Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2006.
Edellinen

2007,tulevalle vuodelle  1

Uusi vuosi ja uudet kujeet käsillä :) Mä en kyllä tee mitää ihmeempiä lupauksia,tai no sen että saan sen 10-15kg painoa pois ja et toivon mukaan löydän jonku ihanan miehen jostain.

Eipä mulle nyt kummia jääny käteen vuodesta 2006,tai no se että mun ihana ja rakas koira lopetettiin :/Tietty Lordin euroviisu voitto :D Ja mullehan tehtiin ensi vuodeksi työsopimus niin ku tänä vuonna et jää tää joulukuu sillee mieleen.



perjantai ilta  1

Tänää sain sit viimeisen labra tuloksen tietää ja siinä ei sitten ollut ei mitään,eli ollaa lähtö pistees eikä tiedetä mikä mua vaivaa :/ piti sit vähä saada piristystä ja lähdin vähän kaverin kanssa shoppaa.Ostin housut ja aika ihanan villatakin <3 Sitten hiukka alusvaatteita tuli ostettua. Yksi levykin tarttui mukaan. Käytii ostaas sellasta ihan normi uuden vuoden ruokaa tossa valmiiksi.Nyt kattoo Pulmusia :)


Oi voi toista  1

Tänää se olis työpäivä edessä :/ Oon vieläkin kipeä,mut eipä paljon voi olla töistä pois kun on jo sen saikun pitäny.Säteilee toi kipu mukavasti ala selkään ja tällä selällä ois mentävä nostaa mummoi ja pappoi,oi voi mua :/
Yritän kovasti saada tässä kiinni jonkun labrasta et sais tietää et onks niissä mun tuloksissa mitään erikoista.


tervehdys!  1

No nyt ollaan sitten vihdoinkin omassa rakkaassa kodissa :) Ihanaa saada omaa rauhaa ja olla ihan omissa oloissa..Oli porukoillakin ihan mukavaa kyllä,tossa toi mun uus dixiboksi hakee kanavia,toivotaan että saan sen kohta toimii :)
Huomenna iltavuoroon töihin ja sit ois tosrtai aamu ja sitten mukavat neljä pv vapaata :D mitähän hubaa sitä keksis uudeksi vuodeksi,hih!





IHANA BIISI  1

Jo poika kiskoo pojan unta vuoteessaan
ennen kuin loppuun iltasadun saan,
Mä istun hetken ja mietin maailmaa
Ihmisenpoikaa se odottaa.
Voi kuinka kaunis poika onkaan tosiaan.
Ei muuhun pysty hän kuin uutta oppimaan.
Hän siinä kylkeänsä kääntää, miehekkäästi ääntää.
Hän matkaa taittaa linnunradallaan ja nukkuu vaan.

Voi kunpa matkas onneksi
koituis vihaa, katkeruutta et
tuntis joutavaa, voi kun oisit
viisaampi kuin isäs milloinkaan
kunpa oppisit ajattelemaan

Niin poika kiskoo pojan unta sikeää
kehtolaulu kesken taas kerran jää,
liukenee yöhön murheet aikuisen ihmisen poikaa kun katselen
Voi kuinka kaikkivaltias noin olla voit,
me sinut tehtiin mutta sinä meidät loit
Siinä tuhiset ja puhkut pelkkää voimaa uhkuen
silmänurkkiin kuivuu kyyneleet, sä matkaa teet


hauskaa joulua!  1

Se on sitten ylihuomenna jouluaatto :)
Mun pitäs alkaa pakkailemaan kun lähden tuonne 30km päähä porukoille jouluksi. Oon siellä varmaankin tiistaihin asti kun sitten taas keskiviikkona meen töihi.
Kohta pitäs soittaa niit eilisiä labravastauksia ja mua vähä pelottaa :/ Pitää vissii pikavisiitti heittää tuolla keskustassa vielä ja sitten vasta lähtä ajaa porukoille,tosin ei mulla sinne mitää kirettä ole kun ei siellä enää koiraakaan ole,ehkä broidi on himassa.

Edellinen