Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2006.
Edellinen

Kaikenlaista...  1

Mun masua on koskenu kohta jo pari tuntia putkeen,pakko ottaa kohta särkylääke jos ei mene ohitse :/ Ihan kummallista kipua.

Kävin tossa aamupäivällä kaverin kanssa lenkillä,tehtii vähä pidempi lenkki välillä ja nyt on kyl jalat sen tuntuset että jotain on tänään harrasteltu.

Siis joo mun tekee mieli miestä,ihan oikein luitte! Miestä tekee kamalasti mieli,pitää varmaa odotella kiltisti vkloppua :D


Unia ja kavereita  1

Mä näin toissa yönä jännää unta,mun ex-mies tuli sanoo mulle että se rakastaa mua ja haluaa myöskin rakastella kanssani..Me ollaa oltu erossa tän ex-miehen kanssa jo kauan aikaa,en tiiä et miks se yks kaks tuli mun uneen,hmm..En yleensä muista unista plajon mitään,mut ton unen muistan.

Käytii eilen kaverin kanssa vähä Kouvolas shoppaas,mut ei mitää löydetty tai löysin mä yhdet tosi ihanat korvikset :) Pitää ne laittaa vkloppuna kun lähtee radalle.
Sit mä ostin postista sellassen vähä isomman kalenterin itselleni,ei maksanu paljon mitään niin oli se ostettava,nyt on ainakin tilaa merkata kaikki ylös.

Tänää ois illal mentävä kattoo kaveria tai no siis mä sanoin sille että tuun kylää tänää ellei sillä ole mitään muuta. Ei olla nähty livenä kunnolla pitkää aikaa, mesessä kyllä jutellaa aika paljon :)


jep jep.....  1

Sain tossa myytyä yhdet farkut huuto.netissä :) Ihan kiva et jollain on niille käyttöä.Kohta mä varmaan suuntaan tästä lenkille :) Sain tossa tänää bodywork cd:n ja ajattelin vähä siltä ladata kunnon meno musaa mukaan lenkille :D Sain eilen muuten ne mun uudet aivan ihanat saappaat :) Laitan ne lauanataina jalkaan kun lähden radalle..


On se juu maanantai  1

Empä ole sit näköjään vkloppuna tänne kirjoitellutkaan, noh eipä vkloppu ollut mitenkään ihmeellinen,ihan normi :) Olin mun porukoilla kyläilemässä ja sit kävin kattoos kavereita. Tuli edellis vkloppuna juotua sen verran paljon että nyt ei mene alas mikää,tosin taas seuraavana vkloppuna juomaa ja bilettää :D Hitsi miulla on jouluaatto jopa vapaata, mä ajattelin et kyl se osastonhoitaja iskee mut töihin,mut eipä laittanutkaan :) Sit tietty uutena vuotena olen töissä,pah! Ihan tylsää kun duunit alkaa vasta 4.12 :/ Oisin voinu jo vaikka tänää alotella,mut eipä sit..Meinasin et mitähän jos tänää tekis maanantai siivouksen,en yleensä siivoile maanantaina ,mut ku äippä anto punaset joulumatot ni ajattelin et jos ne laittas vaikka tänää :)


pimeää...  1

Taas on tollanen synkkäpäivä ulkona :/ aamulla ois vaan nukuttanu ja nukuttanu. Noh saahan lomalla nukkua, mut en jaksa nukkua nykysin enää pitkään. Kävin tuolla keskustassa äsken ja juuri kun hypääsin pyörän selkään alkoi tihuttaa vettä,prkl! Noh onneks vaan tihutti ja edelleenkin tuolla taitaa tihuttaa vettä.. Sain kirjoitettua kaverille äsken kirjeen ja sit vein jopa pyykit pesuun :D Ei oikee huvita niit porukoille viedä huomenna kun ja jos meen sinne viikonlopuksi.


Hyvät ensin,sitten huonot!  1

Niinhän sen piti mennä että ensin hyvät uutiset ja sitten huonot uutiset. Hyvä uutinen eilen oli se että pääsen tekemään äippäloman sijaisuutta joka kestää johonkin syyskuuhun 2007 asti :) Noh tänää tuli sit huonoja uutisia elikkäs viime viikolla olin treffeillä,noh nyt tää mies soitti et ei se ehdi enää näkee eikä kehitellä mitää suhdetta kun sillä niin paljon kiireitä,eli tulipahan taas todettua kuinka paskoja miehet on!!!



Hiphei!  1

Olipahan taas lauantai ilta :) Aloteltiin kaverin kanssa tässä meillä ja sit suunnattii kohti Onnelaa.Noh siellä sit tuli biletettyä ja muutenkin pidettiin hauskaa.Vientiä olis taas ollu,hih!
No mun ilta päätty aika kivasti sitten loppuenlopuksi,en viitsi enempää kertoa kun se menee jo k18 osastolle ;D *wirn*

Eilen sit kärsittiin krapulasta,tai no makasin vaa sohvalla ja katoin telkkua! Sit illal puhuin A:n kanssa puhelimessa,se lupas tänää soitella mulle,pitäs vähä sit tapaamista sopia sen kanssa!


Synkkää ja sydämiä!  1

Aamu on alkanut ihan hyvin,mitä nyt vähän väsynyt olo ollut tässä :/ Mut sit ku lähdin ulos niin piristyin,kävin kaupassa ja tuolla aikuisten aptekeissa eli alkossa :P Tänää voipi olla tiedossa tosi hauska ilta,hih!

Soittelin eilen sit töiden jälkeen A:n kanssa ja tuli sellasset 15min juteltua sen kanssa niitä näitä.Oon mä kyllä niin ihastunu siihen et tuskin maltan odottaa et sen nään taas <3

Tossa mein äitin kans just puhuin puhelimes ja sanoin et oon löytäny nyt sen mun elämän miehen niin äiti sit siihen vaan et "Ai niin ku 10kertaa aikasemminkin" ja alko vaa nauraa,se ei taida uskoa et mä löydän miehen itselleni!


Elämä on,mitä se sitten onkaan..  1

Vihdoinkin tuli perjantai ja huomenna lauantai :) Huomenna meinaa tää tyttö meinaa maistella viinaksia ihan kunnolla ;P Siitä on varmaa kuukausi aikaa ku viimeeks oon käyny baarissa.Onnelaan ois trakoitus mennä pitkästä aikaa.

Kohta olis taas lähdettävä iltavuoroon,toisaalta ihan kiva mennä illaks töihin,on ainakin perjantai iltana tekemistä. Eilen meni töissä ilta aika nopeaa.Mä meinasin vaa pimahtaa yhdelle asukkaalle,mut sain hillittyä itseni.Mummot on joskus ku pieniä kitiseviä lapsia.Sain tässä aamulla siivottua tän asunnonkin :)

Edellinen