Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2006.
Seuraava

unisimmun paluu...  1

...uijui, mikä yö...ei uni meinannut tulla silmiin millään, unimatti saapui vasta neljän jälkeen. Ja koko uniajan näin yhtä pitkää samaa unta koko yön. jokin ihmeellinen salaliitto hässäkkä...mukana mummoja, timantteja, ruumiita ja syyllinen oli mun nettikaveri (sellainen jota mulla ei oikeasti ole) joka oli mulle lähin tai teeskenteli ja oli sitten koko jutun takana..Huomaa että on kuumetta ollut taasen ja kaikki päivän asiat sekoittuneet unessa melskaiseksi mutta kuitenkin järjelliseksi uneksi=/...

...väsyttää....

Lisäys klo 11.50...

ja oli sitten viimeinen kerta kun yritän mitään tietokoneasiaa fiksailla...yritin saada mesen toimintaan ja nyt se pentele hävis koko tietokannasta=/...argh!!!!nyt riitti tämäkin, meitsi soittaa asiantuntijat apuun!


Hui sentään...  1

kuume ja syömättömyys eivät ole hyvä yhdistelmä...meinasin pyörtyä kaupassa.happi loppui ja silmissä pimeni...jotenkin sain tavarat tungettua kassiin ja hoiperreltua ulos. ei ollut ensimmäinen kerta, talvella välillä ruuhkajunissa (kuuma,ja paljon ihmisiä) loppuu happi ja meinaa pyörtyä.noh, pääsin kuitenkin kotiin ja alkaa jo helpottaa.

tänään alan selvittää synttäriviikonlopun ohjelmaa. ei tässä ole kuin pari viikkoa enään. toisena iltana sovittiin lady K:n kanssa että laitetaan hienostokuteet niskaan ( mä systerilta saadun useemman satasen maksaneen kotelomekon ja samankankaisen pitkän takin sekä nahkasaappaat) ja lähdetään storyvilleen juomaan shamppanjaa ja kuuntelemaan jazzia=D.Kun tulee vanhaksi pitää alkaa käyttäytyä kuin aikuinen, eikös niin=)?

ensi perjantaina on ne grillibileet. niihin pitää varmuuden vuoksi keksiä ohjelmaa jos joudun taas ohjelmanvetäjäksi estraadille=). mutta ennenkuin teen mitään muuta niin syön...hyvä ruoka parempi mieli=D.

Niin ja iloinen asia: sain vihdoin ja viimein rakkaan ystäväni kimblen lukemaan mun blogia=D...toivottavasti tämä ei pahemmin järkyttänyt sen sielunelämää=)


....  1

hymyni on pakannut laukkunsa ja muuttanut argentiinaan...ei ole hymyä näkynyt toissapäivän jälkeen. hymy on aivan yliarvostettu asia...kaverit alkaa huolestua, koska tälläistä ei koskaan tapahdu. Se että päivänsäde lakkaa hymyilemästä on verrainnollinen siihen että tulivuori puhkeaa keskellä malmin toria...
toisekseen alan kuihtua kasaan...kun on paha mieli ei tee ruokaa mieli ja nyt on kolmas päivä syömäti=/...ei hyvä...eilen kuului käsky "sun täytyy syödä!!!"..."no, mä syön ehkä huomenna jotain"...lupaavaa...
kolmanneksi mitä yleensä teen jos on sydänsuruja...mistä itseni löydän?metallisoturin luota...mutta nyt en mene, en, en , en !!!!

pitäisi kai olla hyvillä mielin että on hajalla, tämähän on kuitenkn kasvattava kokemus...mutta en vain jaksa...

lisäys klo 12.20...

Nyt riitti tämä murheen paatos!!!!!suuttumuksella irti surusta ( siinä uusi kurssi marttakerholle)... loukkasin ihmistä, en edes tahallaan ja tsiljoona kertaa anteeksi pyytänyt...arh!!! päätin jo viisi vuotta sitten että mua ei enää kohdella huonosti, enkä enää ikinä anna kenenkään pallottaa mua. En aio aloittaa nytkään...piste!!!!

nyt mä haen hymyni jostain takaisin...tulkoon vaikka pikalennolla=)...ja sitten kauppaan, mä tarvitsen ruokaa. ponnarit pörhölle ja musiikki täysille=) ( 69-eyes rules!!!=)......olen kaiken lisäksi kuumeessa ( ja yskässä), ei tehnyt surumieli sitä helpommaksi.
tyttökin palaa kotiin tänään, huomenna sekin saa jäädä kotiin, ei tartte mennä tarhaan.
nyt sen hymynmetsästykseen=).sitä on jo iso ikävä.mikäs se olikaan argentiinan suuntanumero?=)


zen cafeeeeee....  1

mä en usko rakkauteen ja mä en tahdo kuulla,
että sinä uskot niin ja mä en tahdo kuulla,
että tämä kestäisi kuin viikon taikka kaksi.
Mä en tahdo enempää,siis tilaa jo se taksi.
Minä olen tehnyt tätä useamman vuoden,
tullut kotiin perjantaisin mukanani tuoden
aina uuden kundin, vaikka juuri olen saanut,
mielestäni aikaisemman jonka olen maannut.

yhtälailla säälittävä olen niinkuin muutkin.
Yksinäinen josset tuu ja jos sä sitten tuutkin.
Olen sulle kohtelias mutta vain sen verran,
että saan sut sänkyyni tämän yhden kerran.
tilaa jo se taksi.

mä en usko ikuisuuteen minä uskon hetkeen.
Uskon että miehiin tulis suhtautuu kuin retkeen.
Enkä usko sinuunkaan kuin viikon taikka kaksi.
Mä en tahdo enempää,
siis tilaa jo se taksi.

-zen cafe-

päätin sitten jättää KP:n...Se siitä. näin se elämä lullaapi=)...


sellaista on elämä...  1

tämä ilta ei ollut elämäni parhain. itkin kotona ja kuuntelin omniumia ( jota kuunnellaan vain tosi vihaisen tai tosi surullisena...inhoan bändin kitaristia, mutta myönnän että se osaa soittaa...) ja yritin meikata itkuisia simmuja jotenkin kuntoon. Todella vaikeaa kun kyyneleet vuotaa.

Lähdin sitten paikalliseen, kotona kaatui seinät päälle. Tytöt oli siellä ja neiti koala (armahin) töissä (kuten lady O:kin) ja ne huomasi heti että jokin on vialla. Ei ihme, hymyilen nimittäin lähes aina, ja nyt oli hymy kuollut ja kuopattu. Koalatar kysyi mikä on hätänä, En pystynyt puhumaan, pala nousi kurkkuun ja itkin...siinä baaritiskillä. ilta jatkui samoin suruisin tunnelmin. Pikku M ( joka taas kerran hengaili paikalla, ylläri) ihan huolestui. Kysyi multa, mihin hymy mun silmistä on hävinnyt. Olenhan mä pari kertaa ollut siellä allapäin, mutta nyt tytötkin ehtivät huolestua kun ei hymy irronnut millään. Ei todellakaan tehnyt mieli hymyillä. Pikku M yritti halata mutta en kestänyt sitä että joku koskettaisi mua.

Loppujen lopuksi kerroin sitten tytöille mikä mut teki niin surulliseksi. Kaikki kolme olivat sitä mieltä ettei mun pidä surra sitä, että joku vetää herneet nenään siitä, että mulla on ollut kundi luona yötä ja että olen pussaillut. Enhän mä edes seurustele. Ja kyllä mä tiedän että niinhän se on muttta loukkasin jotakuta silti vaikken halunnut.

Nyt alkaa jo helpottaa, näen taas realiteetit. Jos vaihtoehdot ovat kundi joka näkee mut pelkästään seksiobjektina tai kundi joka saattaisi oikeasti tykätä musta omana hankalana itsenäni; kumman haluan...vaikea kysymys? ei tod! =)

En tiedä mitä KP:n ja mun välillä tulee tapahtumaan, jatkuuko tämä suhde ja miten, mutta päivä kerrallaan ja ainakin sain tunnustuksen..."sä olet ihanin muija joka mulla on ikinä ollut"...=) ja tämä tunnustus vaikka ei olla oltu "sillain"...tämäkin kertonee jotain siitä kuka oikeasti tykkäää, kuka ei....


=(  3

mä tunnen olevani paha ihminen. menin sitten tahtomattani loukkaamaan yhtä ihmistä. Ja nyt on tosi paha olla. Mä olen todella hyvä pilaamaan kaiken. on vaikeaa kun ei tiedä mitä tahtoo, kun vedetään kahtaalle. hajotan vaan kaiken mihin kosken.

ehkä on parempi luovuttaa kertaheitolla ihmissuhteista. Piti nähdä KP mutta taidan jäädä kotiin, tai menen neiti koalan luo itkustamaan. en mä voi aloittaa mitään KP:n kanssa, loukkaisin vain sitäkin jotenkin. ei mua ole tarkoitettu ihmissuhteisiin ihan selvästi.
hitto miten itkettää....


im so happy....  1

...cause i`m your daddy*laulaa* mä olen vieläkin iloinen ja onnellinen=). voi tätä elämää. duunikaverin kanssa löpistiin vaikka mistä, ja naurettiin aivan ihmeellisille jutuille.

eilenkin oli tyttöjen kanssa ihmejutut. Paikallisen ravintolapäällikkö ja kaksi paaripirkkoa olivat vapaalla ja löpisttin siinä niitä näitä ennen kuin raflapäällikkö sai hyvän idean...minä ja lady O kuulemma voitaisiin pitää hoitsu-strippaus show piljardipöydillä=D.asusteena takahuoneesta haetut pahvilaatikot ja muovikassit=D...siitähän varmasti moni maksaisi kun meidät näkisi keikistelemässä* nauraa*....ehdotus ei saanut suosiota=)...ainakaan meiltä....baarimikkomme JJ kannatti ajatusta lämpimästi...ihme porukkaa tuolla duunissa. Ja n. 50% niistä on mun hyviä kavereita=D...mitä se mustakin kertoo? hmmm...

toinen keskustelu koski lapsena kauhuleffoista jääneitä traumoja...yksi ei pysty menemään suihkuun jos on suihkuverho edessä, toinen nukkunut vuosikaudet peitto tiukasti pään ympärillä ( tietysti pieni hengitysreikä) ja kolmas ei voi nukkua jos peitto ei peitä jalkoja ( mun trauma uinu, uinu lemmikistä, kohdasta jolloin pikkupoika leikkaa veitsellä akillesjänteet=)...minä=traumainen=)...) ja muuta yhtä outoa=)...

lisäksi järkytin viattoman 18 vuotiaan kundin joka kävi arvailemaan mun ikää...luuli mua 18 vuotiaaksi=D...se ei meinannut uskoa että olen kohta 27vee. "sulla on niin nuoret kasvot!!!" heh, s on vain hämäystä, lapsen kasvot peittää alleen ovelan otuksen=D*nauraa*

soittelin KP:lle duunista, näen sen ehkä illalla=D!!!hiphei!!!houkuttelen yöksi? ehkäpä=)...onhan nyt lauantai ja huomenna duuniin vasta klo 11...mietintämyssyyn ajatus lisätty*nyökkää pontevasti*=)

jo loppui nauru ja kikatus! taas suihkuun ( ihme olen jokapäivä siellä juoksen=D...ja tällä kertaa ilman juuttisäkkiä=D...)) ja sitten ehostukset nassuun ( jotta edelleen näyttäisin 18vuotiaalta=)...) ja eikusta kattomaan pilispelejä...


näettekö tähdet silmissäni?  1

minä nimittäin näen=)....miten voi ihmisotus enää paremmaksi oloaan tuntea?eilen olin taas ulkona, ilta vierähti rattoisasti vaihtuvan pilispoikavirran ja tyttöjen kera. Paljoa ei tullut otettua, mutta pieni darra on silti nyt päällä. Pikku m yritti hieroa kaikkien selkää, mutta kukaan ei oikein lämmennyt ajatukselle ja voi herranjestas sitää mökötystä. Vempi oli lystikkäällä tuulella ja meidän leonard dicaprio oli aivan ylikierroksilla=). mun hyvää mieltäni hieman lannisti se että KP ilmoitti ettei jaksa minneen lähteä, mutta kuinka ollakkaan kahden aikaan soi puhelin ja siellä oli KP=D! se oli vaahtopileissä (jonne mekin harkittiin menoa, mutta ei sitten jaksettu raahautua) ja sovittiin että näen sen pilkun jälkeen poliisiaseman edessä. se oli sitten yötä mun luona ja ...iiih...mä olen niin onnellinen nyt=). aamulla ei harmittanut duuniin lähtökään kun sain niin tuliset aamusuutelot että=D...

alkaa enemmän ja enemmän tuntua että mun missioni loppuu kuin kanan lento...pelottavaa! harkitsen sitoutumista=)! kääk sentään...jos joku olisi viikko sitten sanonut että alankallistua vakisuhteeseen olisin nauranut. Elämä on ihmeellistä.ja ihanaa...

*loikkii silmät loistaen takaisin työn pariin*


missä on mun morkkis?  3

luulisi olevan jossain piilossa. Normaalisti olisin itseinhon alhossa jos olisin jäänyt tällain duunista pois. nyt ei mitään...=/ siellä on kyllä ollut hoitsuja tänään yllin kyllin, mutta siltikin. ..

eilis-ilta oli kyllä aivan huippu=). mä sain uuden ihailijankin=)...yksi kundi joka on alkanut pyöriä tuolla on uskomaton vitsinkertoja...se suolsi eilen vitsiä vitsin perään. Sai nauraa masu kippuralla. se istui toisella pöydässä mutta kävi aina välillä meidän seurassa. vaihdettiin sitten baaria ja me lady O:n kanssa intouduttiin tanssilattialle asti. lopetettiin kun tuli hitaat ja yritin mennä istumaan kun joku tarraa kädestä ja vetää takas tanssilattialle. Vitsinikkari vei mut siis hitaille, ja ois halunnut pitää mut seurassaan senkin jälkeen, mutta mun sisäinen pikkupiru nosti päätään=)....aivan pokkana suutelin sitä huulilleja kirmasin sitten pois, eikä se ennättänyt napata mua=D. en ois sen mukaan kuitenkaan lähtenyt, joten suukko oli kavala teko...paha minä=).

mielessä on nyt pyörinyt se kundi jota viime vuonna tapailin ( ristitäänpä tämä vaikka KP:ksi, Kauniiksi pojaksi=)...). Jätin sen silloin väärinkäsityksen vuoksi, ja sekin selvisi vasta talvella. Nyt tapahtui jotain (mitä en kerro) ja näen sen niin uudella tapaa. Nyt olen ihastumisen kynnyksellä...en vain tiedä uskallanko astua sen rajan yli. Näen KP:n ehkä tänään, jos se jaksaa duunin jälkeen vielä valvoa. se oli mun viekussa yön ( otin sen meille kun sillä ois ollu pitkä himamatka), ja kaikki oli oikein siveellistä=). Suutelua lukuunottamatta...se vei tajunnan mennessään....aamulla se lähti töihin , enkä herännyt....

ei voi mitään, hämmentävä olo on ja se siitä. Nyt lähden suihkuun ja ulos ettei mene nukkumiseksi koko päivä.Taas kerran....


hämmentynyt...  1

jaahas, sitä ollaan oltu vastuuuttomia ja sillain...eilen eka päivävuoro aikoihin. Iltavuoro...tarkoitus oli sen jälkeen käydä VAIN yhdellä situkalla, mutta pilispojat kaappasivat mut pöytäänsä ja kun tytötkin tulivat oli myöhäistä paeta...ja sitten seuraan liittyi henkilö jota en odottanut...kundi jota tapailin vuosi sitten kesällä ja jonka jätin ihan extempore. ei siinä sinänsä mitään, kavereita ollaan oltu, mutta eilen tapahtui jotain mikä sai mut näkemään sen uudessa valossa. täysin uusin silmin...saattaa olla että mun 3 kuukauden missioni päättyy hyvinkin nopeasti...

no, tänään en kuitenkaan herännyt duuniin vaan nukuin pommiin erittäin lahjakkaasti!nyt ahdistaa...melkein=)...kerran näinkin=).

Seuraava