Horoskoopit Härkä 20.4. -20.5.

  • -Maru-

Avainsanat: Juurevuus, nautinnot, materialismi

Hallitseva planeetta: Venus

Onnen päivä: Perjantai

Onnen väri: vihreä, sininen

Onnen kivi: Smaragdi, topaasi

Elementti: Maa

Luonne: Kiinteä

Laatu: Feminiininen, negatiivinen

Terveys: Härkä hallitsee kurkkua ja nielua. Nielutulehduksia. Ylipainoa.

Kuuluisia Härkiä: Sigmund Freud, William Shakespeare, Eva Peron

Härkä 20.4. - 20.5.
Vahvatahtoinen Härkä on eläinradan toinen merkki, jonka tunteita hallitsee kauneuteen, hedelmällisyyteen ja äitiyteen liitetty Venus. Härkä on kärsivällinen ja järkkymätön luonne, joka kykenee suorastaan käsittämättömään omistautumiseen, pitkäjänteisyyteen ja sinnikkyyteen. Kerran tavoitteensa asetettuaan Härkä menee läpi sen kuuluisan harmaan kiven saavuttaakseen haluamansa, eikä hänen kurssiaan heilauta oikeastaan yhtään mikään.

Härkä on hyvin käytännöllinen luonteeltaan, ja hän tahtoo nähdä konkreettisia tuloksia ponnisteluistaan. Härkä on enemmän sinnikäs toteuttaja kuin suuri visioija - hänen omat villeimmät unelmansa koskevat todennäköisimmin rahaa, hyvinvointia ja turvallisuutta. Härkä on usein taiteellisesti lahjakas, mutta todennäköisesti toteuttaa luovuutensa jossain konkreettisessa muodossa - esimerkiksi puuseppänä. Härkä on ennen kaikkea nautiskelija, ja vaikka hän saattaakin työskennellä hyvin pitkäjänteisesti saavuttaakseen haluamansa, hän kaikkein mieluiten uppoutuu hyvän ruoan ja muiden fyysistä nautintoa tuovien puuhien pariin, ja osaa tehdä myös laiskottelusta suurta taidetta.

Pohjimmiltaan Härkä on tarpeissaan yksinkertainen, kaupungin ihmisvilinässä huonosti viihtyvä, maanläheinen ihminen. Hänellä on hyvin voimakas tarve tuntea olonsa turvalliseksi, hän rakastaa perinteitä ja arvostaa kotia yli kaiken. Hän omistaa mielellään niin asioita kun ihmisiäkin, eikä muuta elämässään yhtään mitään, ennen kuin on aivan pakko. Härkä osaa kuitenkin eläinradan merkeistä ehkä parhaiten ottaa ilon irti elämän yksinkertaisista perusasioista, eikä ole kovin vaativa ihmissuhteissaan.

Ruumiinrakenteeltaankin jykevä, paksuniskainen Härkä on jääräpää myös ihmissuhteissaan. Hän suhtautuu avioliittoon erittäin vakavasti, mutta saattaa pilata omansa liiallisella omistushalulla. Härkä kaipaa syvää kumppanuutta, ja saa suurta tyydytystä omistamisesta. Silloin kumppani helposti esineellistyy, eikä sitä ymmärrä oikein kukaan muu kuin ehkä toinen Härkä. Tasapainoiset suhteet Härkä saa aikaan myös muiden maa-merkkien, Neitsyen ja Kauriin kanssa. Myös kaikki veden merkit sopivat Härälle. Tuli ja ilma sekoittavat yksikertaisen Härän aivan täysin.

Isänä ja äitinä Härkä on loistava. Hän on lempeä, rakastava, kärsivällinen ja lapsestaan aidosti ylpeä vanhempi.

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.