viikonlopun vilinät osa 2...

  • kulkurikisuli

jaahas...lauantai siis alkoi oikeasti vasta puoli viiden aikaan kun Lady k: herätteli mut unilta. Kuudelta piti olla jo tikkurilassa...tuli hitusen kiirus. Ja kuinka ollakaan eksyttiinkin vielä vaikka osoite oli tiedossa. Ei pahemmin kuin yhden matsin verran. Yllätyksiäkin koettiin kun starbuck voitti euroopanmestaruuden (olin ihan varma ettei voita). Uolevikin voitti oman matsinsa ( tietty!!=)...)

jotain silti oli tapahtunut mussa, perjantain ja lauantain välillä. Siis mielessä...jotenkin vain tajusin siellä tiksussa, että mulle kaikkein parasta on unohtaa uolevi ( sillä tavalla). voidaan olla kavereita, mutta muulla tavoin mun on unohdettava se.Oli suruisen haikea olo kattoa sitä siellä yleisön edessä. Ja silti tuontui oikealta, ja hyvältä ratkaisulta. Suunnattoman helpottuneelta. Kun mennään joulunalus ajaksi kotkaan, soitan metallisoturille ja aion eksyä sen sänkyyn yhdeksi yöksi. Jossei voi saada tunnetta niin ainakin voi tuntea halua ja vastahalua. Hukkua hetkeksi toiseen ihmiseen, vaikkei sitä rakastaisikaan. Sekin on enemmän kuin mitä monet saa.

juu, lauantain loppu meni sitten bilettäessä. Tillikkaan mentiin loppujen lopuksi kokoonpanolla minä, koalatar, baartender J. , blackjack ( aikaisemmin leonardo dicaprio=)...) ja herra norppa ( uusi tuttavuus).
sunnuntaina olikin sitten aika huono olo. Vietimme korttipeli-illan, mutta oltiin kaikki aika väsyneitä ja omissa ajatuksissamme, eikä sydän ollut siinä mukana. ensi viikolla on vika peli-ilta ennen joulua, toivottavasti silloin on kaikki paremmalla mielellä.

tänään ja huomenna en pääse duuniin ( tai päässyt) koska hempukka on kuumeessa. Koti-oloa ilman turhia säpinöitä.

3 kommenttia

Caelestis

5.12.2006 01:49

Haa, kisuli ei tipahtanutkaan reelingiltä, kiva! :-)

-c-

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kulkurikisuli

5.12.2006 13:51

juu ei=)...hyvin voidaan ja elossa ollaan=)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus