Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2006.
Edellinen

Räntäsade  1

Räntää tulee taivaalta minkä ehtii,kamala keli kuulemma autolla ajella,ite en tänään ole autolla ajanut,mut huomenna kyllä joudun ajaa omaa himaa autolla :/ Mua väsyttääkin taas jotenkin,hei tänäänhän on täydelliset päivä :) Toivottavast muistan kattoa sen.


Hauskoja :)  2

Kaksi vauvaa istui pinnasängyissään, ja toinen huusi toiselle,
-"Hei oleksä pieni tyttö vai pieni poika ?"
- "Em mä vaan tielä," toinen vauva vastasi kikattaen.
- "Mitä sä oikei talkotat, ettet sä tielä?" ensimmäinen vauva sanoi.
-"Mä talkotan etten mä tielä mistä sen oikein voi elottaa," vastasi
toinen vauvoista.
- "Mä tielän" sanoi ensimmäinen vauva ylpeänä, "Mä kiipeän sun
sänkyys ja talkastan."

Hän onnistui kuin onnistuikin kiipeämään toisen vauvan pinnasänkyyn,
sitten hän nopeasti katosi peiton alle. Parin minuutin kuluttua hän
tuli takaisin näkyviin leveä virnistys kasvoillaan.

- "Sä olet pikkuinen tyttö, ja mä olen pikkuinen poika," hän sanoi
ylpeänä.
- "Sä olet aina niin älykäs", imarteli tyttövauva, "mut mistä sä
oikein tielät sen?"
- "Se on oikeesti ihan helppoa", vastasi poikavauva, "sulla on
vaaleanpunaiset sukat ja mulla on siniset."


Myrskyä odotellessa  1

Hui,se on sitte luvannu jotain myrskyä tälle päivälle.Hiukka pelottaa että mitä tästä taas tulee,pitäs lähtä vähän autoilemaan tuonne.Mä meinaan olla ihan selvä tänkin vkloppuna :D Ens viikonloppuna sit otetaa hiukka enemmän ja sekoillaan taas kaikkien selvien vkloppujen edestä,heh ;D
Ei juu oikein tee mieli tuolla ulkona hillua,vettä vaan sataa ja sataa.
Kolahti juuri mun uusi muistikortti postilaatikosta,pääsen taas ottaa kuvia oikein kunnolla.


Ja se flunssa jatkuu...  1

Koskahan mie oon tänne viimeeks jotain raapustanu,jaa,a..Noh eipä tässä ihmeitä ole tapahtunu edelleen olen flunssassa ja sitä uhmaten mä kävin tänää lenkillä,tosin aika rauhallisesti menin.Aktiivi liikkujalle tuottaa tuskaa olla sisällä vaan tekemättä mitään kun on tää flunssa. Sain muuten 4pv:n sijaisuuden ens kuuksi sieltä missä olin viime perjantaina töissä. =) Eihän toi neljä päivää nyt sillee paljon ole mutta minulle se kyllä on aika paljon.On ainakin tekemistä sitten. Perhana mulla meinas äsken palaa pelihuosut,tuli kirje soneralta äsken et lasku ois muka myöhässä.Mä ite siirsin sitä laskun eräpäivää ja nyt hitto soikoon ne väittää et lasku ois myöhässä,että miä vihaan tätä.



Töihin kohta :)  1

Apua,mua hiukka jänskättää mennä tänää töihin kun meen sinne uuteen paikkaan,toivotaan että kaikki menis hyvin ja että vuorossa olis mukavia tyyppejä,tosin mun tuurilla jotain vanhoja kamalia akkoja jotka tekee työtä naama väärinpäin :/ Mut kylhän se niin on että kun menee uuteen paikkaan saa vähän jännittääkkin Sitten jo kohta katson kelloa että kello onkin ilta 8 ja pääsen himaan :D


Näkyyhän sitä valoa =)  1

Kannatti käydä tällä viikolla siellä yhdessä duunipaikassa :) osastonhoitaja soitti sitten tänää ja pyysi töihin huomen illaksi =) Oon varmaa ihan pihalla siellä paikassa huomenna,mut kai se ihan normaalia,sit seuraavalla kerralla olen jo paljon viisaampi..Pelottaa kyl vähän sillee kun siellä on se eristysosasto missä on niitä mrsa potilaita,mut ehkä ne ei mua sinne huomenna laita töihin.Tein pitkästä aikaa äsken makaronisalaattia :P Nam!


Syksyjä :)  1

Siis tosi upeelta näyttää kun kattoo ulos ikkunasta,syksyiseltä toi ilma :) Mikä nyt oiskaan parempaa ku mennä metsään koiran kanssa,mut koira vaan ei ole täällä.Ois ihanaa jos vkloppunakin ois tällänen ilma niin sit vois otta Susan ja sen kanssa lähtä metsään <3 Broidi se vanhenee taas lauantaina 18v :D Mut harmi vaan et sillä on lätkäpeli sunnuntaina niin sepäs ei voi kupittaa vkloppuna,harmi.No se ehtii käydä viel noi kuppilat läpi monta kertaa. Mä tässä vaan mietin et mitä sille ostan lahjaksi,hmm...Se ois varmaa mentävä käymää tos kaupas ku kaveri tulee käymää vissii eikä satu olee sille tarjottavaa täällä..


Hurrr...Kylmä*  1

Minua palelee koko aika,tääl saa olla villasukat jalassa ja sit villapaita päällä,mut siltikin on kylmä.Johtunee tosta tuulettimesta kun se menee ton ikkunan kautta ja sieltä tulee hyvinkin kylmää ilmaa..Mahaakin koskee ja väsyttää :/ Tätä masua on kyllä jo koskenu jonkun aikaa,en oikein tiedä missä mättää ja tuo pirun väsymys,se on pahinta.Johtunee kait tästä syksystä ja kylmästä ilmasta. Tonne uloskin ois tänää vähä pakko mennä ku asioita olis hoidettavana,kääk.

Voi olla että oon saanu pienen nuhan tuossa lauantaina,noh eipä se sillee haittaa mitää,mut jos tota tuuletinta ei pian tulla ottaa pois mun on varmaa mentävä meijän porukoille asumaa vähäks aikaa ku tänne jäätyy.


Edellinen