Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2006.
Edellinen

Lauantai se on vaihteeksi :)  1

Tänään on lauantai ja minä tyttö lähden vähän viihteen puolelle,eli bilettää :) Uusi hame on päällä ja ei muuta kun menoksi,tosin ensin pitää lähtä hakee kaveri istumaan iltaa meille ja sit myöhemmin bilettää :) Tänään sain jopa aikaseks lähettyä kuntoilemaan,ihan kivaa oli kyl käydä lenkillä ku ei eilen päässy. Mutta nyt lähen hakemaan kaveria.


Se on sitten perjantai  1

Joopas joo,viikko menny taas jotenki nopsaan mut mitään en oo saanu aikaseksi,heh..eilen kävin ostamassa sen yhden ihanan mustan hameen jota olen maanantaista asti himoinnu :) Huomenna kun lähden radalle niin laitan sen päälle ja sit jonkun kivan topin.Tänää ois tarkotus mennä kaverin kanssa jossain käymään ihan vain yhdellä,minä tietenkin menen autolla eli oon vähä kaverille kuskina tai miten sen nyt sanois..Kuitenkin huomenna sitten mennää bilettää et tänää vaan ihan rauhallisesti.


Miksi aina näin...  1

Olen surullinen aina
kun olen ilman sua
en tahdo mennä ulos
en edes pukeutua
en osaa tehdä mitään
en tahdo tehdä mitään
olen surullinen aina
kun olen ilman sua

Olen kärsimätön aina
kun olen ilman sua
en sovi tähän rooliin
en osaa mukautua
jostain syystä jäädä
on parempi kuin mennä
olen kärsimätön aina
kun olen ilman sua

Olen surullinen aina
kun olen ilman sua
en pidä siitä etten
saa sua hallittua
jos päivät valuu hukkaan
niin yöt ne vasta onkin...
olen surullinen aina
kun olen ilman sua

Aamulla kun saavut
tiedän mitä teen
laitan sinut suureen
pulloon lasiseen
korkin pistän kiinni
kukaan muu ei saa
katsella sua enää
olet mulle kuuluvaa
mulle kuulut vaan

Olen surullinen aina
kun olen ilman sua
en pidä siitä etten
saa sua hallittua
jos päivät valuu hukkaan
niin yöt ne vasta onkin...
olen surullinen aina

Surullinen aina...


Böö immeiset!  1

Tänään oon ollu tosi ahkera,saan olla ihan ylpeä itsestäni. Aamulla kävin lenkillä melkein heti kun sain aamupalan syötyä,lenkin jälkeen pesin yhden koneellisen pyykkiä ja sen jälkeen aloin kuuraamaan tätä asuntoa. Tuli kyllä mustaa lattioista kun en olekkaa vähää aikaa niitä pessy :/ Silkkaa laiskuutta taas ollu ilmassa.
Sit pistin sähköpostia menee tonne yhteen työpaikkaan et voisin ens viikosta lähtien alkaa tekee sijaisuutta siellä mikäli niitä tulee :) Ja mä toivon että tulis nyt edes jonkun verran niin elämäkin helpottuis paljon.
Varmaan se on suunnatta auto kohti Anjalaa vkloppuna ja mentävä hengaa porukoille,tosin siellä on nykyään aika tylsää,mut toisaalta ku veli on melkein aina peleis tai harkois niin saan olla sen koneella sitten :D
Nyt tässä mietin et lähdenkö viemää ton kirjan kirjastoon vai mitä ihmettä teen,ruokaakin pitäs laittaa mut ei ihan vielä ole edes nälkä..Eilen muuten kävi pieni tapaturma autolla ajaessa,mut ei siitä sen enempää


Työhaastiksessa...  1

Kävin tänää 11 aikaa työhaastiksessa,no se meni ihan hyvin varmaankin,heh en tiedä.Lupasivat ilmoitella sitten että kenet sinne valitaan töihin :)
Nyt aloin sit leipoo sämpylöitä tai tosin ne on jo nyt uunissa,kohta pääsen keittää kahvia ja syömää tuoretta sämpylää nam nam :P Mietin tässä et jos lähtis käymää Kouvolassa,mut en taida tänää viittiä.


Miks aina mä?  1

Hän ei taida tuntea itseään? Vieraat ajatukset hänen päässä, lihallinen himo vieraana sängyssä. hän herää aamuisin talossa vieraassa, sängyssä oudossa. Hän katsoo ikkunan takaa itseään, sumeus peittää näkyvyyden. Sielu kadonnut, mutta henki jäljellä. Kuka hän sitten on?

Mut on kyllä nyt kirottu,oon ihan varma,mä oon taas epäonnistunu! :/


Miks taas on vaikeaa...  1

Miks tää naisena oleminen on niin vaikeaa,ottaa vähän pannuu taas tää kun on ne menkat ja masu on kipee koko aika :/ Ei ole yhtään kivaa,särkylääkettä menee tolkuttomasti ja mikään ei tunnu auttavan :/ Oon kyl nyt niin kipeä et ei mitään rajaa taas...Just ku eilen päätin et alotan kuntoilun niin sit onki tänää masu niin kipeä ettei pysty kun makaamaan vaan.. Huomenna olis lähettävä porukoille kun lauantaina joutuu menee vaarin 70w syndeille,ei oo kivaa mennä sinne ku siel on mun ällötys sukulaisia.
Mulla on maanantaina työhaastattelu ja toivon että pääsen sinne paikkaan töihin tai muuten alkaa keikkatyö helvetti..


Nyt se loppu...  1

Empäs olekkaa ennen lopettanu mitään koulua kesken,mut nyt sekin sitten tapahtui,ei oikein napannu se harjottelu paikka vittuakos mua kiinnostaa mennä hoitaa kehareita,jos joku tykkää niin hyvä homma,mut mä en ja muutenkin tässä nyt alkoi työn etsintä.Onneks mulla jo on ammatti :D

Joo aamulla sain kivan herätyksen noin klo:8.30 Isännöitsijä ja huoltomies soitti ovikelloa ja minä tyttö se hypin yöpaita päällä avaa oven,joo yläkerran hullu juoppo oli tehny jotain jollee vesi putkelle ja saanu aikaseks vesi vahingon,ONNEKS mun asuntoon ei ole vettä tullu,mut tonne ikkunan sisää sitä vettä sit oli tullu.Toivotaa ettei tääl nyt oo vakavampaa käyny. Se naapuri saa kiittää onnea etten tiedä minkä näkönen se on,meinaa mä voisin nyt todellakin mennä sille huutaa ja valittaa. Vois vähä taloyhtiö kattoa ketä tänne ottaa asumaan.


Daadaa  1

Tänään olis sittn treffit tiedossa :) Joo-o siis mulla on ihan oikeet treffit,mies vaikuttaa ainakin puhelimessa tosi mukavalle ja hauskalle..Pitäs sille kohta varmaan soitella että missä ja milloin nähtäs sitten.

Sit olis tarkotus mennä illal bilettää Hannan kanssa :D Sain sen vihdoin ja viimein suostuu lähtemää mun mukaan. En oo pitkään aikaan ostanu kirkasta viinaa alkosta ja nyt sit ostin,meinaan et jos ne treffit venyy pidemmäksi niin ehdin sit vetää pienet kännit tässä ennen baariin menoa.

Mutta nyt lähden vähän kokkailemaan! :)


Edellinen