Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2007.
Edellinen

Keskiviikkoja  1

Se on sitten keskiviikko ja miulla vapaa päivä :D On mulla toki huomennakin vapaata,onneksi.Ehtii hyvin selvitä tästä 3yön työputkesta. Oon tässä juuri lähdössä aika todennäköisesti salille vähä polttaa kaloreita,ei aina jaksais lenkkeillä ni sit tuumasin et salilla en ole pitkää aikaa käyny et mitäs jos nyt lähtis.Illalla ehkä lähden kaverin kanssa Onnelaan juomaan halpoja juomia ja bilettää :P Kuten ehkä aiemmista mun blogi merkinnöistä huomaa nii oon aina lauantaisin juhlimassa. Tänää on poikkeus päivä mikäli lähetää baarii :)


Sisar hento valkoinen ;)  1

Ja niin se vain uusi aamu taas alkaa valjeta :) Mie täällä töissä istun vielä ja odotan et kello tulis jo 7,sit nukkuu himaa vaan..On ollut todella hiljainen yö täällä,ei ristinsieluakaan missään,mummot ja papat nukkuu niin hyvin että :D Melkein vois hakee aamun lehden kohta ja sit melkein vika kierto ois tehtävä:)


Runo  2

Tässä töissä ollessa löysin erään runon!

Sitten, kun en enää muista nimeäni,
Sitten, kun tämä päivä on sekoittunut eiliseen,
Sitten, kun aikuiset lapseni ovat kasvaneet
muistoissani pieniksi jälleen,
Sitten, kun en enää ole tuottava yksilö.
Kohdelkaa minua silloinkin ihmisenä,
välittäkää minusta, antakaa rakkautta,
koskettakaa hellästi!
Kello hidastaa –
eräänä päivänä se pysähtyy kokonaan –
Mutta siihen on vielä aikaa.
Antakaa minulle arvokas vanhuus!


heräämisiä  1

Mie juuri heräsin tässä kun olin yön töissä ja nyt ois tarkoitus tuonne ulos pistää nenänsä eli käydä kirjastossa ja sitten postissa..On syytä mennä maksaa myöhästymis maksut tai oon edelleenki lainauskiellossa. Arvatkaapas mitä,tällä typyllä on 2treffit tällä viikolla :D Saa nähä onko tänää paino pudonnut yhtään kun menen vaa,alle,nyt on jo 6kg pudonnu ja oli on aika hyvä,vielä ne 9kg pitäs pudottaa ja sit mä alan olee aika hyvis mitoissa :)


Yötyötä  1

Täällä taas yökkönä ollaan :D Aika rauhallista meillä täällä tänä yönä tuntuu olevan,kohta olis mentävä jakaa vähä lääkkeitä ja sit jos keittäs kahvia tai teetä :)

Kävin muuten tänää vaa,alla tässä töissä taas ja multa on viime yön ja tän päivän aikana lähteny 1kg pois taas painoa :) Mihin ihmeeseen ne katoaa,kai se sit johtuu siit et kävelen tääl duunissa aika lailla.


iloista sunnuntaita  1

Oon vieläkin tosi iloinen siitä et multa on lähteny 5kg pois painoa,se on jo paljon ja vielä kun se on sillee lähteny että mä en oo tienny asiasta mitään..Se johtuu varmaa osaksi siitä et töissä kävelee tosi paljon eli siis suosittelen kaikille vanhustenhoito alaa niin paino putoaa ;D No joo!
Tänää meen taas sinne juoksemaan,yöksi meinaan ja sit ois tarkotus väsää työhakemuskin :)Mähä oon kohta ihan oikeesti niin laiha että huh :D 10kg viel pois ja sit napakoru kutsuu :P




Liikkumisen iloa  1

Olempas mie jo tänää ollu ahkera,heräsin tuossa aamulla joskus 10 aikaa ja söin aamupalan kera täydellisten naisten(siis katsoin niit dvd:ltä) =) Sitten äsken juuri tulin sauvakävelemästä,ihan pakko taas alkaa kuntoilemaan joka ikinen päivä,vaikka sit kävis uimas ku sinne ilmaseks pääsen. Ois meinaa ihan jees taas pudottaa tät painoa. Vähä tässä mietin et lopetan todellakin kaikkien roskaruokien syömisen,toki nyt itse tekemää pizzaa voi mässytellä,mut ranskikset ja sen sellasset jätän pois kokonaan.Pizzaa en juuri ikinä tilaa/käy missään syömässä.Jos nyt kerran kuus sorrut ni sit sorrut,samapa tuo ei se tapa.
Tänää se sit taas alkais,3yön putki töissä :D Mun tuurilla ekan yön saan taas vaa juosta ja 2vikaa on hiiren hiljaista.
Porukat tulee tänää ihan pika käynnille vissii,ku iskä osti mulle kait sen sisätilan lämmittimen autoon :)Ihana sit aamulla ajella kotiin nukkumaan lämpöisellä autolla,jei!

Edellinen