Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2008.
Edellinen

Sotkuista

Miksi koskaan ei ehdi tehdä mitään?! Mun asunto on niin kamalan sotkunen et huh,mua ihan ällöttää,mut heij mie asunkin töissä ni en ole ehtiny siivoilemaan.Tänne ei uskaltais tuoda ketään kun pölypallot vaan lentelee pitkin lattioita.Kohta meen taas töihin,illalla taidan vetää kotikännit ;D



Voi elämä

Eikös elämä voisi aina mennä hyvin?! No helvetti kun ei se mene..Onneksi nyt ei pahempaa takapakkia tullut kuin että mitään ei kannata ottaa tosissaan koskaan.Ja se on ihan totta kyl et miehiin ei voi luottaa..Mun sinkkuilu jatkuu,jei :D Huomenna uutta miestä koukkuun ;)






Verta

Aamulla kun tuossa aloin sänkyä petaamaan niin kattelin sit mun tyynyä ja ihmettelin,siin oli 2 isoa länttiä verta.Nooh ne oli sit tullu tosta min päänhaavasta,että olisinko sitten nukkunut niin huonosti et oon vaa pyöriny sängyssä ja sit noi vekit vaa auennu.Päätä on kyl kiitettävästi särkeny koko hiton aamun,auts! Kohta pitäs lähteä johkii koulutukseen,ei nappaa yhtään,kerrankin menisin mielummin töihin kun tuonne koulutukseen.Sen jälkeen sit töihin 5h :D Ja huomenna aamuvuoroon..



Pesen

Mä ikkunoita putsailen! :) Eli siis mä pesen ikkunoita täällä,kisun kuonon jäljet pois ikkunoista että se voi tehdä uusia.Sitten kohta pitäs pestä noita verisiä vaatteita tuolta pois.Täytynee uskoa että päästä todella tulee verta ja paljon.Mietin tässä että mitäs kun on tikit päässä niin silloinhan ei saa saunoa,mutta saako saunottaa,hmm..Pitäs kait soittaa tk:hon ja kysyä et mikä on homman nimi.

Edellinen