Löydetty&kuvattu: Kesän huonoimmat elävät patsaat

  • EasyLiving77

Pari ammattitaitoista elävää patsasta ovat ilahduttaneet / ärsyttäneet / viihdyttäneet kesäistä Helsinkiä jo parin vuoden ajan. Haastatteluissa herrat ovat valitelleet suomalaisten tottumattomuutta ja kitsautta, mutta jostain kumman syystä ovat kuitenkin palanneet tänne toistekin.

Hmmm... Oliskohan ne tienestit sittenkään huonot?

Tätä on miettinyt varmasti se pariskunta, joka on vetänyt ylleen mustasta jätesäkeistä, foliolla päällystetyistä pahvilaatikoista ja erinäisistä muovinkappaleista viritetyt "robottiasut" päällensä ja ilmestyneet Esplanadin puistoon patsastelemaan.

Nämä "robotit" ovat takuuvaramasti huonoimpia eläviä patsaita, mitä olen koskaan nähnyt! Itse asiassa, he ovat huonoimpia katutaiteilijoita, mitä olen ikinä nähnyt. Tai, tarkemmin ajatellen, täydellisen soittotaidottomat hanurinrääkkääjä-kerjäläisetkin ovat parempia esiintyjiä kuin nämä robotit. Mutta samaan hengenvetoon, nämä robotit ovat myös ehkä hauskimmat tai koomisimmat esiintyjät mitä olen tavannut.

Ai miksikö? Yritän mahdotonta, selittää sellaista mikä pitäisi omin silmin nähdä...

Ensinnäkin, ne eivät pysy paikoillaan. Oikeasti eivät. Ne huojuvat ja tärisevät.

Toisekseen, ne liikkuvat ilman rahaakin. Kun ohikulkija halusi halata, toinen roboteista tuli oikein vastaan halaamaan. Ilman rahaa. Huono bisnes.

Kolmanneksi, kun joku kuitenkin jostain käsittämättömästä syystä antoi heille rahaa, he alkoivat "tanssia". Tätä käsittämättömän kehnoa liikuskelua en osaa sanoin kuvailla, mutta melkein tuli kuset housuun, sen verran paljon robotanssi nauratti. Se nimen omaan EI ollut mitään electric-boogieta, mitä olisi voinut kuvitella, vaan todella töksähtelevää päiväkotitasoista heilumista hassussa kierrätyskostyymissa.

Ei saatana. Pakko lisätä myös kuva, että saatte edes jonkinlaisen idean "the shöysta"... Olkaa hyvä!

-Easy-

2 kommenttia

vonStackelbaum

7.8.2008 00:17

Jos se viihdyttää, se on paikkansa ansainnut.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:57

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus