Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2009.
Edellinen

Heijsan!  1

hei cityläiset! Täytyy teille joskus kirjoitella vaikka ei kummallisempaa kirjoiteltavaa olekkaan. Työviikko takana ja vapaa viikonloppu edessä,min kummipojan äiti tulee tänne huomenna ja pitäs sit lähteä tonne kaupunkiin päin sen kanssa vähän kattoo mitä menoa siellä on.Sain juuri asunnon siivottua ja kohta pitäs tehdä kinkkupiirakka,ei vaan millään jaksais..




Perjantai  1

Se on sitten perjantai ja toivottavasti näen murun tänään <3 Se on tehny yötyötä sen verran nyt että ei olla ehditty näkee.
Mie nukuin viime yön aika huonosti tai no aamun,heräsin jo puol ysiltä,mut sit köllin viel puol tuntia sängys.Nyt sain vähä hiuksia laitettua ja meikattua. Pohdin että mitähän sitä söis vkloppuna.


Kiva päivä  1

Työhaastattelu meni hyvin tänään :) Ja illan ratsastus tuntikin meni nappiin :) Nyt äsken iski jo inspis ja piti vessa kuurata,putsata kissanlaatikko ja hoitaa kukkia :) Energiaa ois,jos vaan uskaltas niin menisin lenkille vielä,mut ei tääl uskalla tähä aikaa.Nooh kohta nukkuun ja aamulla nukun piiiitkääään!




Ikävä haava  1

Oi voi,min oikeassa kädessä on märkivä ja mätää erittävä haava :( Kävin sitä työterveyshoitajalle näyttämässä eikä se osannu sanoa siihen juuri mitään,pakko oli käydä näyttääs kun meillä on duunissa sitä MRSA:ta.Huomiseksi se laitto sitten ajan ihan lääkärille et jos toi vaatiikin ihan antibiootti kuurin.Nooh saan ainakin lähteä töistä huomenna ajoissa pois,on siinä jotain hyvää sentäs =D Kohta mentävä iltahukiin,ei nappais mut pakko.


Edellinen