Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2009.
Edellinen


Tiistai  1

Ratsastuksen opettaja lupas että saan ensi kerralla ehkä mennä yhdellä Unkarin ihmeellä,Baballa <3 Katsotaan kuinka sujuu meno sen kanssa,se vaikuttaa ihan kivalta ja sen selkään uskaltaa laittaa jopa pikkutytönkin :)
Onneks mulla on töiden suhteen melko rento viikko tiedossa,tänään ilta,huomenna aamu ja torstaina yövuoro.Viime viikko olikin aika rankka kun oli se 6pv:n putki.


Maanantai meni  1

Maanatai on mennyt taas niin nopeaa :/ Oon onneks ehtiny siivoilla ja nyt iltasella kävin ratsastamassa. Tiedä nyt tuleeko ukko tänne yöksi vai jääkö se kotionsa.Sillä oli tänään myös vapaa päivä ja aamulla köllittiinkin sängyssä pitkään <3 Nyt vois alkaa odottaa täydellisten alkua ja sinkku elämää.


Joopa  1

En ole tänne ehtiny oikein kirjoitella kun tuntuu että joutuu asuu töissä,koko aika vaan töitä ja töitä.Onneks huomenna yks vapaa,tosin sekin menee varmaan taas yli nopeaa.Huomenna pääsee tallille ja ratsimaan :) Jos sitä innostuis taas cityilemäänkin.





vikaa se on virkavallassakin  1

On se joskus myös tuolla virkavallan päässä vikaa,eilen soitin poliisi laitokselle ja kysyin yhtä poliisia et vois sopia ajan mennä sinne.No sain soittaa koko päivänä tälle poliisille koska keskuksen täti oli antanut väärän numeron mulle,prkl! Meinas mennä hermot kyllä tänään kun sain sit siltä poliisilta postia ja se anto sen numeron mulle,olin että häh ei oo sama numero kun eilen,mut sain asiat järkättyä.Nyt on edessä enää yhden ihmisen kanssa keskustelu,toivottavasti jo ensi yönä saan unta.


Edellinen