de Campin isku seksikemuihin

Täydelliset suomalaiset seksibileet Kirkkonummella.

Villi-Iran taloa ei saanut kuvata ulkoa.
Villi-Iran taloa ei saanut kuvata ulkoa.

Kello oli 22:03 lauantai-iltana, kun taksi pysähtyi maalaismaisen pimeyden keskellä kaksikerroksisen huvilan pihaan. Oli mahdotonta nähdä, missä me tarkalleen ottaen olimme. Olimme ajaneet jonkin mäennyppylän ylitse kapeaa lumipenkkojen reunustamaa tietä pellon tai metsän laitaan. Olimme Kirkkonummella, ilmeisesti lähellä Espoon rajaa, ja Helsingin keskustasta tulleen taksin mittari näytti lukemaa 44,70 euroa. Ei liian kaukana pääkaupungin valoista.

Vierestäni taksin takapenkiltä nousi ulos hauskaan karvalakkiin pukeutunut Diana Ball, joka oli suostunut seuralaisekseni Villi-Iran seksibileisiin. Olin kuluttanut muutaman päivän seuralaiskysymystä miettien. Kuka nainen lähtisi kanssani näihin "arveluttaviin" orgioihin? Sitten soitin Diana Ballille. Hänellä ei ollut mitään estoja. Hän kysyi vain, millä sinne mentäisiin. "Otan taksin ja haen sinut", vastasin. Asia oli sovittu. Puhelu kesti 60 sekuntia.

Väitänkin, että on koko joukko ihmisiä – minä, Diana, monet kaapista tulleet homoseksuaalit, transut, drag-artistit ja monet muut – jotka miettiessään johonkin tilaisuuteen lähtöä eivät ole lainkaan huolissaan maineestaan vaan ainoastaan neljästä yksinkertaisesta asiasta: 1. Ettei siellä ole pitkästyttävää. 2. Ettei sinne joudu raahautumaan julkisilla kulkuneuvoilla, vaan pääsee esim. taksilla. 3. Ettei sinne tarvitse maksaa sisäänpääsymaksua. Ja 4. Ettei siellä joudu roikkumaan loputtomiin.

Orjat

Villi-Iran talon eteisessä meidät otti vastaan kaksi orjaa. Minä en ensin edes käsittänyt, että he olivat orjia, mutta Diana oli kokeneena dominana heti tilanteen tasalla. Hän kävi istumaan eteisen tuoliin. "Riisu kenkäni", hän murahti toiselle orjamiehelle, ja karuun nahkapantaan sonnustautunut orja laskeutui sanaakaan sanomatta polvilleen lattialle ja alkoi availla Dianan ulkokenkien nauhoja.

Myöhemmin illalla Diana heitti käyttämänsä pyyhkeen saman Tapsa-orjan jalkojen juureen. Orja laskeutui taas lattialle, otti pyyhkeen ja vei sen pyykkikoriin. Olen humanisti, ja Dianan käyttäytyminen tuntui minusta "kaameelta". Sanoin sen hieman myöhemmin, kun olimme kauempana orjasta. Diana nauroi huvittuneena. Hän selitti, että orja ei voi kumartua ottamaan mitään lattialta, koska silloin hän pyllistäisi, eikä orja saa pyllistää mihinkään suuntaan. Ilmeisesti kohtelias käyttäytyminen orjaa kohtaan olisi orjan kannalta kaikkein tuskallisinta.

Loppuillasta sain selville, että nämä orjat olivat suorastaan talon emännän Villi-Iran kotiorjia.

"Meille on ajan saatossa muotoutunut tietyntyyppinen kommuuni, joka viettää täällä usein aikaa viikonloppuisin", Villi-Ira kertoi.

"Amelie, transvestiittileidi, asustaa täällä aika usein, ja Tapsa-orja on myös kuulunut vuosia niin sanottuun hoviin. Ja sitten on muutamia muita."

Nahkapantaista Tapsa-orjaa oli kielletty puhumasta mitään, mutta onnistuin juttelemaan transvestiittiorja Amelien kanssa. Hänellä oli naisen peruukki, mekko, korkokengät ja poskimeikit, ja hän näytti mukavalta Elviira-tädiltä. Hän kertoi olleensa pitkät ajat Villi-Iran talon rakennustöissä. Villi-Iran talo on siis rakennettu ainakin osittain orjatyövoimalla!

Tyrmä porealtaalla

Kun olin riisuutunut bokserit ja musta paita -asteelle ja Diana oli pukeutunut ympäristöystävälliseen minimekkoon, jonka alta hänen pakaransa portaita kävellessä pilkistivät, Villi-Iran kollega Lady Aniel lähti kuljettamaan meitä opastetulle tutustumiskierrokselle Villi-Iran taloon. Tour guide orgioissa! Aloitimme yläkerrasta. Siellä sijaitsee hämyisä baari, jossa tarjotaan näiden ns. Wildclub-juhlien vieraille pientä purtavaa ja alkoholitonta boolia ja mehua. Alkoholia ei myydä, koska siihen ei ole lupaa.

Gynekologin huone yläkerrassa on kirkkaasti valaistu, jotta "lääkäri" näkee tutkia gynekologin tuolissa jalat levällään lojuvan "potilaan" sukupuolielinten tilanteen. Viereisessä, vähemmän valaistussa huoneessa, on pulpetti ja vanhanaikainen kirjoituspöytä. "Oppilas" komennetaan istumaan pulpettiin ja "rehtori" ryhtyy moittimaan häntä esimerkiksi tyttöjen pakaroiden nipistelemisestä.

Talon pohjakerroksessa on klubitilaksi kutsuttu avara oleskelutila, eräänlainen olohuone, jossa on sohvia ja muita istuimia. Samassa kerroksessa on upea, hyvät löylyt tarjoava sauna ja hieno poreallas.

Näissä kahdessa kerroksessa on yhteensä neljä parveketta. "Niillä voi keväällä ja kesällä käydä vaikka paneskelemassa", Villi-Ira sanoo.

Lady Aniel johdatti meidät nyt musta-askelmaisia portaita myöten kellarikerrokseen, joka on Villi-Iran talon varsinainen toiminnallinen keskus. Lady Aniel tosin painotti, että missä tahansa paikassa taloa saa halutessaan harrastaa seksiä.

Kellarissa näimme erilaisia SM-tiloja, kuten raskailla kaltereilla suljettavissa olevan betoniseinäisen – helvetin epämiellyttävän – vankityrmän. Poden lievää suljetun paikan kammoa enkä mistään hinnasta haluaisi tulla lukituksi ja jätetyksi siihen loukkoon.

Kellarissa on monia muitakin hienoja SM-laitteita: valjaita, joihin voi ripustaa ja kiinnittää kumppaninsa, tukeva pukki, jonka päälle voi käydä mahalleen pyllynnyssykkä pystyssä ja kaikkiin hyviin SM-paikkoihin kuuluva pyörivä levy, Onnenpyörä, johon ihminen kiinnitetään ja hänet käännetään sen jälkeen pää alaspäin.

Kello oli vasta vähän yli kymmenen, mutta kun opas johdatti meidät sisään isoon kellarikerroksen tilaan, jonka lattialle oli levitetty paksuja patjoja, siellä viriteltiin jo illan ensimmäisiä seksileikkejä.

Huoneen yhdessä kulmassa seisoi matalalla korokkeella tanssinopettaja Dave Lambertin 1980-luvulla keksimä Sybianin satula -niminen naisten masturbointilaite. Kaunis nainen istui kahareisin laitteen satulassa ja satulan päällä oleva peniksen jäljitelmä oli tukevasti hänen sisällään nytkähtelemässä ja värisemässä ja tykyttämässä. Naisen aviomies, kuten myöhemmin kävi ilmi, hyväili vieressä vaimoaan.

Se oli hyvin epätavallinen hetki. Oppaamme nimittäin pysäytti meidät näiden kahden ihmisen viereen ja alkoi selostaa meneillään olevaa masturbointitapahtumaa. Se siitä, että seksi olisi kahden ihmisen välistä intiimiä toimintaa! Lady Aniel kertoi itse saaneensa Sybianin satulassa viisi orgasmia putkeen.

Korokkeen ympärille oli laitettu sohvia, ja Diana Ball ja minä istuimme noin metrin päähän Sybianin satulassa voihkivasta naisesta ja uppouduimme katselemaan tapahtumia. Patjalla, huoneen toisella puolella, nuori pariskunta yhtyi innokkaasti. Jonkin ajan kuluttua mies nousi hakemaan paperipyyhkeen ja kuivasi nainen häpyä. "Ja siellä tulikin jo mällit", Diana kommentoi leppoisasti.

Nuoria ja kauniita

Villi-Ira ja Onnenpyörä-niminen laite. Haluttaako vokaalin ostaminen?
Villi-Ira ja Onnenpyörä-niminen laite. Haluttaako vokaalin ostaminen?

Villi-Ira ja hänen miehensä Jukkis järjestävät upeassa talossaan noin kerran kuukaudessa swingerbileet ja SM-bileet noin kuusi kertaa vuodessa. He kutsuvat kotiorgioitaan Wildclub-juhliksi. Ne ovat yksityisbileitä ja siten vain kutsuvieraille. Jos nimeä ei ole listalla, taloon ei pääse. Yleensä listassa on noin 30-40 nimeä. Vierasjoukko muodostuu pariskunnista.

Wildclub-bileissä on useimmiten jokin teema. Alkuvuodesta Villi-Ira järjesti bikinipartyt ja itämaisen yön. Villi-Ira pyrkii aina tuottamaan teemaan sopivaa pientä ohjelmaa. Tällä kertaa teemana oli vartalomaalaus, ja taiteilija Henrik maalasi halukkaiden vieraiden vartalolle kuvioita. Ohjelmanumerona oli vartalomaalatun miehen tanssiesitys hieman ennen puoltayötä.

"Ohjelman jälkeen se varsinainen ilta aina alkaa", Villi-Ira kertoo.

"Porukka säntää ympäri taloa hirveällä kiireellä ja kohta on hommat ja tohinat käynnissä. Voin sanoa ulkomaihinkin verrattuna, että suomalaiset ovat täällä tosi aktiivisia. Täällä ei nysvätä."

Touhu oli tosiaan reipasta. Sieltä ja täältä kuului naisen voihketta. Saatiin orgasmeja, ejakuloitiin. Taloon oli saapunut kivannäköisiä nuoria ja nuorehkoja ihmisiä. Kukaan ei ollut erityisemmin ylipainoinen. Vallalla oli reilu ja reipas ns. Kerava-tyyli. Tavikset kutsuvierasorgioissaan hienossa huvilassa.

Illan tunnelma oli myös "berliiniläisittäin" rento, iloinen ja ystävällinen. Olinko Kirkkonummella vai Berliinissä? En olisi ikinä uskonut, että suomalaiset pystyvät olemaan seksiorgioissa näin luontevia. Jos Villi-Iran talo sijaitsisi Berliinissä, se luokiteltaisiin kaupungin hienoimpien swingerklubien joukkoon.

Varamiehet

Villi-Iran bileistä kiinnostuneet soittavat Villi-Iran nettisivuilta löytyvään info-numeroon, jolloin Villi-Ira itse useimmiten vastaa.

"Puhutaan yksityisistä kutsuvierasilloista, mutta en käytä mielivaltaa, että sinä pääset ja sinä et pääse. Kun joku pariskunta soittaa ja haluaa tulla tänne, he tietävät kyllä asiansa. Ensimmäistä kertaa on aika korkea kynnys tulla tällaiseen paikkaan, mutta siitä se lähtee", Villi-Ira sanoo.

Puolen yön jälkeen päädyin juttelemaan hyvin siistin ja komeahkon, nuorehkon miehen kanssa. Hän istuskeli tyytyväisen näköisenä klubitilan laidalla. Hänen ranteensa ympärille oli sidottu paksuhko harmaa narunpätkä. Hän oli varamies.

Villi-Ira päästää joka kerta bileisiin pariskuntien lisäksi pari kolme yksinäistä miestä, joita hän kutsuu varamiehiksi. Näitä varamiehiä naisvieraat voivat pyytää mukaan seksileikkeihinsä.

"Meillä on pieni varamiesrinki, johon kuuluvat miehet ovat vuorotelleet. Kohtelias käytös on tärkeää. Siitä on naisilta tullut palautetta. Pitää myös ymmärtää turvaseksin merkitys, ettei sitä tarvitse erikseen korostaa. Heille on ihan omat ohjeistukset siihen. Nämä pojat on tarkkaan ohjeistettu, ja he ymmärtävät paikkansa", Villi-Ira sanoo ja lisää naurahtaen:

"Itse en ole testannut kaikkia varamiehiä!"

Varamies, jonka kanssa juttelin, kertoi käyneensä Villi-Iran orgioissa ensin tyttöystävänsä kanssa. Suhde oli sitten lopahtanut, eikä mies ollut löytänyt uutta bileisiin halukasta naisseuralaista. Hän oli pyrkinyt varamieheksi ja päässyt. Nyt hän myhäili tyytyväisyydestä. Pari varvia oli tullut jo nykäistyksi illan kuluessa.

"Tämä riittäisikin jo minulle, mutta voin vielä jatkaakin", varamies puntaroi.

Puolenyön aikoihin menin Diana Ballin kanssa saunan lauteille. Lord, lord, siinä naisessa on enemmän kurveja kuin parhaassa formularadassa! Ja mikä sauna! En ole varmaan koskaan ollut hienommassa saunassa.

Saunan jälkeen solahdimme porealtaaseen toisen pariskunnan seuraan. Elämä hymyili.

Bileet jatkuivat kolmeen asti. Diana Ball ja minä puimme jo hieman aikaisemmin ulkovaatteet päälle. Tapsa-orja nyöritti Dianan kengät. Taksi oli tulossa lumipenkkojen reunustamaa tietä.

"Isäni varmaan toivoo, että joskus lopettaisin tämän ja aloittaisin oikeat työt", Villi-Ira sanoi, kun kysyin miten hänen vanhempansa suhtautuvat hänen toimiinsa.

"Äitini ei ehkä ole koskaan käsittänyt tätä ammatinvalintaani. Ilmeisesti he ovat kuitenkin ymmärtäneet, että tämä on osa minua ja minun elämäntapaani, ja niin kuin olen sanonut heille, niin tästä kaikesta erikoisuudestani huolimatta olen elämässäni onnellinen."


Pohjoismaissakin harvinaisia

Asiaan perehtyneet tahot eivät tiedä Suomessa toisia Villi-Iran juhlien kaltaisia bileitä. Keski-Euroopassa, Saksassa, Hollannissa ja Ranskassa, niitä on enemmänkin, mutta Pohjoismaissa seksijuhlat ovat harvinaisia.

41 kommenttia

xfghj

14.4.2011 16:58

ja mitään ei tapahtunu. Hah!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kohtaaminen_

14.4.2011 17:33

Aivan mahtava juttu! Enkä nyt tarkoita pelkkää artikkelia ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Minipiiska

14.4.2011 19:08

Vau! Sinne tekee mieleni...!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

komsomolsk

14.4.2011 19:45

Mielenkiintoista! Tapasin Iran baarissa n. kuukausi sitten ja hän itse asiassa kutsui minut seuraavan päivän orgioihin. Kerroin olevani homo ja hän sanoi ettei se mitään haittaa. Jänistin sitten kuitenkin seuraavana päivänä enkä soitellut hänelle. Ehkä olisi pitänyt...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jesse1234

14.4.2011 20:12

Menin bussilla kirkkonummelle ja sitten söin makkaraperunat.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Janne_xxx

14.4.2011 20:14

Aivan mahtavaa. Näitä lisää Suomeen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jortte

15.4.2011 08:52

Tulen ja panen teitä kaikkia PERSEESEEN!!!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

derp

16.4.2011 07:42

Hei mun verhot on samaa kangasta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

varam

19.4.2011 22:24

Älkää uskoko kaikkea mitä luette. Paikka on niin mahtava, että artikkeli vain raapaisi pintaa. En voinut uskoa, että tämmöistä paikkaa on edes olemassa ja olin niin ylipositiivisen yllättänyt kun ensimmäisen kerran kävin siellä. Mahtavan paikan lisäksi porukka oli todella mukavaa, kaikki suomalaisen baarikulttuurin örkit puuttui ja paikalla oli vain mukavia ja avoimia ihmisiä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

pervothedonistit

20.4.2011 14:29

eipähän ole yllätys, että kehujat ovat yltiöseksihulluja miehiä, vasten-
mielistä ja ala-arvoista epäinhimillistä sekoilua !

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MarjaB

20.4.2011 15:18

Paikka on upea ja isäntäväki luontevaa ja ystävällistä. Henkilöt, joita olen paikalla nähnyt, ovat olleet mukavia ja avoimia. Iran paikka tiloineen ja laitteineen on kutsutuille mukava paikka päästä irti arjesta!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

sis_sy

20.4.2011 20:46

Hyvä artikkeli. Paikka on kuin suoraan fantasiamaailmasta. Iraa on ilo palvella.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

sitasaamitatilaa

21.4.2011 08:30

Hiviä jatkoja vaan itse kullekin elostelijalle

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Rivo-Riitta

21.4.2011 12:24

2. Ettei sinne joudu raahautumaan julkisilla kulkuneuvoilla, vaan pääsee esim. taksilla.Siis mihin vitun paikkaan ei pääsis taksilla ....tun spedet

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Minipiiska

21.4.2011 22:44

Sitä samaa mietin itsekkin, "helposti löytää perille". Taksikuskille sanotaan et aja Kirkkonummelle, Espoon rajalle. Taksamittariin lukema 44,70 ekeä niin pitäis olla perillä, MISSÄ !!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ClTY

22.4.2011 02:31

Aww yeah. Että tällaiset bileet ovat "harvinaisia". Enintään jonkun mielestä siksi ettei ihan kellä hyvänsä ole mitään asiaa kun jotakin kivaa tapahtuu. Walter rakas, kiitos pintaraapaisusta aiheeseen mutta et oikeasti tiedä yhtään mitään, ellei aika oikeaan osunutta kuntaa tällaisen keskipisteeksi lasketa.

Parhaat setit eivät vain pysy paikallaan ja pääsylippuina on vain miljoonan dollarin perse tai miljoonia dollareita funnymoney-tileillä. Eikä sekään vielä takaa mitään.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Rose_HH

22.4.2011 10:28

Talo, (kuten me sitä kutsumme) on todella mahtava paikka. Totesin viimeksi fs-naiselleni että "Täällä saa olla omiensa keskuudessa ja nauttia seksistä avoimesti!"
Talossa tutustuu helposti uusiin samanhenkisiin pareihin ja kaikki vapaasta omasta tahdosta.
Kiitos Ira!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

11111111111

26.4.2011 03:56

Villi-Ira kertoi joskus TVssä pakastavansa kaiken ulosteensa ja lähettelee niitä ympäri suomea eniten maksaville pervoille. Sanoi itsekin syövänsä paskaa ja nauttivansa siitä. Todennäköisesti nuo on suurin osa samanlaisia paskansyöjiä. Toivottovasti et walter suudellut ketään siellä...tai riippuu mistä pidät. Mutta mahtaa paikka haista...hyi helvetti.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

iigori

26.4.2011 12:00

tonne täytyy päästä :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

aliana

27.4.2011 06:59

toi nyt ei oo mitään mutta tosi tupeerausta löytyy Pyllykirjasta http://www.pyllykirja.fi/2011/

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

UuberPervoHki

27.4.2011 15:42

1 ASIA jäi vaivaamaan luulisi waltterin sentään vanhana tekijänä ,erottavan naisen ja miehen sehän ei ole mikään salaisuus että DianaBall on alunperin mies.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Minipiiska

27.4.2011 17:46

No joo, kyl nyt käsittää miks ei niin selvät reittiohjeet Talolle! Ymmärrän hyvin.... :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Minipiiska

28.4.2011 16:57

Niin siis tarkoitin että epäluuloisille jne. heidän ei välttämättä tarvitse tietää tarkkaa paikkaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

UuberPervoHki

29.4.2011 06:47

Tuolla on niin paljon ollut kaikenlaista kekkeriä että eiköhän kaikki halukkaat,ole ajuohjeet saaneet toisekseen jossain sanottiin että taloa ei saa kuvata ulkoapäin olen semmoisenkin kuvan nähnyt.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Inkviisittori

30.4.2011 22:52

Sairasta touhua kerta kaikkiaan. Ihan oksettaa ajatella miten pervoa sakkia ihmiskunta on. Vittu mä nauran teille hedonisteille ja muille riestelijoille; ette vaan tajuu miten vajakkia porukkaa olette.

Vanhoina hyvinä aikoina toikin akka ois laitettu roviolle paistumaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Sub

27.4.2014 01:42

Sehän olisi ollut häelle pelkkää nautintoa. Tuntuu ihanalta kun joku käristää oikein kunnolla. Ja mitä enemmän, sitä suurempi orgasmi.
Nautinto on kivun lievempi muoto.

synninpalkka

1.5.2011 00:11

No antaapa elämän hymyillä, teille pervoillekin. Mutta joskus tekin vielä potkaisette tyhjää. Sen jälkeen jouduttekin sellaiseen "saunaan" että heikompaa ja hieman vahvempaakin ihan hirvittää.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Minipiiska

6.5.2011 19:26

Pervot mieles ku käy yleensä lukemassa ko. artikkelia.
Ilmeisesti piilevää kiinnostusta kumminkin.

Sairautta on monelaista.

Ja eiköhän me kaikki olla jo siellä kuumassa eli tarkoitatte helvettiä.
Tämän pahempaa paikkaa tuskin tulee vastaan kuin missä me jo nyt ollaan. Eli tarkoitan tätä boltsia nimeltä tellus.

Et sen takia tekin tekosiveeliset olette samassa paikassa.

nimimerkki: "Minipiiska" ja 100%:n hetero

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Minipiiska

6.5.2011 19:59

Se hetki joka meillä tässä ja nyt on elämässämme itse kulla. Niin eletään se niinkuin toivomme itsekukin sen saavamme- elää. Tuomitsematta muita.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

njj

25.5.2011 15:04

Olin itse kyseisissä bileissä ja täytyy todeta että ei se meno niin kamalan pervoa ollut. Paikka on kyllä hieno se täytyy myöntää. Mutta esim Saksassa sijaitsevissa paikoissa meno on huomattavasti kovempaa. Suomi on vaan niin kovin pieni maa ettei tälläisille clubeille riitä riitävästi kävijöitä jotta toiminta olisi kannattavaa ja on tietysti lainsäädäntö rajoittaa toimintaa huomattavasti. Nyt kun SM ja Fetiisi ei enää luokitella sairaudeksi uskoisin ja toivoisin että ilmpiiri muuttuisi enemmän suvaitsevaksi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Myos_ateisti

25.5.2011 15:10

Rakkahin "synninpalkka"
Eikö olisikin kamalaa kun sinusta itsestäsi aika jättää. Eikä sen jälkeen enää olekaan mitään? Mutta toivossa hyvä elää =)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

JaninaP

26.5.2011 18:05

Mä olen kyllä aina ollut Iran bailuihin todella tyytyväinen. Olemme Iran kanssa tuttuja jo muutaman vuoden takaa ja kokemusta on kertynyt useammistakin bileistä kyseisessä paikassa, niin pari- kuin kinkypuoleltakin. Ira on onnistunut kyllä hyvin kehittämään bileensä sellaisiksi että niissä yleensä viihtyy fiksua ja mukavaa porukkaa eikä mitään pahempia ääliökänniördääjiä siellä yleensä käy. Meininki on aina ollut hyvää ja railakasta, koskaan ei ole pettyneenä tarvinnut bileistä poistua :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Minipiiska

27.5.2011 00:28

Uskon et näin on. Eli uskomattoman upee paikka ja tietty Ira Talon Emäntänä myös upee ja hyvän kokonaisuuden saanut aikaisekseen :)
Ei varmaankaan pettyneenä & tyytymättömänä tarvi poistua sieltä :))))

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

enjoyme

7.11.2011 16:08

Onhan noita bileitä tullut käytyä vuosikymmenet jo seitsemänkymmenluvulta alkaen kauan ennen kuin Ira edes oli syntynyt. Suomessa on aina järjetetty näitä. Mutta niistä ei vain ole sen suuremmin ilmoiteltu. Parhaimmillaan on aikoinaan mukana ollut 80 paria eli160 henkeä :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Surullista

5.1.2012 03:20

Ja tyhjää :(

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

JoskusOlinMukana

9.1.2012 15:23

Paikkana hieno, mutta mielestäni siitä saa liian steriilin kuvan.
Bileissä jokainen tekee avoimesti sitä mitä tekeekään..en tiedä onko se sitten hyvä asia. Ikäänkuin kaikki perustuu tekemisen ympärille ja henki on kadonnut johonkin. Teennäistä, niin seksiä ja kinkiyä että...

Voihan tuolla joskus käydä, laitteet ainakin ovat sopivia moneen käyttöön.

Hienoa on se, että Ira uskaltaa tehdä bisnestä tällaisella alalla. Hän on rohkea oman tien kulkija, upea nainen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

sirpakkainen

19.9.2012 17:51

Mainitaan että miehet ei pääse yksin kui n varamiehinä.. Pääseekö naiset yksin mukaan juhliin?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Iralta

13.8.2013 15:20

Toki pääsee ja naiset tulevat iltoihimme ihan yhtä rohkeastikuin miehetkin. Kun minulle lähettää mailia ja kertoo mitkä illat kiinostava, niin lähetän infopaketin tulemaan. Se ei sido vielä mihinkään.

Tarjolla kolmenlaisia yksityisiä kutsuvierasiltoja:
* Eroottiset illat
* Kinky/fetissi-illat
* Naistenbileet
* Sekä vuokraus- ja valokuvausmahdollisuus

bileet@wildclub.fi

Nähdäänkö bileissä?

t:Ira

YksinäinenNeitonen

16.4.2014 18:39

Omakohtaiset kokemukset on ollut mahtavia :)
Kiitos Iran

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ihmiskunnan-alamäki

5.2.2016 17:29

Tämäkin hyvä pitää mielessä
http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/ktl.mat?p_selaus=54738
http://miestenkesken.fi/kampanjat/vain-testi-kertoo/
http://www.euro.who.int/en/media-centre/sections/press-releases/2015/11/highest-number-of-new-hiv-cases-in-europe-ever

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi