Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2008.
Edellinen

Hermot meinaa mennä

Minä sitä,mitä tätä..Juuri näin! Nyt alkaa kiehumaan mulla yli tuolla töissä,en jaksa enää sitä paskaa ja niitä kusipää työkavereita jotka ei voi naamatusten tulla sanomaan jos on jotain sanottavaa mulle mun työstä. Täys pellei kavereita jotaka ei voi sanoa asioita päin naamaan,pitää esimiehen kautta mennä kaikki asiat aina. Täytyy kyllä antaa itelleni nyt plussaa siitä et suostuin tekee 7-21 eli siis pitkän päivän töissä keskiviikkona,kävin miettii et hitto pakko mun joskus tehdä kun aina sanonu et en tee. Nyt pitänee lähteä kauppaan ja sit mennä hermolenkille,alkaa hihat oikeest palaa tai no ne palo jo tänään..Olin kyllä vähän paniikissa kun se oh sano et tuut sit jossaa välis min huoneeseen juttelee,nooh kaikkea se siinä höpis ja mie kuuntelin vaan.Kyllä se osaskin paasata mulle tänää. Oi sitä päivää kun saan sanoa itseni tuolta paikasta irti :D Hypin tasajalkaa sinä päivänä.





Ei se paha ollut

Eilen kun katsoin työvuoro listaani niin ei se nyt mahdottoman kamala ollut,ne päivät kun on 7-12 on ihan mukavia :P Ensi viikolle jos sais parturin tilattua..Saan ehkä ens vkloppuna murun min viereen nukkumaan <3 Tuli muuten hiukka narrattua oh:ta niin sain ens sunnuntain vapaaks,jei :D






Kaikenlaista

Eilen pistin työhakemuksen menee yhteen yöhoitajan paikkaan :) Se on kyl vähä tuol kauempana mut ei se mitään.Koht mie lähen tuol apteekis käymää,joutuu vaa menee kävellen ku toi hiton fillarin kumi rikki edelleenkin :// Noh kävely ja jo ulkona oleminen tekee mun päälle nyt hyvää.Siivosin äsken melkein koko kämpän,vessaa en ole vielä pessyt,mut kai se pitänee jossaan vaihees tehdä. Voipi olla et maanantaina tulee oh:lta vähän noottia,mut nooh antaa tulla,kestän sen kyllä.

Edellinen