nekin laitteet, JOITA EI EDES OLE OLEMASSA, jumaliste!

Kirjoittaessani tätä on vieressäni SONYn mp3, johon en voi siirtää tietsikalla olevia biisejä. Nimet menee mutta niissä on nolla bittiä musaa.

Voisin myös kuunnella niitä ostamallani Huawei-älykännykällä, jonka radio ei toimi koska sitä ei kai ollutkaan. Huawei-huihai on ollut heti eka päivistä korjattavana, koska se on Android-laite joka ei yhdistä Androidiin. Kartta toimi kyllä, ja näytti minun kävelevän vetten päällä Suomenlahdessa. Makselen HuiHaista kyllä maksuja joka kuukausi, nyt jo viidettä kuuta.

Koetan tässä siirtää Amazon-leffani (kts.kuvani ja rohviili) pätkiä toiselle tietsikalleni, mutta ostamani älyvälipiuha herjaa käsittämättömiä. Plug and play: plug your ass.

Kun saan ne USB -tikulla siirrettyä, ne eivät aukea koska uusi kakkoskone ei ole netissä turvasyistä. Idiootti kallis HD-videoleikkaussofta ei muka ykskaks tule toimeen ilman minulle tarpeetonta esim. ompelukoneenääni-waw-tiedostoa (Amazon-leffa!), joka asuu belgialaisella serverillä.

En uskalla yhdistää sitä masiinaa nettiin koska en saa ladattua F-Securen virusohjelmaa sisään. Herjaa satelee kuvaruudun kummallakin puolella.

F-Secure saa kyllä maksunkin konfirmoitua, mutta ohjelmaa en saa.

Kas ihmettä kun olen saanut 110 kuvaa käsiteltyä ja siirrettyä Cityyn!
Tosin joka kuvan kohdalla joudun odottamaan, kun siirrrän manuaalisesti kuvankäsittelyn oletusasetukset hitaasti kohdalleen. Auetessaan joka kuva on kuin Andy Warholin näyttelystä.

Ostan kaikki MIami-aiheen leffat ja pelit. Scarface maksoi kai 70 €, ja kaikki näkyy superkontrastisina viivapiirroksina. Kuluttajan asia on imuroida ties mistä virussivustoilta (MAHDOLLINEN HYÖKKÄYSSIVUSTO!) patcheja jotta Miami näkyisi. Arvaa latautuvatko patchit ohjelmaan asti.

Jne, jne.

Tuttavani haikailee upseeriksi Puolustusvoimien Elektronisen Sodankäynnin osastoon. Voisin värväytyä ja olla Salainen Ase.

Kenraali vain yhdistää minut hyökkääjän sotilas-WLANiin, ja piankos niiden tutkaverkko romahtaa ja Glonass- paikannus näyttää että ollaan hyökkäämässä Patagoniaan. Risteilyohjus joka on ohjelmoitu 30, 3 kilometriin, räjähtää lennettyään 3,3 metriä. Satelliitit suistuvat radaltaan.

Obama, wanna make a good deal?