Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2007.
Edellinen

.................................

Hain juuri apteekista siteen tähän kinttuun,mut tuntuu ettei se paljon auta.
Mut en taho enää olla saikulla yhtään,onhan mulla sit ympärillä monen monta hoitajaa jos mulle töissä jotain kävis. Kohta varmaan soiteltava erästä asuntoa,jos kamalan kallis vuokra niin olkoon,se tosin olis luhtitalossa. Onkohan luhtitaloissa muuten omat saunat,hmm...Noooh,pianhan se sit selviää..Jos ei ole niin tehdään naapureille selväks että teen 3-vuorotyötä ja käyn saunassa tasan sillo ku huvittaa :D hyvät suunnitelmat,eiks jeh!




Joku raja

Aamulla tuntuu raskaalta pää.
Hiivin, kun en haluu herättää.
Sulla aikaa jäädä lepäämään,
vapaapäivä.

Pikakahvi ei auta mitään:
kolmenkin kupin jälkeen väsyttää.

Menen suihkuun,
pesen hampaat
enkä meikkaa.

Varhain torilla vilkasta jo.
Vanhat odottaa, aukeaako
lähipankin ovi ollenkaan,
niil on kiire.
Viimeisenä työpaikalla oon
– pitäisi vaihtaa yövuoroon.

Puen päälle työvaatteet.
Olen reipas.
Näitä päiviä on jo liikaa,
jokainen solu mussa huutaa:

Jos lyöt vielä kerran, niin minä tapan sut,
ja isken jollain millä sinäkin oot mua hakannut.
Mä astun harhaan taivaan tieltä
jonnekin pimeään, mut viedään sinne,
missä ei ees tarvitse nimeään.

Kaikki sanoo sävyyn säälivään:
oma vika kun tällaiseen jään,
mut en tiedä enää itsekään,
ketä pelkään.
En ole nainen, en yhtään mitään -
kidutettu eläin häkissään.

Olisitko hyvä mulle, jos mä oisin mukavampi?
Menen suihkuun valot päällä.
Sä et huuda enää koskaan.


Ei jaksa enää

No vituttas suakin jos oot löytäny ihan unelma kämpän ja sit yks kaks et ehkä saiskaan sitä..Noh vasta 8pv kuulen että mikä on mun tuomio,mun tuurilla en saa sit kämppää...Siis siihen asuntoon ei ole ketään muita jonossa,mut ku se o yksityinen ni se omistaja oli eka luvannu sen veljelle sen kämpän ja sit se sen veli sano sillo ettei sen kandee sit ottaa ku sil ulkomaan töitä niin paljon ja nyt se veli onkin sit muuttamas firmaa ja ehkä ois siihe asuntoo muuttamas,että joo mua nyt vituttaa niin paljon!
Ei varmaan muuta vaihtoehtoa sit enää ku soittaa asunto toimistoo ja sanoo et pakko saada uus kämppä et tääl on hometta.


Ei keksi otsikkoa

Ihmettelen välillä omaa elämääni,tänään kun tulin himaan oli postin setä tuonut mulle 100€ kännylaskun,vittu joopa joo..Laittaskos sen naapurin luukkuun jos se maksais sen..Sanoin tänään äipälle että vaihdan alaa kun nää hoitajien palkat on ihan pyllystä,äippä totes heti että ala ihmeessä putkimieheksi =D Ne kuulemma tienaa hyvin!

Nooh se voi olla jonakin kauniina päivänä että mä lopetan hoitsun työt ja alan tekee vaikka niit putkihommia ;)



Horoskoopit Härkä 20.4. -20.5.

Avainsanat: Juurevuus, nautinnot, materialismi

Hallitseva planeetta: Venus

Onnen päivä: Perjantai

Onnen väri: vihreä, sininen

Onnen kivi: Smaragdi, topaasi

Elementti: Maa

Luonne: Kiinteä

Laatu: Feminiininen, negatiivinen

Terveys: Härkä hallitsee kurkkua ja nielua. Nielutulehduksia. Ylipainoa.

Kuuluisia Härkiä: Sigmund Freud, William Shakespeare, Eva Peron

Härkä 20.4. - 20.5.
Vahvatahtoinen Härkä on eläinradan toinen merkki, jonka tunteita hallitsee kauneuteen, hedelmällisyyteen ja äitiyteen liitetty Venus. Härkä on kärsivällinen ja järkkymätön luonne, joka kykenee suorastaan käsittämättömään omistautumiseen, pitkäjänteisyyteen ja sinnikkyyteen. Kerran tavoitteensa asetettuaan Härkä menee läpi sen kuuluisan harmaan kiven saavuttaakseen haluamansa, eikä hänen kurssiaan heilauta oikeastaan yhtään mikään.

Härkä on hyvin käytännöllinen luonteeltaan, ja hän tahtoo nähdä konkreettisia tuloksia ponnisteluistaan. Härkä on enemmän sinnikäs toteuttaja kuin suuri visioija - hänen omat villeimmät unelmansa koskevat todennäköisimmin rahaa, hyvinvointia ja turvallisuutta. Härkä on usein taiteellisesti lahjakas, mutta todennäköisesti toteuttaa luovuutensa jossain konkreettisessa muodossa - esimerkiksi puuseppänä. Härkä on ennen kaikkea nautiskelija, ja vaikka hän saattaakin työskennellä hyvin pitkäjänteisesti saavuttaakseen haluamansa, hän kaikkein mieluiten uppoutuu hyvän ruoan ja muiden fyysistä nautintoa tuovien puuhien pariin, ja osaa tehdä myös laiskottelusta suurta taidetta.

Pohjimmiltaan Härkä on tarpeissaan yksinkertainen, kaupungin ihmisvilinässä huonosti viihtyvä, maanläheinen ihminen. Hänellä on hyvin voimakas tarve tuntea olonsa turvalliseksi, hän rakastaa perinteitä ja arvostaa kotia yli kaiken. Hän omistaa mielellään niin asioita kun ihmisiäkin, eikä muuta elämässään yhtään mitään, ennen kuin on aivan pakko. Härkä osaa kuitenkin eläinradan merkeistä ehkä parhaiten ottaa ilon irti elämän yksinkertaisista perusasioista, eikä ole kovin vaativa ihmissuhteissaan.

Ruumiinrakenteeltaankin jykevä, paksuniskainen Härkä on jääräpää myös ihmissuhteissaan. Hän suhtautuu avioliittoon erittäin vakavasti, mutta saattaa pilata omansa liiallisella omistushalulla. Härkä kaipaa syvää kumppanuutta, ja saa suurta tyydytystä omistamisesta. Silloin kumppani helposti esineellistyy, eikä sitä ymmärrä oikein kukaan muu kuin ehkä toinen Härkä. Tasapainoiset suhteet Härkä saa aikaan myös muiden maa-merkkien, Neitsyen ja Kauriin kanssa. Myös kaikki veden merkit sopivat Härälle. Tuli ja ilma sekoittavat yksikertaisen Härän aivan täysin.

Isänä ja äitinä Härkä on loistava. Hän on lempeä, rakastava, kärsivällinen ja lapsestaan aidosti ylpeä vanhempi.


Edellinen