EasyFlashes-3

  • EasyLiving77

Sofia ja Tiina järjesti mulle yllätyssynttärit Sofian porukoiden luona kun ne oli jossain matkal. Ei siel niinku muita vierait ollu, mut iha sikamageeta kuiteski, olinhan mä oottanu täysi-ikäisyyttä ihan intopiukeena koko alkuvuoden. Ja nyt me vihdoin päästiin meidän prinsessapossen kans baariin!

Vedettii Sofian faijan baarikaapist kaikkee votkaa, viskii ja konjakkii sekasin, tehtii niist sellasii drinksui. Eihän ne mitää superhyvänmakusii ollu, mut kyl ne nous ihan törkeen hyvin päähän! Vittu me oltii ihan sosees, sjungattii Britneyta ihan täysil ja hypittii Sofian porukoiden sängyl. Sit me huomattii et kello oli jo yli kybä. Vedettii rotsit niskaa, hypättii dösää ja ajettii stadii. Kelattii et parast mennä Feveriin ku siel on euron ilta. Ei meil kellää ollu ees kauheest massii meges, ja visa electronit ei tietenkää toiminu taas missää mestas.

Feveris oli hyvä meininki ja vittu et me dokattii paljo! Sofia ja Tiina löys jotkut äijät jotka tarjos meille koko ajan kaikkee. Mä kävin välil röökipaikal laattaamaski mut palasin viel sisää. Jossain vaihees Soffi ja Tintti jotenki hävis johonkin, vaik mä etin niit ni en löytäny. Sit tuli pilkku ja kaikki heitettii ulos.

Mä lähdin käveleen kohti dösäpysäkkii, mut mun kävely oli kyl aika huonoo siin vaihees. Onneks siin tuli joku ystävällinen vanhempi äijä, siis salettii melkee nelikybänen, juttelee ja sano et se voi heittää mut taksil himaa. Mä sanoin sille et mä en sit ota sitä mun luo yöx kyl missää tapaukses. Se vastas ettei se ollu tulossakaa, se ei vaa voinut jättää mua hortoilee sinne stadii tällases kunnos. Sit se ihmetteli et minkälaisii frendei ne sellaset on jotka aluks juottaa kauheeseen kuntoon ja sit jättää oman onnensa nojaa.

Seuraavan päivän mä kysyin samaa Sofialt ja Tiinalt. Mut ei ne oikee hiffannu mun pointtii, oli vaa kadei koska niiden seuralaiset oli vieny ne jonnee vitun Viikkiin jatkoille ja ne jätkät oli heti sammunu, ja mä taas olin saanu ilmase taksikyydin himaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:16

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus