EasyFlashes - 7

  • EasyLiving77

Rakas Taivaan Isä,

Kiitos tästä päivästä. Siunaa äitiä ja isää, siskoa (vaikka se onkin välillä ihan hölmö) sekä Mikaa, Kimmoa ja Lauraa meidän luokalta.

Toivoisin, että äiti tekisi huomenna meille pitsaa. Ja olis kiva, jos meidän kaupasta loppuis maksapihvit. Edes kuukauden ajaksi tai jotain. Mä en tykkää maksasta yhtään, mut emmä uskalla sanoo sitä äitille.

Mä tiedän, että iskän pitää olla pois kotoa siks että se vois ostaa mulle ne uudet jääkiekkovarusteet. Mut voisko meidän auto vaiks hajota loppuviikoks, ihan vähän vaan? Niinku, et iskä ei pääsis sille kolmen päivän koulutusreissulle Lappiin, kun se aina on niin kauheen väsynyt niiden koulutusten jälkeen. Ja äitikin on niin vihainen.

Sit olis viel yks juttu. Se meidän uusin sijainen, joka taas heitti mut ulos luokasta kun mä en muka kuunnellut. Kyl mä kuuntelin, mutku mä osaan jo ne asiat enkä meinaa jaksaa keskittyä. Niin et voisko se vaikka vähän vaan kaatua huomenaamulla, silleen et sen jalasta venähtäis nivelsiteet niinku Mikal toissapäivänä välitunnilla? Silleen, ettei se pääsiskään huomenna kouluun? Se olis tosi kiva juttu! Uus sijainen sais sit jo olla mies ku meil ei oo koulus yhtää miesopea ja naisopet aina pistää mut jälkkäriin!

Niin ja mä ymmärrän ja hyväksyn nyt jo sen, ettei me voitettu lotossa viime lauantaina vaikka mä sitä sulta nimenomaan pyysinkin. Nää mun uudet toiveet ei kyl mun mielestä oo liian isoja, joten odotan et ne vois toteutuakin. Kiitos ja hyvää yötä, toivoo Janne.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:16

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus