Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2009.
Edellinen

Töttöröö töihin

Iltavuoroon ois meno edessä kohta,ei nappais,koska mun loma lähenee ja sit on kamala ikävä sit yhtä..Huomenna vielä aamu ja sitten viikko vapaata,ai että <3 Sit mie oikeest otan rennosti koko viikon,nukun pitkään ja hartaasti.

Huomenna meen sit porukoille päin kun lähtään siellä mun 3kaverin kanssa vähän viettää tyttöjen iltaa.


Aamuja

Huomenta vaan,töihin oon kohta menossa :/ Katsotaan mitä mun käsi sanoo töistä,jos se ei tykkää niin sit se on mentävä hakee saikkua pe ja la,ens viikko onkin lomaa. En tajuu mikä mulla on ku joka ikinen aamu mun maha on ollu kipee,ei se sit taas päivällä ole..Mut joo mie meen duuniin!


Nuqquun

Oishan se vissiin maaten käytävä,yksin :/ Minusta on ihanaa nukkua jonkun toisen vieressä,etenkin kun se toinen yöllä tarkistaa että olenko mä siinä vieressä vai en <3 Suloista!

Aamulla on töihin meno edessä,miten saan itteni ylös sängystä,huoh! nooh kyllä nyt 3päivää jaksaa vaikka mitenkä päin töissä.Sit oiskin viikon loma,ai että mä rilluttelen vaan sillon,laiskottelen.


Menoja

Mä sain ens viikolle ajan sinne lääkäriin,meen juttelee sinne mun unettomuudesta. Samana päivänä mulla on työhaastattelu,jesh! =) Oonkin jo odotellu et koska se haastattelu ois,voi vitsi jos pääsis eroon nykysestä paikasta niin oisin ihan onnellinen.Tahtoo sen paikan!







Aamukooppi

HÄRKÄ

Härkä inhoaa kylmää ja kuumaa, ja yksinoloa ja seuraa, ja kovia
ääniä ja liikaa hiljaisuutta... Härät ovat todella heikkoja ihmisiä
sisältään, jotka valittavat joka asiasta. He kuvittelevat
olevansa vahvoja ihmisiä, mutta todellisuudessa he ovat varsinaisia
jeesmiehiä ja -naisia. Härälle ei koskaan käy mikään.
Härät nukkuvat paljon.

MOTTO: "Emmää..."
TYÖPAIKKA: aina kun menet asioimaan jonnekin, jossa pitäisi saada joku hoitamaan asiasi
jämptisti, esiin piipertää koko työpaikan ainoa härkä, joka sanoo "kyllä" aina kun sinäkin sanot ja "ei" aina kun sinäkin sanot.
AUTO: iso ja vähäkuluttava

Edellinen