Böö immeiset!

  • -Maru-

Tänään oon ollu tosi ahkera,saan olla ihan ylpeä itsestäni. Aamulla kävin lenkillä melkein heti kun sain aamupalan syötyä,lenkin jälkeen pesin yhden koneellisen pyykkiä ja sen jälkeen aloin kuuraamaan tätä asuntoa. Tuli kyllä mustaa lattioista kun en olekkaa vähää aikaa niitä pessy :/ Silkkaa laiskuutta taas ollu ilmassa.
Sit pistin sähköpostia menee tonne yhteen työpaikkaan et voisin ens viikosta lähtien alkaa tekee sijaisuutta siellä mikäli niitä tulee :) Ja mä toivon että tulis nyt edes jonkun verran niin elämäkin helpottuis paljon.
Varmaan se on suunnatta auto kohti Anjalaa vkloppuna ja mentävä hengaa porukoille,tosin siellä on nykyään aika tylsää,mut toisaalta ku veli on melkein aina peleis tai harkois niin saan olla sen koneella sitten :D
Nyt tässä mietin et lähdenkö viemää ton kirjan kirjastoon vai mitä ihmettä teen,ruokaakin pitäs laittaa mut ei ihan vielä ole edes nälkä..Eilen muuten kävi pieni tapaturma autolla ajaessa,mut ei siitä sen enempää

Kirjoitettaessa soi Ruoska-Pure minua

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus