Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2008.

Herännäisyyttä  2

Tuossa se nyt seisoo koko asia tiivisteenä. Eli mediakin on näköjään herännyt totuuteen. Eihän näistä asioista olisi saanut puhua mutta se on vähän pakko kun ongelmat kasautuvat. Maahanmuuttaja taitaa olla nyt yleensä muslimi mitä tuossa tapauksessa tarkoitetaan vaikkei sitä ääneen sanotakaan.
Joka kerta kun kyseessä on ns. kunniamurha missä perheen isä tai joku sisaruksista on syyllistynyt perheenjäsenen hengenriistoon, asia on päivän selvä - on kyse islamista. Niitä ei saisi tapahtua länsimaisessa yhteiskunnassa. Pieksemistä ei saisi tapahtua ollenkaan missään. Kuulostan nyt siltä että tappamista saisi sitten tapahtua jossain mutta ei länsimaalaisessa kulttuurissa...niin...olkoon, tappakoot toisenssa siellä mistä ovat kotoisin sillä niinhän ne tekee siitä huolimatta sanonko sitä ääneen vai en. Viha on kukoistanut lähi-idässä yli 2000 vuotta. Sitä vihaa ei pysty kukkahattutäti poistamaan.
Uutinen:
http://tinyurl.com/Islamilainen-Vakivalta

Älkää kiihottuko mitään kansanryhmää vastaan, sanokaa vaan asianne kiihottumatta.

^Ari-Lee^


Blogaamatta paras  1

Kerran päätin ja se päätös on pitänyt! Mikää ei sopis mulle huonommin kuin blogata neronleimauksia(hölömöjä aivopieruja), neronleimauksia(hölömöjä aivopieruja), neronleimauksia...

Kotimaasta:
Vaalien suurin voittaja PS. Kajaanissa: PS. 4 paikkaa. Onnea!

Ulkomailta:
Itävaltalainen auto-onnettomuudessa menehtynyt puoluejohtaja J Haider oli perheellinen homo...Ei ole siis enää uutinen, ei.

Saksassa vihittiin suur-moskeija. Muslit lisääntyy ja täyttää maan. Valloitus on käynnissä ja muut sen hyväksyy vaikka tuo on sama kun antaisi pirulle pikkurillin; viittaan Koraaniin mikä käskee tuhota uskonviholliset.

Uruguayssa on kuollut 52 lehmää salamaniskuun. Meni koko karja kerralla lihoiksi.

Maito on tappavaa myrkkyä Kiinassa ja makkarat syanidilla myrkytetty Japanissa.

Mellakoita Tanskassa kun ihmisten mitat ovat täyttyneet pakolaiskeskuksesta.

Blah blah blah....

Löysin nyt sen Kerosen blogin, sen Kerosen kenestä Soinia YLEn toimittajat kiusasivat:
http://keronen.blogspot.com/2008/10/islam-ei-ole-samanlainen-uskonto-kuin.html

Siellähän se, Koraanissa kaikki...

^Ari-Lee^


Loogista  2

Tuuleminen johtuu puiden heilumisesta - mitä kovemmin puut heiluu sitä kovemmin tuulee. Kun puut lakkaavat heilumasta, tulee tyyntä.

Puu pysyy pystyssä ainoastaan juuressa olevalla sahanpurulla. Kun puru otetaan pois, puu kaatuu.

Ilman kylmyminen syksyllä johtuu talojen lämmittämisestä. Kun lämpö viedään sisälle, tulee ulkona kylmä. Sama toisinpäin keväisin kun taloja ei enää lämmitetä ilmakin lämpenee ulkona. Toisaalta on varovaisesti arveltu ilman lämpötilojen vaihtelujen johtuvan muuttolinnuista. Kun linnut lähtevät etelään ilmat jäähtyvät. Kun linnut taas lentävät pohjoiseen ilma lämpenee.
Omituista, minusta linnut ovat koko ajan yhtä lämpimiä tai kylmiä. Myös olen miettinyt lämpimistä maista tulevien maahanmuuttajien osuutta ilmaston lämpiämiseen.

Sähköiset laitteet toimivat savulla. Kun laite päästää toimintasavut ulos jonkin oikosulun vuoksi, laite lakkaa toimimasta.

Joskus ihmetellyt miksi kengät kuluvat kärjestä ja kannasta eivät keskeltä? Se johtuu tasan siitä että asumme maapallon sisäpinnalla eli koveralla puolella. Jos kävelisimme ulkopinnalla niin keskeltähän kengät kuluisivat.

Joskus yrittänyt juoda lasista olutta sen ulkoreunalta? Siksipä olut on ollut mahasi ulkopuolella eikä mahan sisäpuolella. Kun juot lasin sisäreunalta, (siltä mikä on lähinpänä suutasi) menee juoma mahan sisäpuolelle.

Jos nukut nahkakengät jalassa (toinenkin riittää) niin aamulla pääsi on kipeä. Tämä johtuu siitä että jaloissa täytyy olla jotain yhteyttä aivoihisi tai että aivot ovatkin jaloissa.

^Ari-Lee^

P.S
Tarkistan kellon, se on 15.50

P.S.S ja edit

Ravintoloiden vessoissa käytetään hajustetta mikä lisää virtsaamisen tarvetta. Samaa ainetta on myös käytetty maltaiden valmistuksessa. Mitä enemmän virtsaat sen janoisemmaksi tulet ja sitä enemmän juot olutta.


Really Rockabilly  4

Tuli käytyä Savossa rokkaamassa. 157km etelään ja takas. Auto toimi, kuski toimi, whisky toimi, olut toimi, musa toimi, Wild Willie ja Nine Lives, tanssiseuraa oli vaan ei toiminut mut sehän ei ole niin tarkkaa kun rokataan mutta kunhan itse olen fred astaire. Parketti oli kyl jankis ja ei luistanut.

Otin olusen ja klo on 13.30. Olen känäs. Men ala ruoskii ihteeni katajalla kusiaispesässä. Illalla käppäily kioskille ja äänestämään. Sit vaalihuikat ja sois siin. Vai oisko...

^Ari-Lee^

*edit*

Ja illalla tulee kakkosella Cry Baby leffa. Nähty on satoja kertoja mutta hyvä leffa silti. Ihme että YLEperkele näyttää mitään leffoja. YLEeensä sieltä ei tuu muuta kun paskaa uusintana ja joka vuosi nostaa lupamaksuja ja taas vuodenvaihteessa sen tekee.

^sama^


Soittoja  3

Puhelinsoitot aamulla on /ceest. Puhelu klo 08:

-puhelin soi, vastaan "Haloo?", koska numero ei ole sim-kortillani vastaan aina "haloo".
-naisen ääni -"teille on puhelu(jostain sairaalasta)"
-"ok, mitä kuka miksi?"
-naisen ääni -"Veikko soittaa teille"
-"Kuka Veikko? Kuka siellä nyt..."
-naisen ääni -"Anteeksi, missä tämä on?"
-"Tahdon tietää kuka soittaa ja miksi"
-naisen ääni -"Anteeksi, tämä taitaa olla väärässä numerossa, kuulemiin"
-"Ei mitään, sattuuhan näitä."

Pää takaisin tyynyyn. Puhelin soi hetken päästä uudestaan:

-miehen ääni -"Veikko tässä, terve. Olen sairaalassa...(jotain sopertelua) "Minä olen kokeissa....(sopertelua) "odota hetkinen, ei mene kauaa...(laittoi puhelun pitoon ...tuut tuut tuut...katkesi)

Laitoin puhelimen äänettömäksi ja käänsin kylkeä. Hetken päästä puhelin soi väristen "trrrr...trrrr....trrrr..."

Siis joillekin pitäisi opettaa puhelinkäyttäytymistä, oikeasti. Jos soitetaan niin ei soperrella eikä renkata vaan sanotaan asia tai ollaan soittamatta!

^Ari-Lee^


Eriarvoisuutta  3

Silmiini pisti räikeästi uutinen Amerikan Yhdysvaltojen eriarvoisuudesta verrattuna Afrikkaan.
"Varakkuus jakautuu Yhdysvaltain suurkaupungeissa melkein yhtä epätasaisesti kuin Afrikassa."
Eli nyt on kyse ihonväristä, YK:n mukaan.

Laskujen mukaan Amerikan Yhdysvalloissa on ihan juurikin kohta mustia puolet väestöstä kun he lisääntyvät nopeammin kuin muut. Mites kun suurinosa tai jopa kaikki ovat jonain päivänä mustia Yhdysvalloissa niin sittenhän maa on Afrikan tasolla(?)
USA:n armeija on jo pääosaltaan mustia, huom, koska 5 palvelusvuoden jälkeen saa kaikki eläke-edut.
Musta mies on vahvoilla Yhdysvaltojen presidenttikilvassa. Hänkö pelastaa maan eriarvoisuudelta? No jos verrataan Afrikkaan niin ei hyvältä näytä, siellähän mustat ovat hallinnoineet aina, poislukien Etelä-Afrikan tasavalta (ja arabi taustaiset), missä sielläkin(E-Afrikka) valta vaihtui kauan sitten.

Uutinen:
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200810248480643_ul.shtml

Niin kauan kuin ihmistä, nuorta tässä tapauksessa, olipa minkä värinen tahansa, ei kiinnosta koulunkäynti, vaan helppo ja nopea elämä, ei asiat tule muuttumaan kuin pahempaan päin, olipa kyseessä sitten USA tai mikä tahansa valtio. Koulunkäyntipakko nuorille on voimassa edelleen USA:ssakin, mutta jos valtio rahoittaa köyhien jatko-opiskelut, mutta mielenkiintoa ei yksilötasolla löydy, niin yksilö on itse vastuussa tulevaisuudestaan.

Ruotsi on ihme-maa; Siellä ei yli-arvosteta oppiarvoja eikä koulupapereita vaan oikeaa osaamista. Siitä näyttönä on korkein työllisyysaste. Nettikahvilassa(etnisessä) työskennellessäni keskustelin maahanmuuttajien kanssa asioista ja jotkin heistä totesi suoraan, että heidän Ruotsissa asuvat ystävänsä ovat työelämässä, toisin kuin Suomessa asuvat. Ja he eivät siis puhuneet ihonväristä yhtään mitään, koska se ei asiaan liity millään tavalla.

^Ari-Lee^
"white trash"


Katsastuksia  1

Siis auton vuosisellainen. Löytyi väljä yläpallonivel. K1 asema.

Ja viime vuonna (A-asema) jouduin suorittamaan 2 katsastusta, kahden kuukauden vällein, kun oli edellisenä vuonna jäänyt kokonaan katsastamatta isomman remontin takia. Lisäksi muutoskatsastutin auton alkuperäiseen henkilömäärään eli kuudelle hengelle. Maksua viime vuonna siis 3x50 eur., samasta autosta. Käyttöajoneuvosta meni 50 eur + 10 eur pakokaasumittaus korjaamolla.

Niin ihmettelin ääneen että minkälaista työntekoa tuolla A-konttorilla oli viime vuonna kun eivät hokanneet väljää niveltä vaikka nimenomaan käskin olla tarkkana. Eikä tänä kesänä n. 4000 asfalttiteitä ajetut kilsat selitä hulttanan väljää niveltä, ei. Jylppy vaan ei ollut tarkkana.

No elämä on. Tilaan osan huomenna ja se on täällä Ti. Osan hinta on diipadaapa vaan se että pitää ohjausosien kyseessä ollen käydä näytillä ja se taas maksaa...kuin elämä. Vaihtotyön suoritan itse niin se on periaatteessa ilmaista, muuten se olisi jotain 60-100 eur lisää.

^Ari-Lee^


Poliisi perustaa internetin valvontaryhmän  3

No haloo? Onko siellä ketään kotona? Eikö poliisi tiedä kuinka suuri internet on? "International net". Päivää kohden rakennetaan uusia sivustoja tuhansia...Osa sivustoista ja/tai foorumeista on suljettu ulkopuolisilta minne ei ole pääsyä kuin jäsenillä. Palvelimet missä sivustot sijaitsevat ovat ulkomailla jne jne jne. Siis olen ÄLLIKÄLLÄ LYÖTY! Suomen poliisi meidän verorahoilla jättioperaatiossa mikä tarvitsee kansainväliset sopimusoikeudet ja ryhmän on oltava VALTAVA, tuhansia poliiseja istumassa päivät pääksytysten inetissä....Ei helvete!
Uutinen:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200810220202148_uu.shtml

Tän on PAKKO olla joku pila, vedätys. :|

^Ari-Lee^