Dildotutkimuksia

Neiti V tutkii vibraattoreita.

Dildojakin tutkitaan akateemisesti. Kuvan nainen ei liity asiaan.
Dildojakin tutkitaan akateemisesti. Kuvan nainen ei liity asiaan.

Neiti V valmistelee akateemista tutkimusta vibraattoreista. Nuoren akateemikon kiinnostuksen kohde on tietenkin teknologia. Ollaanhan Nokia-Suomessa. Maassamme miehinen valta ruumiillistuu pitkulaisissa esineissä. Sellaisissa kuin Keilaniemen businesstornit ja värinähälyttimellä varustetut matkapuhelimet. Jopa Länsiväylää ajavat autokuskit ovat ahtautuneina nelirenkaisiin suriseviin koteloihin.

Lesbopiireissä käydään keskustelua, voiko kunnon lepakko käyttää dildoa. Miehet kokevat apuvälineet uhkana. Se debatti ei kuitenkaan ole Neiti V:n tutkimuksen ydin.

Myös naiset ovat nimittäin juuttuneet diagnoosiin ,joka korostaa penetraatiota. "Munaa se muija haluaa" on yleinen patenttivastaus, jos orgasmi puuttuu. Lääketieteellistä kirjallisuutta kahlattuaan Neiti V tajusi, että jako emätin- ja klitorisorgasmiin on keinotekoinen:

"Koko hässäkkä on herkkää aluetta, jota yleensä kutsutaan nimellä clitoral sensory arm."

Kuuluisa G-piste on vain osa tätä herkkää aluetta. G-pisteen hehkutus johtuu siitä että se on emättimessä, vaikka samaa aluetta voi paljon helpommin stimuloida emättimen ulkopuolelta. Useat tutkijat vakuuttavat vakuutamasta päästyään "emätinorgasmeja saavat naiset ovat onnellisia". G-piste on eräänlainen miehinen toisinto flipperistä. Siihen voi osua, jos tulee oikeasta kulmasta. Ehkä.

Good eco vibrations

Seksin puutetta seuraavat huolet eivät kuitenkaan kaikilla naisilla parannu taikasauvaa heilauttamalla. Neiti V:lle vibraattorit olivat vapauttava kokemus. Tekniikka voi nimittäin olla joillekin ainoa tie orgasmin kokemiseen. Minimaalinen osuus naisista saa orgasmin perinteisen miehekkään jyystämisen seurauksena. Tekniikan ja seksuaalisuuden suhdetta käsittelevien tutkimusten mukaan naisten suosituin tapa tuottaa tekno-orgasmi ovat vibraattorit-dildot ja muut penisimitaatiot ovat vähemmistössä.

Katsomme Keilaniemen rannassa kohoavia lasisia pylväitä. Nehän ovat kuin dildoja. Vallan merkit kohoavat uljaassa stondiksessa. Kyljistä heijastuu toinen lentävä pörisevä metallimela, Finnairin kone.

Neiti V on juuri palannut maailmalta keräämästä materiaalia uraauurtavaan tutkimukseensa. Sitä ennen hän kierteli pornokauppoja New Yorkissa haistelemassa dildotaivaan uusia tuulia. Kuuma uutuus on kanadalaisen insinöörin vaimonsa kanssa kehittämä We-Vibe -tupladildo pariskunnille. Niissä on seka emätin- että klitoris-osa.

Vehje muistuttaa kierteellä olevaa saunalenkkiä. Mutta markkinointi firman sivuilla on kuin Nintendon Wii-tuoteperheen inspiroimaa. Siistiä. Seksitöntä.

Emansipatorisemmissa vibraattorikaupoissa kuten Good Vibrations ja Seattlen Babeland tehdään käyttäjätutkimuksia. Joillakin liikkeillä on palkattu koesurisuttelija. Pohjois-Amerikasta Neiti V löysi ekoystävälliset kaikkien heteroäitien käsilaukkuun sopivat Blushing Bloomer -ekopenikset. Ne ovat sekä iho ja -luontoystävällisiä. Osa on vedettäviä. Osa toimii aurinkokennoilla.

"Mun mielipide on, että sähköhammasharja toimii miljoona kertaa paremmin kuin isolla rahalla markkinoitu härpäke."

Mutta Neiti V ei halua vielä paljastaa kaikkea.

"Pelkään, että joku pöllii mun työn, jos hehkutan liian aikaisin."

Ei vain yhdyntäorgasmeja

Avainsana Neiti V:n akateemisessa runkkutyössä on penetraatiokeskeisyys. Erään sadun mukaan kun Pippeli menee Pimppiin tulee orgasmi. Mutta Neiti V:lle ei tullut. Hän harrasti viisi vuotta seksiä eri kumppaneiden kanssa ennenkuin koki ensimmäisen orgasminsa. Vibraattorin avulla. Ei siis dildon. Ei minkään penistä muistuttavan härpäkkeen avulla. Neiti V. alkaa nauraa hysteerisesti kun häneltä kysyy syytä tutkimusaiheen valintaan.

We-Vibe, ekologinen tupladildo on esiintynyt muun muassa Oprahissa ja New York Timesissa.
We-Vibe, ekologinen tupladildo on esiintynyt muun muassa Oprahissa ja New York Timesissa.

"Kai nää aina enemmän tai vähemmän liittyy omaan henkilöhistoriaan", hän sanoo.

Hän ahmi ulkomaisten yliopistojen kirjastoissa vibraattorikirjallisuutta. Ja runkkasi. Ykkössuosikki parin vibraattorin ja Braun OralB:n lisäksi on edelleen teos nimeltä The Technology of Orgasm, jossa valotetaan teknisten härveleiden suhdetta naisten orgasmiin historian valossa. Erilaiset keinuhevoset ja tuulikäyttöiset nerokkaat vimpaimet olivat lääkäreiden välineitä, joiden oli määrä parantaa naiset naistentaudista, hysteerisyydestä. Ne syrjäytyivät sähkön tulon myötä. Lääkärin näppärät sormet joutuivat työttömäksi, kun hysteeriset naiset yhtäkkiä kykenivät parantamaan itse itsensä erilaisten surisuttimien avulla.

"Mua ärsyttää valtamedian uutisoinnit tyyliin ‘emätinorgasmeja saavat naiset ovat onnellisempia’ tai ‘g-piste löydetty’. Mun mielestä on järkyttävää, että edelleen 100 vuotta Freudin jälkeen oikea seksi käsitetään yhdyntää sisältäväksi". Orkku on edelleen arvoitus, vaikka Freudin kuolemasta on melkein sata vuotta. Isä Sigmundin kädenjälki inspiroi myös Neiti V:n tutkimusta.

"Yleensä ihmiset veikkaa, että tutkin jotain kauko-ohjattavia dildoja. Länsimaissa on vahvana käsitys, Sinkkuelämän Rabbitin hengessä, että teknisen apuvälineen pitää mahdollistaa penetraatio. Mua kiinnostaa enemmän klitorisstimulaatio"

Vuosisadan vaihteessa arvovaltaiset lääkärit runkkasivat naisia mekaanisilla apuvälineillä. Neiti V käyttää nimitystä orgasmin teknologia. Orgasmi on kuin matkapuhelin. Siinäkin on kyse kommunikaatiosta. Se voi katketa. Yhtäkkiä ei olekaan kenttää.

29 kommenttia

kahtrinfani

5.8.2010 16:51

Justhan tv:ssä esiteltiin penisrenkaita joissa on erilaisia klitoriskiihottimia. Neiti V voi hankkia sellaisen miehellensä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kultakalle___

5.8.2010 21:06

Nykyajan naiset on kaikki tollasia saatanan lumppu huoria ei voi mitään.Toivottovasti et lisäänny.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

eitsiisus

5.8.2010 21:27

Kuinka alas voi "journalismi" vajota? Tämä lienee nyt rotkon pohjalla oleva.

good riddings, city.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

R_Topponen

6.8.2010 10:34

Loistava ja asiantunteva kirjoitus!
Ainahan nainen voi ottaa suihkunraikkaan ja hellän miehen kainalopaikan.
Mies on tietenkin opetettu silittämään hellästi kaulaa, rintaa ja vatsaa ja antamaan hellää hierontaa vatsan pohjalta löytyvälle herkkukukkulalle ainakin puoli tuntia tai ainakin kolmen huutokierroksen ajan. Tämän jälkeen mies kiertää kätensä naisen ympäri ja nukutaan ihanaan heräämiseen saakka.
Mikäli mies on työn, levon, sairauden tai muun syyn vuoksi väsyttänyt sormensa voi nainen käyttää kainalopaikassa dildoa saadakseen unen päästä kiinni.
Mikäli miestä ei ole käsillä voi miehen korvata myös naisella jonka sormet ovat hierontakunnossa ja herääminenkin aamulla voi olla helpompaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MissLovely

6.8.2010 13:03

Hyvä kirjoitus! =)

Kyllä kaikilla on oikeus nautintoon ---> orgasmiin!
Se jyystö kun useimmiten ei todellakaan miellytä naisia, ainakaan orgasmiin asti.
Monet miehet (huom! - eivät kaikki) ovat usein myös melko omahyväisiä tai sitten vain taitamattomia tuottamaan naiselleen nautintoa...

Erikoista tosiaan, kuinka jotkut kokevat seksilelut uhkaksi. Suhteeseen kun saa lisämausteita leluista, jos vain leikkimielisyyttä riittää.

Tarkoitukseni ei sitten ole yleistää tai suututtaa ketään. =D

Nauttikaa toisistanne!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

puuma1962

6.8.2010 15:25

Todella häkellyttävää, että asiallinen kirjoitus herättää tuollaisia kommentteja. Olen itse miettinyt aivan samaa, kuin tutkija, eli miksi seksi edelleen halutaan ymmärtää miehen näkökulman kautta. Tässä kirjoituksessa käsitellään naisen sooloseksiä. Miten se uhkaa miestä? Miten se edes liittyy yhteenkään mieheen? Mitä kenellekään miehelle kuuluu, miten joku nainen saa yksinään parhaan orgasmin?
Nainen tuntuu olevan tässäkin asiassa monimutkaisempi kuin mies (jos saan selvyyden vuoksi yleistää). Joidenkin miesten (ja naisten itsensäkin) on vaikea käsittää, miten paljon naisen kehossa on erogeenisiä alueita. Naisen orgasmi on kokonaisvaltaisempi; sen voi saada aikaan jopa koskematta sukupuolielimiä. Ja koska on näin, orgasmin voi myös kadottaa helpommin. Mutta hyvällä vibraattorilla klitorista kiihottamalla se yleensä löytyy. Ja hyvä niin. Kurkkua emättimeen tunkemalla varmaankin vain saduissa ;)
Jos mies pyytää minua näyttämään, miten runkkaan, näytän hänelle sitä mitä hän haluaa nähdä kiihottuakseen, eli lähinnä kuinka työntelen seksikkäästi dildoa sisääni. Mies on hurmiossa... Mutta koskaan en miehelle näyttäisi, mitä todella teen sooloseksihetkinäni; se on vain minun henkilökohtainen asiani. Ja silloin hyväilen itseäni juuri sieltä, mistä saan eniten nautintoa juuri sillä hetkellä. Alkulämmittelyn jälkeen hammasharja toimii hyvin.. tai pieni vibraattori.. värinän pitää olla juuri oikeanlainen. Eikä sooloseksikään ole aina samanlaista... on eroja aivan kuin seksissä aina ;)
Ja nuoret naiset, tutustukaan itseenne aivan rauhassa. Opetelkaa tietämään ja tuntemaan, miten kehonne toimii. Sen jälkeen kahden ihmisen välinen seksikin toimii paljon paremmin. Olen aika pitkälle samaa mieltä, kuin miesten viljelemä sanonta: Jokainen vastaa omista orgasmeistaan. Jos nainen ei itse tiedä, miten saada orgasmi, miten toinenkaan voi tietää. Ja kannattaa opetella seksiä, siitä nauttivat molemmat osapuolet ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tyostaantekijatunnetaan

6.8.2010 15:48

Onko tämä maailma mennyt ihan sekaisin??? Olen 60-luvulla syntynyt mies, eli todellakin parhaassa vedossa, kuten useimmat naiset. (en omista "jalkapallo vatsaa") tosin en ole joutunut koskaan käymään missään saleillakaan, mutta olen kaupunkilaisena tehnyt metsätöitä ja hengittänyt raitista ilmaa. Nyt saa lukea kaikenlaisista huumepillereistä ja lateksiletkuista, että "seksi" tuntuu hyvältä, uskomatonta!!! Olen parikymppisenä jo pannut merkille ja sisällyttänyt tavan, että tee työsi hyvin, niin puhelin varmasti soi uudelleen. (olen parisuhteessa) Nyt kun tällaisia tutkimuksia tehdään, niin opettakaa miehillenne, miten te haluatte nauttia fyysisen kanssa käynnin, älkääkä ottako yhden illan juttuja, vaan nauttikaa seksielämästä kunnolla ja ajalla!!! Mikäli kaikki tapahtuu puolessatunnissa, niin hymyä ei varmasti irtoa, eikä puhelimet soi... Hymyilkää, rakastakaa ja nauttikaa...., helppoa :))

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

gordon-gekko

7.8.2010 22:04

Erään sadun mukaan kun Pippeli menee Pimppiin tulee orgasmi...

ei se ole satu vaan fakta. ei siinä mitään vekottimia tarvita.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

F33

7.8.2010 22:44

Tunnustan posket punottaen tykkääväni "perinteisestä miehekkäästä jyystämisestä" kun samalla voin itse kosketella itseäni ;) Miksi miehen täytyisi tuottaa koko nautinto? Pääasia, että molemmat ovat tyytyväisiä. Nainen, jos saat orgasmin itse, ota se myös miehen kanssa! Keinolla millä hyvänsä!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

joojuutas

9.8.2010 12:48

Kuinka ylös voi journalismi kohota? Tämä lienee nyt vuoren huipulla oleva.

good going, city.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MissLovely

9.8.2010 13:28

olen pelkkä paskiainen...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

faktaa

9.8.2010 20:35

F33, jos tärkein seksissä, eli klitoriksen stimulointi jää omalle vastuulleni, miksi ottaisin miestä mukaan ollenkaan? Voin hiplailla itseäni yksikseni sieltä ihan ilman sitä pippeliä pimpissäkin eikä se vaikuta nautinnon määrään juurikaan, mitä nyt on teknisesti helpompaa kun siinä ei ole ketään tiellä. Sensijaan jos mies tekee sen (joko samalla pannessaan minua tai sitten ihan panematta), se tuntuu paljon paremmalta kuin oma käsi, syystä että toisen kosketus tuntuu aina erilaiselta kuin oma (oletko ikinä kokeillut, miten turhaa on yrittää kutittaa itseään?). Kun mies joka kerta näin huomioi minua ja varmistaa nautintoni, ilomielin annan minäkin hänelle sitä, mistä tiedän hänen nauttivan eniten, eli ihan sitä peruspanoa. Mutta en kyllä ala näyttelemään, että se yksin riittäisi tyydyttämään minut tai olisi minulle seksissä läheskään tärkein asia.

Artikkeli tärkeästä aiheesta minusta. Vähemmistö naisista oikeasti saa yhdynnässä orgasmia. Ajattelutapa, jossa tätä pidetään normina, aiheuttaa vaan riittämättömyydentunteita miljoonille naisille. Ja toisen kumppanin tunne siitä, että on seksuaalisesti jotenkin perustavanlaatuisesti viallinen tai riittämätön, ei voi tehdä hyvää yhdenkään parin seksielämälle.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

planey

9.8.2010 20:36

Aiheessa ei ole mitään uutta, edes miehille. Oikeastaan tekstissä mainitut ennakkoasenteet ja -käsitykset kuulunevat johonkin 80-luvulle

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

F33

10.8.2010 09:40

Vastaus sulle hyvä "faktaa":

Yhdessä yhdynnän kanssa klitoriksen stimulointi tuottaa parhaan tuloksen, ehdottomasti, eli ihan oikean miehen ja oikean **:n kanssa! Itse yhdyntä on myös tärkeä osa nautintoa. Minulla meni aikaa ennen kuin opin nauttimaan myös vaginasta, ja kirjoitan tämän kommentin siksi, että naiset ymmärtäisivät, että omaa seksuaalisuuttaan voi kehittää, ja että klitoris ei todellakaan ole kaikki kaikessa. Toisille se voi ollakin sitä, mutta ei kaikille. Jotkut asiat vaativat harjoittelua. Ainakin lantionpohjan lihasten supistelu auttaa lisäämään vaginan herkkyyttä sekä se, että tekee yhdynnöistä kaikella tapaa miellyttäviä itselleen. Yhdynnän aikana kannattaa todellakin harrastella kaiken maailman "oheistoimintoja":..herkkien paikkojen hyväilyä (mies tai itse, kuten kullekin sopii) ja fantasiointia. Yhdyntään liittyvät positiiviset assosiaatiot saattavat ajan myötä tehdä itse "jyystämisenkin" kiihottavaksi, niillekin naisille, joille se ei sitä luonnostaan ole. Näin ainakin kävi mulle. Saan nyt seksuaalisuudestani niiiiiin paljon enemmän irti kuin vaikka 10 vuotta sitten. Pojat ei suotta metsästä puumia...;)

Naisen sukuelimet ovat hassusti "jakaantuneet" niin, että niiden stimulointi sekä sisältä että ulkoa samanaikaisesti vaatii ehkä hieman extraa perinteiseen yhdyntään.

Oli miten oli, kullakin on omat jipponsa eikä siinä ole mitään pahaa. On miehenkin etu, että nainen nauttii, joten kukin ottakoon rohkeasti ilon irti omalla tyylillään.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

PerlaPerla

12.8.2010 17:16

Panosta myös sooloseksiin

Seksuaalisuus on monitahoinen voima - oikein käytettynä.

Älä tuhlaa sitä huonoihin/vääriin/turhiin kohteisiin, ihmisiin tai asioihin.

Naisten ja miesten seksuaalisuus ovat yhtä voimakkaita. Tosin naisten seksuaalisuutta kontrolloidaan monelta taholta ja monin tavoin, koska ...

G-pisteen paikka voi vaihdella ja vaihteleekin.

Opettele sooloseksi ja harjoita sitä, kun siltä tuntuu. Tutustu rauhassa jokaiseen reikääsi, mutta älä päästä ketään jokaiseen reikääsi, jos sinusta siltä tuntuu.

Myös seksuaalisuus, halu, tarpeet ja tykkäämiset seksissä muuttuu ja vaihtelee iän ja elämäntapahtumien virrassa. 90-vuotiasta naistakin voi naitattaa vielä kunnolla, eikä orgasminsaantikyky häviä.

Älä tyydy huonoon seksiin ja/eli huonoon kohteluun.

Kohdulla, kohdunsuulla ja munasarjojen toiminnalla on myös seksuaalinen merkitys naiselle. Naisessa ei ole turhia elimiä. Esim. orgasmissa kohtu supistelee voimakkaasti ja vaikuttaa näin seksuaaliseen tyydytykseen. Älä anna poistaa kohtua, kohdunsuuta tai munasarjoja heppoisin perustein, esim. runsaat ja kivuliaat menkat, lapsiluku täynnä, ehkäisykeinona, myoomat, vahva seksuaalisuus, lapseton ei tarvitse kohtua -väittämät, tms. Kohdulla ja munasarjoilla on monia funktioita. Voit menettää elinvoimasi niiden poiston myötä. Poistoilla on monia haittavaikutuksia. Haittavaikutuksista vaietaan ja niitä salaillaan. Kohdunpoisto on iso ja raskas operaatio. Se ei ole enää 2010-luvulle sopiva naisten vaivojen hoitokeino tai etenkään mikään ehkäisykeino. Kohtu ei muuten vanhene koskaan. Googlaa: kohdunpoisto

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

HelmiG

12.8.2010 18:30

Kyllä se vaan niin on, että hyvin tärkeää seksin sujumisessa on seksuaaalinen yhteensopivuus. Ikävä kyllä monella miehellä on sen verran pieni vehje, ettei niistä ole iloa kuin käyttäjälleen.
Dildo on miljoona kertaa parempi kuin pienimunainen tikkaaja, onneksi on siis olemassa vaihtoehtoja niille, jotka eivät voi saada nautintoa kumppaninsa kanssa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CBN

13.8.2010 00:57

eiks jokainen pidäkkään huolen omista orkuistaan :D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mrabc

13.8.2010 12:37

nimimerkille helmig:
(Olettaen,että olet kaksijalkainen.) Mistä päättelit, että mahdollinen "seksuaalinen epäyhteensopivuus" johtuisi siitä, että partnerillasi on pieni muna eikä siitä, että pimperosi on kokoa 'Kaksi nyrkkiä laitoin sisään, eikä tehnyt edes tiukkaa'?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mrabc

13.8.2010 12:39

Itse artikkelista sen verran, että se oli harvinaisen huono. Asiasisältöä oli parin riviin verran. Kiitos aikani tuhlaamisesta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Helmig

16.8.2010 00:30

mrabc pieni, onneksi von hyvällä omalla tunnolla todeta, että tiedän kyllä mistä puhun. Tarkoitus ei ollut olla asiaton, vaan todeta ääneen sen mistä moni vaikenee. Olen pahoillani, jos kirjoitukseni kolahti sinuun noin pahasti.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

akateeminenko

16.8.2010 15:39

Akateeminen tutkimus on avointa, mutta nyt tekijä esiintyy nimimerkillä. Vai tekeekö hän jotain todella salaista tuotekehitystä. Oi aikoja, oi tapoja!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

dumdam

17.8.2010 14:47

Ihmeellinen juttu. Ei paljoa herätä kyllä tutkimus luottamusta, osin tosin City-lehden syy. Ensinnäkin, mikä on tutkimuksen aihe? Ei käy jutusta selville. "Dildot" on aika laaja aihe. Toiseksi, minkä alan tutkimus on kyseessä? Kolmanneksi, mikä tutkimus on kyseessä? Gradu, väikkäri, joku muu. Neljänneksi, kuka tutkimusta rahoittaa? Viidenneksi, kuka tutkii? Tutkimus, joka tehdään nimimerkin varjossa ei ole kovinkaan paljon luottamusta herättävä.

Yliopistomaailmassa on paljon vastaavia tutkimuksia, joissa käsitellään tätä aihetta, mikseivät ne herätä kiinnostusta?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

munamarjatta

19.8.2010 20:27

täällä käy miehet huutelemassa. te ette voi tietää miten vaikeaa joillekin on vaikea saada orgasmia sen teidän surkean taikakalunne kanssa, etenkin kun te kaikki ette osaa käyttää sitä. eikä itse viittis kokoajan olla neuvomassa ja päsmäröimässä että teeppä näin äläkä niin. mistä te mahtavat orgasmikoneet edes tiedätte, ovatko omat kumppaninne saaneet vai "saaneet".
naisilta dildon kieltäminen, on vähän sama kuin käskisi miehen lopettaa runkkaamisen juuri ennen kuin hän tulee.
te ette pysty kaikkeen, hyväksykää se. piste.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kihotavaa

24.8.2010 11:26

on se niin mukavaa katsella kun nainen runkkaa itseään rupeaa itsekin tekemään mieli sitä maailman parasta

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

NeitiV

5.9.2010 17:07

Kiitos mielettömästi kommenteista, jengi! Ihan tosissaan ootte viemässä tiedettä eteenpäin pistämällä tutkijan katsomaan aihetta monipuolisemmin.

Erityisesti F33:n huomiot penetraatioseksin nautinnollisuuden oppimisesta toivat hyvän lisänäkökulman, jota ei artikkelissa tuotu esille. Tämänkin treenaamiseen on olemassa teknologioita, joiden kohdalla herää samat kysymykset kuin vibraattorien suhteen: miksi orgasmiherkkyyttä täytyy tehostaa, eikö pikemminkin pitäisi kasvattaa kärsivällisyyttä ja treenata sormilihaksia? Tehostamiseen voi olla moniakin hyviä (tai vähän kehnompia) syitä, joita tutkimuksellani yritän selvittää. Inspiraationa mulla tähän on näkemys, että teknologia ei ikinä ole neutraalia. Jos näin on, millä tavalla se sitten osallistuu seksuaalisuuden määrittelyihin? Onko teknologioilla voimaa kyseenalaistaa sitä, miten seksi yleensä kuvataan ja ymmärretään? Vahvistavatko ne orgasmikeskeisiä näkemyksiä ja seksin tavaroitumista, vai vapauttavatko ne penetraatiokeskeisyydestä?

Toivottavasti tämä vastasi vähän myös asiallisiin ihmettelyihin siitä, miksi akatemisesta tutkimuksesta uutisoidaan näin hämärästi. Ainakaan vielä en valitettavasti tee huippusalaista tuotekehitystä, mutta koska tutkimus on vasta suunnitteilla eikä sille ole vielä rahoitusta, voin lähinnä hehkutella etukäteen. Tarkoitus oli itse asiassa vain konsultoida toimittajaa, joka halusikin ottaa juttuun henkilökohtaisemman lähestymisen. Keskustelut teknologian osallistumisesta siihen, miten koemme ja määrittelemme ruumistamme ehkä jäivät vähän jutun ulkopuolelle. Eiköhän nekin joku päivä saa mahiksensa ja pääsemme jatkamaan keskustelua liittäen sen aiempaan tutkimukseen. Siihen asti, pidetään aihe agendalla sekä kahvipöydissä että City-lehden sivuilla!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

asdasdasdasdasasdasasffg

18.12.2010 23:33

Ja sitten jos mietitään täysin samaa aihetta miesten näkökulmasta: Kuka edes kehtaisi kirjoittaa tai julkaista missään minkäänlaisen tekopilluvertailun?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

iigori

31.5.2011 18:37

minä ainakin kehtaisin, pitäisikö tehdä?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tokkis

6.1.2012 10:26

Minulle on käytännössä aivan sama, saako naiseni nautintoa. Mutta minulle on pääasia, että molemmat ovat tyytyväisiä. Minä ja muna.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Huhu

12.4.2012 17:14

Aika mieletöntä, että kun nainen kirjoittaa jutun siitä kuinka useimmat naiset (ja tämän olen itsekin kuullut monta kertaa, monelta eri naiselta ja lukuisista lähteistä, koska se on vallitseva tosiasia, eikä kiistan aihe) eivät useimmiten saa orgasmia yhdynnästä, täyttyy kommentointialue miesten kommenteilla kuten "Erään sadun mukaan kun Pippeli menee Pimppiin tulee orgasmi... ei se ole satu vaan fakta. ei siinä mitään vekottimia tarvita". Ja tämä sanotaan heti sen jälkeen, kun nainen juuri on sanonut, että näin ei ole? Onko nyt niin vaikeata hyväksyä se, että kyllä naiset tietävät itse saavatko he orgasmin vai eivät.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi