6 x uudet ravintolat: Helsinki, helmikuu 2016

Kun nälkä uhkaa, on apu lähellä. City listaa kaupungin uusimmat ravintolat.

Uusien helsinkiläisravintoloiden lista, helmikuun 2016 päivitys. Syömään!

Kuva: Dmitrijs Mihejevs / Fotolia

Bro

John Stenbergin ranta 4

Hakaniemen Hilton-hotelli yhteyteen joulukuussa avattu ravintola Bro (bruu niin kuin silta, ei brou niin kuin veli) tarjoilee maistuvaa ravintoa jokaisena päivänä jokaiseen tarpeeseen. Erityiskiitosta Bro saa herkullisista cocktaileistaan, jotka tehdään itse valmistetuista siirapeista ja soseista.

Twisted Street Kitchen Hakaniemi

Sörnäisten rantatie 1

Aasialaisen katuruoan hengessä toimiva Kampin Twisted Street Kitchen sai tammikuussa sisarravintolan sillan toiselle puolelle. Twistedissä suositaan puhtaita raaka-aineita ja erityisesti thaimaalaista makumaailmaa. Hakaniemen hallin naapurissa toimiva Kallion Twisted on auki lounasaikaan. 

Piece ’n’ Love


Uudenmaankatu 9 


Ravintola Raflan paikalle avattiin Hernesaaren rannasta tuttu Piece ’n’ Love Pizza. Tämän paikan lätyissä ei tomaattikastiketta nähdä, eikä täällä puhuta italialaisesta autenttisuudesta. Pizzat ovat tuhteja ja erikoisia, ja paikassa viihtyy mielellään myös drinkillä.

The Mess

Pieni Roobertinkatu 9

Pikku Roban yhteisöllisen Mothership Of Work -työtilan alakertaan helmikuussa avattu The Mess soveltuu aamupalalle, lounaalle, illalliselle ja iltamenoille. Amerikkalaishenkinen kaakelibaari on avoin ja tuo mieleen trendikkään sanfranciscolaisen hipsterikahvilan. Messissä ollaan rennosti, mutta syödään hyvin.

Penny


Uudenmaankatu 13


Ravintola Penny on suloinen viipale New Yorkia keskellä Helsinkiä. Lista on kiinnostava, mutta kompakti kokonaisuus puhtaita makuja ja sisustus hivelee silmiä. Lounaalla tarjolla on vain yksi vaihtoehto, joten päättäminen on helppoa. Sunnuntaisin lohturuokaa ja pannukakkuja. (Autenttisimmillaan nykihenkisyys on muuten Pennyn wc-tiloissa, kannattaa kurkistaa.)


Tenho Restobar


Töölöläispizzeria Linko Pizzabarin ravintoloitsijat avasivat sisarravintolan Kallioon helmikuussa. Kallion Tenhossa nautitaan paitsi pizzoista, myös bistroruoasta ja tapaksista - monipuolista liveohjelmaa ja hyvää kalliolaista iltameininkiä unohtamatta.

Bubbling under:

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi