Miehet on sikoja!

  • -Maru-

Tapahtui tuossa toissa päivänä,että olen jo jonkin aikaa tapaillut herra H:ta.Noh me sitten kaverin kanssa lähdettiin kävelee meiltä tonne keskustaan päin,ku oltii menos venaa sit dösää joka vie meidät laivalle.Noh me käveltii ja sit yks kaks aloin kattoo tien toiselle puolelle ja MITÄ IHMETTÄ herra H se siellä menee aika todennäköisesti tyttöystävänsä kanssa.Meinaa sillo ku nähtii ekan kerran H:n kanssa niin sen asunnos oli joo vähä naisten kamoja.Mut en sillo epäilly mitää tollasta,ajattelin vaa et jos se on eronnu sen naisesta ja sil viel kamoi asunnolla.Aiva vittumainen mies kyllä on. Kiva varmaa pettää omaa muijaansa,noh tässä se taas nähtii mitä paskoi nykyajan miehet on!! Ihme on jos täält maailmast löytyy viel kunnollisia yksilöitä.

Noh se meidän laiva keikka meni ihan hyvin,mitä nyt ei tullu nukuttua juuri mitään.Mä iskin miehen sieltä,hih ;P Loput menee taas kerran k18 osastolle niin en kerro enempää. Tai no siis se mies oli 28v ja asuu järvenpäässä,mut en mie sit ala tapailla tai mitää,se vaan oli tollanen juttu!!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus