Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2009.
Edellinen


Kakkuja  1

Siis ei juma,mä vihaan leipomista yli kaiken.Mun kakusta ei oikein tullut mitään tai no miten sen nyt ottaa,pitää se kyllä täyttää ja koristella huomenna. Pitäs viel vähän siivoilla tässä ja sit pohtii et mitä muuta tekis kun aikaa ois ja tylsää on.


Torstai  1

Voi apua,mun pitäs huomenna leipoa kakku! Siis täytekakku,ei nappais mut oon lupaillu et lauantaisille juhlille leivon.
Juuri sain siivottua kämpän,paitsi keittiön.Pyykkiä pesin aamulla ison kasan.Kohta voisin sujahtaa lenkille ja sitten ruokaa naamaan.Illemmalla ajelen töihin hakemaan listan.




Siivoilua ja leipomista.  1

Mä oon vissii pimahtanu,ihminen joka ei tykkää leipomisesta ollenkaan teki juuri tiikerikakun =D Sitäkös se vuosien täyttäminen teettää.Sain mä tänään jopa 3 kaappia siivottua.Viel ois pari kaappia jotka pitäs siivota.Jos jaksais siivota noi 2kaappia nyt niin sit vois mennä vaikka suihkuun ja alkaa viettää rentoo iltaa.


Että näin  1

Heräsin tänään jo ajoissa ylös =) Kohta vois lähteä lenkille ja sen jälkeen alkaa kaappeja siivoilemaan. Iltasella meinasin nopsaa poiketa töissä viemäs saikkulapun ja hakemassa uuden listan.
Harmittaa vähän kun en töissä ole huomenna kun on mun SYNTTÄRIT niin en pääse sitten synttäri ajelulle kaverin jenkillä,mut joku muu kerta sitten :)
Huomenna siis täytän vuosia =)



Edellinen