Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2006.

Diipadaapa  1

Jes,huomenna on perjantai ja huomen illal kyl avautuu eräs pullo :D Pakko vähä juopotella pitkästä aikaa..Viime vkloppuna ei tullu otettua meinaa mitää,no vissii 2 olutta join ja se oli siinä.Meinasin et jos vaan ottas tässä himassa tota olutta ja tekis vaikka pizzan illaks oluen kanssa :P Tänää saan mun uudet housut jee! :) Toivotaan et ne ois hyvät ja sellasset ku kuvittelin..Joku vois tulla siivoilemaa ton mun keittiön komeron mun puolesta,mie en jaksa sitä siivota,mut kai se ois vähä pakko.Tänää sain siivottua ton yhen kaapin vihdoin ja viimein jotenkin..


Diipa daapa  1

Tänää tuli sit kirje että koulutus alkaa ensi maanantaina klo:9.00 ja kääk mun vanhassa koulussa,siel törmään kyl ihan kybäl vanhoihin maikkoihin..Yritän vältellä niitä kyllä,ei oikee kiinnostais nähdä.Ei ainakaan sitä yhtä maikkaa kenen veljen kanssa oon vähän hommaillu jotain ylimäärästä,heh. Vein tossa aamulla sit yhden hakemuksen kelaan ja yritin ettiä sieltä et mitä kaikkia tukia saan nyt ku alan opiskella..Sit tässä juuri äsken tulin uimasta,ihanaa polskutella pitkästä aikaa :) Teki tosi hyvää,voi vaan olla tänää illal lihakset jumissa,mut noh ei se mitään.Ellun kanssa ollaa lähös Kouvolaa jossain vaiheessa,tosin se on nyt vielä töissä et sit kun se pääsee töistä,tai no mä lähden sen seura neidiks sinne.Oon nyt sit vihdoinkin saanu otettua itteäni niskasta kiinni ja alkanu kattoo mitä syön ja sit miten mä liikun,eli kunto/laihis kuuri päällä :D


Vettä sataa rankasti....  1

Täällä sataa tuota vettä aivan kamalasti täl hetkellä,kauhee ropina vaan kuuluu,onneks lähin ajaa ajoissa pois porukoilta ehdin viel hyvän sään aikana himaa takas..Sain kirjeen tänään ja kun avasin sen niin sisällä oli ilmoitus et pääsen sinne yhdelle kurssille,ei paljon nappaa mennä sinne kun joudun akit heti töihi kehareiden kanssa ja mä 100% varmuudella tiedän et ne ei ole mun juttu..Mä diggaan enemmän vanhuksista ja tykkään niiden kans työskennellä. Juups,mut nyt tekee sitä ruokaa tästä :)


elämä on laiffii =)  1

Tulimpahan takas porukoille murulta :) Oli taas ihanaa olla sen kanssa,mä vaan niin kovin tykkään siitä <3 Laitoin sen tänää lääkäriin kun se valitti et sen kädessä ollu joku juttu jotaa 2vk jo,paras olis että se menis sinne ja pian!Tyypillistä miestä,mihinkään lääkäriin ei mennä ellei oo tosi kyseessä..Huomen aamulla ajelen sitten himaan taas kerran :)


Miettinyt oon tänään..  1

Voi ihanaa vkloppu tulossa ja muru tulee pois Kuopiosta =) Jos vaikka huomenna sen kanssa sitten hengailis. Kohta ois alettava petaa sänkyä ja sit pakattava.. Ihan kiva mennä porukoille hengaa vklopuks vaihteeks :D Musta on tulossa vanha tai sit mä oon oikeesti rakastunu ku en oikee enää viihdy baarissa..Kävin tänää miettii et mähä oisin ollu hyvä big brotheriin,ois tullu varmaa ihan sähläys menoa ;) Aamulla maksin ainakin puol tuntia sängys ennen ku nousin ylös,mietin vaa taas kaikkia asioita ja muuta sellasta.Mut nyt mie meen hommiin :D


=)  1

Hih,tänää heräsin aika myöhään mut syystäkin olin viime yön töissä.Mein mummot ja vaarit oli taas ihana vauhkona koko yön,joskus 23 jälkee alko sellanen ihme kierre et melkein jokainen vuorotellen sekos,olis vaa tehny mieli ottaa purkista unilääke kaikille,mut kun kaikille ei sitä mene niin ei sit voi antaakkaan! Pää meinas hajota niitten kans siel,joskus 3 jälkee ne sit kyl kaikki nukku,mikä parasta! :) Tässä tänää lenkillä ehtiny jo käydä ja äsken tein katkarapusalaattia..Nyt vaa pitää toivoo ettei ne soita mua taas tänää yllättäen yöks töihin..Huomenna meen porukoille vklopuks ja samal varmaa pitäs nähä miestäkin siinä sitten <3 Se tulee vihdoinkin huomenna pois Kuopiosta,ihanaa! :) Mut nyt siivoamaa toi typerä keittiö ja sit mässää salaattia.


Tässähän tämä =)  1

Täällä taas jälleen kirjoittelemassa. Tänään kävin sit siellä fysioterapeutilla näyttääs tätä selkää ja se sano et on kuulemma mulla lihakset ihan sika kireet :/ Mut onneks se anto nyt sellassia jumppa ohjeita joita nyt alan tekee joka päivä,ihan hyvä tehdä niitä vaikka lenkin jälkee,saa lihakset sit samalla venyteltyä..Eilen tuli sit txt murun kanssa <3 Se on siellä Kuopiossa ja mulla on ikävä sitä,sais jo tulla takas..Tein muuten tänää aivan mahtavaa piirakkaa,nam! :p Täytyy laittaa osa siitä pakkasee etten syö kaikkea heti. Kohta vois vaikka lähtä sinne lenkille ja sitten pitäs ehkä vähä siivoilla jääkaappia..Mutta nyt taidan alkaa latailemaan noita biisejä mp3:seen et saa jotain uutta musaa lenkille :)


No hoh hoijaa..  1

Kävin tossa 10 jälkee haastattelussa ku hain erääseen koulutkseen.Meni ihan hyvin,mut siinä vaihees ku ne naiset sano että mut laitettas todennäköisesti ns.töihi sit kuntsille eli sinne missä on kehitysvammaisia ni jo alko ahdistaa.Ei siis mulla mitää niit vastaa ole,mut en vaan tykkää niistä..Noh mut kai sen koulutuksen ajan sitä paskaa kestää ja sitten kyl takas vanhustyöhön ihan kybällä..
Muuten mulla menee ihan jees tällä hetkellä, oon ihan ihastunu siihen erääseen ihanaan mieheen <3 Se on vaan koko tän viikon Kuopiossa ja mä oon nyt sit ihan yksin täällä :/ Noh jos lauantaina sitä näkyilis sitten. Se on kyl niin ihana ihminen,mut ota ny sit taas miehistä selvää mitä ne haluaa.
Joo kohta mie suuntaan auton nokan kohti Kouvolaa :)


Hajottaa...  2

Mä oon tässä viime aikoina miettinyt että onko jokaiselle oikeasti luotu se toinen puoli siis se oikea ihminen jonka kanssa jakaa surut ja murheet ja ilonaiheet. Musta tuntuu et en varmaa ikinä törmää sellasseen :/ Baariin kun lähdet niin siellä on vaan tyyppejä jotka haluu yhden illan juttuja..Tai ainakin täällä päin on just sellassia typeriä äijiä jotka vaan yhden asian perään. Mä tossa pari viikkoa sitten tapasin yhden miehen ja se on ihan mukava ja viihdyn kyl sen seurassa,mut ongelma on se että mitä tää kyseinen mies haluaa minusta vai haluaako mitää. Voin sanoa et meillä on sen kanssa tosi hauskaa yhdessä ja sillee. jotenki vaa hellyttävää olla sen kanssa,mut sillee edes vähä ois kiva tietää et mitä tää kundi haluaa musta. No jee hei perjantaina taiteiden yö ja sinnehän mä suuntaan erään ystäväni kanssa vähä juhlimaan <3 Johonkin baariloo pitäs mennä,varmaankin suuntana mikäs muukaan kuin Onnela :)


hmm..  1

Ihan kiva tunne tää ihastumisen tunne :) tänää ollu tosi hyvä päivä kyllä mulla ja erittäin hyvä fiilis..Oon tavannu yhden mukavan tuntuisen miehen ja minusta tuntuu että kyllä meillä synkkaa jotenkin ja se mies taitaa olla kiinnostunut minusta. :) Mutta kohta pakko mennä yhteen paikkaan ja se paikka pilaa tän mun hyvän fiiliksen :/