EasyFlashes - 8

  • EasyLiving77

Vaikka mina ole asunut taalla Suomessa jo yli kymmenen vuotta, mina silti vaikea välillä ymmarta suomalaisia. Mina sita mieltä, että suomalaiset luovutta liian helposti.

Kun mina tuli tanne, en osannut kieli. Taalla paljo tyottomyytta, olla lama. Mina opetella suomen kieli kansalaisopistossa. Puoli vuotta ja mina osata jo aika hyvin. Ei täydellistä, mutta ihmiset ymmärtä. Kaikki maahanmuuttajat ei osa kieli, heilla on tosi vaikea.

Mina hakea työtä. Mina insinööri, pitaisi loytya paljo toitä. Mutta mina ei saada työtä. Vaikea ymmärtä sitä, kotimaassa mina hyva insinööri. Mutta minua ei lannistu. Mina alkaa yrittajaksi.

Suomi hyva maa. Suomessa yrittaja saa tukea... mika se on.... starttirahaa. Mina perustaa oma ravintola. Ravintolassa piti alkuun tehda tosi pitkä päivä. Vuoden ajan joka viikko mina työskennellä kuusi päivää ja kaksitoista tuntia. Suomalaiset ei moni tehda niin paljon työtä. Mutta mina mielummin työssä oma ravintola kuin työttömänä.

Suomalaiset ei perusta usein ravintola. Kiinalaiset perusta kylla, turkkilaiset ja intialaisetkin. Mina luulla moni suomalainen mielummin tyottomana.

Nykyään mina voi jo tehda vähemmän töitä. Mina tyollistaa kolme maahanmuuttajaa. Minu kaksitoista vuotta vanha poika oli koko kesä toissa ravintolassa. Poika ei valita, vaikka suomalaiset kaverit ei tarvi olla toissa. Minusta hyva, etta poika kayda koulu, mutta myos oppii tehda työtä.

Kun mina kuusikymmentavuotias, yksi minun pojista voi alkaa johtaa ravintola. Sitten mina lähde vaimon kanssa Espanjaan. Mutta me tulla aina kesalla takaisin Suomeen.

2 kommenttia

EasyLiving77

11.9.2007 17:00

Tilkkutäkki todellisuudesta.

Kaikkia jutun asioita olen nähnyt, kuullut tai lukenut, niin varmaan moni muukin.

-Easy-

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:16

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus