Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2008.
Seuraava

Ruotsalaisen äidin kirje pojalleen  1

Vanha mutta toimiva edelleen:

Rakas poikani,

Tässä muutama rivi vain jotta tietäisit että olen vielä elossa. Kirjoitan tätä hitaasti sillä tiedän että et osaa lukea kovin nopeasti. Et tuntisi taloamme jos tulisit nyt käymään kotona - olemme muuttaneet. Isälläsi on uusi hieno työ. Hänellä on 500 miestä alapuolellaan - hän leikkaa nurmikkoa hautausmaalla. Uudessa talossamme on myös pesukone, mutta se ei toimi kovinkaan hyvin. Viime viikolla panin siihen 10 paitaa, vedin koneen käynnistysnarusta enkä ole sen jälkeen nähnyt niitä paitoja. Sisaresi Marianne sai tänä aamuna lapsen, mutta en ole vielä tutkinut onko se poika vai tyttö, joten en tiedä oletko setä vai täti. Enosi Patrick hukkui viskisammioon. Hänen työtoverinsa kiirehtivät apuun mutta hän taisteli urheasti vastaan. Hänet polttohaudattiin ja kesti kolme viikkoa ennen kuin tuli sammui. Menin torstaina lääkärille ja isäsi tuli myös mukaan. Tohtori pani pienen lasiputken suuhuni ja kielsi puhumasta kymmeneen minuuttiin. Isäsi tarjoutui heti ostamaan lasiputken häneltä. Isäsi söi kokonaista kolme kiloa perunoita päivällisellä. Se onnistui koska perunat olivat vasta pieniä.

Rakastava äitisi

PS. Aioin liittää tähän mukaan sata markkaa, mutta ehdin sulkea jo kuoren.



Pelastetaan maailma!  1

Jos alamme puhaltamaan yhteiseen hiileen niin Vihreät nousevat puhujapönttöön koska fossiiliset polttoaineet saastuttavat.Okke.

No meitä suomalaisia on Suomessa noin 5,244,749. Venäläisiä on noin 140,702,096.

Kerron kuinka säästetään luonnon varoja Venäjällä, lainaan ystäväni kertoman:
Talvi alkaa Venäjällä yleensä 15. Lokakuuta ja lämmöt menee (täysillä) päälle vaikka ulkona olisi +25 C. (maakaasulla, sitähän piisaa loppumattomiin,[no hä?]) Samoin talvi loppuu 15. Huhtikuuta, lämpö pois vaikka ulkona olisi -25 C. Eli kerrostaloissa lämpöä säädetään yleensä tuuletusikkunoilla ja toisin päin sitten keittiön kaasuliedellä (kaasu on periaatteessa ilmaista). Ilmastointia ei siis tarvita.
Eristyksiäkään ei liiemmin ole käytetty, ei seinissä, katoissa tai ikkunoissa.
Sähkö maksaa Venäjällä kolmihenkiselle perheelle 9 euroa/kk. Sähköä ei kannata säästää myöskään ollenkaan.

Että nääääinnnn.

^Ari-Lee^


Spämmin perkelettä  2

Ja aika naurettavaakin Suolikakkosnelkulla XD:

Nimeni on Mercy Soumah, l näki profiilisi tänään ja sen jälkeen menee sen läpi
sitten l tehty mieleni ottaa sinuun yhteyttä kuin ystäväni. niin l halua sinun kirjoittaa takaisin
minulle oman sähköpostiosoitteesi ( mercy_nso@yahoo.com ) siten, että l antaa
teille kuvan ja voit tietää enemmän minua. l toivomme, että sähköpostisi pian.
lt on minulle
miss Mercy.

jesica.nelson@yahoo.com
Hei kultaseni,
Luulisin et yllätyksenä saanut postia? Olen juuri selailemassa nyt internetin ja käydä läpi oman profiilin (suomi24.fi), ja se ääni well.I tulee, kuten meille vaihtaa hyviä relationship.I olen jesica nimen, Ei poika eikä koskaan married.I tulee haluaisin kuulla teidän mielipiteenne, voit ottaa yhteyttä minuun yhteyttä tähän sähköpostiosoitteeseen
( jesica.nelson@yahoo.com ), jotta voin lähettää teille kuvia ja käyttöönotto noin myself.Have hyvä päivä ja odottaa kuulla teiltä pikimmin

Kiinnostaako sinua
Nimeni on ilo olen kaunis nuori tyttö täynnä rakkautta
No, olen nähnyt profiilisi tänään treffit.suomi24.fi joka antaa minulle ilon ottaa sinuun yhteyttä
kiitos i kuin otat yhteyttä minuun my e-mail
adderss ( joybabysaiko@yahoo.com )
Samalla haluan osoittaa teille kuvan.
Miss Joy

Käännökset on tehty automaattikääntäjällä. Ilmeisimmin rikolliset eivät tajua että suomenkieli on niin monimutkaista ettei täysin virheettömästi toimivaa kääntäjää ole vielä tehty.
Joo kyl laitan sähöpostia noihin, joo joo. XD

^Ari-Lee^
^Have hyvä päivä^


Perusasioita  3

Asumiseen liittyy muutamia perusasioita joita noudattamalla selviää aika pitkälle ilman huomautuksia.

-Sijaa vuode.
-Vaihda petivaatteet vähintään kerran kuukaudessa.
-Pussilakana on tarkoitettu täkin suojaksi siten että täkki on sen sisässä.
-Aamupesu, kädet, kasvot ja hampaat vähimmäisvaatimus.
-Aamiaisen jälkeen käytetyt astiat tiskialtaaseen.
-Roskat roskikseen.
-Pöytätasot pyyhitään kostealla tiskirätillä aterian jälkeen.
-WC paperirulla oikein päin telineeseen (paperi tulee yläkautta).
-Pytyn kansi pidetään kiinni silloin kun siinä ei istuta.
-Pytyn kansi pidetään auki silloin kun siinä istutaan.
-Siivotaan omat jäljet WC:stä saman tien.
-Omakotitalon kyseessä ollen paperiroskat poltetaan, muut jätteet roskapussiin ja ulos.
-Ulkojalkineet riisutaan eteisessä.
-Tuulikaapin ovi pidetään kiinni kylmän kauden aikana.
-Turhat valot sammutetaan ja pidetään valaistus päällä juuri siellä missä tarvitaan.
-Tiskit tiskataan aterian jälkeen eikä viikon päästä.
-Mainokset ja muu roskaposti säilötään jonnekin piiloon myöhempää jatkokuljetusta varten, ei säilytetä pöydillä.
-Känäs ei tarvitse siivota, siivotaan rapilas.

Huoh, nuo vähimmäis asiat kun ymmärtäisi myös se kuka asuu tuolla yläkerrassa, vanha kamu.

^Ari-Lee^


Aaveita  2

Piti eilen merkitä eräs outo tapahtuma mutta unohtui maailman melskeessä. Sekin että se unohtui joksikin aikaa on outoa ottaen huomioon kuinka outo oli tapahtuma - siis henkilökohtaisesti itselleni.

Avasin koneen puoliltapäivin ja Windowsin käynnistyttyä käynnistyy muunmuassa Googletalk sovellus. Ja Googletalk sovellus näyttää minulle automaagisesti jos olen saanut sähköpostiviestejä Gmailiini.
Siinä Googletalkissa ei ole mitään ihmeellistä vaan siinä kuka oli lähettänyt viestin. Olin tipahtaa penkiltä!!! 3 vuotta sitten kuollut Amerikan Konfederaation(CSA) veljeni Chris, Etelä-Carolinasta, tai siis kuolleeksi luulemani ystäväni, laittoi sähköpostia. Hänen itsensä kertomana tietomakoneensa oli rikkoontunut ja juoppo kun oli (tän lisään itse)ei hän saanut konetta korjautettua. No nyt on kone korjattu mutta ei ole inet yhteyttä.(koska hän juo). Sosku maksaa asumisen ja sapuskat mutta se jäljelle jäävä menee nesteenä alas, sielläkin, ei ainoastaan Suomessa.
Anyway, sain hänen puhelinnumeronsa ja laitoin sms-viestiä, joihin sain vastauksia. Sama Chris se oli koska ensimmäisessä viestissä lukee: "Hangover, hurts, ouch. Where da whiskey?" Ja mun vastaus oli: "You son of a bitch! You are not even human-fuckin-being!" (huumoriamme).

Tapasin Chrisin MSN:n sätissä, country-huoneessa jotakuinkin 6 vuotta sitten. MSN sätti oli tuolloin maksuton ja erilaisia sättihuoneita oli satoja. 3 vuotta olimme kuin paska ja ratas yökaudet kaikenmaailman messengereissä, MSN, Yahoo, Odigo, ICQ, Skype. Juopottelimme turasimme, kirosimme ja ärisimme ryssille, ranskalaisille, jenkeille ja muille hölmöille(huom "muille" tarkoittaa kaikki muutkin). Chris on juutalainen, mainittakoon asia, mistä hän on hyvin ylpeä.

Eli noin 3 vuotta sitten hän katosi kaikista kuvioista. Minulle jäi yksi amerikkalainen ystävä jäljelle, Angelia rouva, tai neiti hän on oikeasti mutta rouviksi sanomme kaikkia kenellä on lapsi. Hänen kanssaan olen vieläkin yhteydessä silloin tällöin, jopa ääneen kommunikoiden. Erittäin rakastettava ja avoin on hän, ja mielettömän kaunis; intiaani, mistä hän on ylpeä, mutta enemmän minä siitä olen ylpeä kuin hän.

Minulla on intiaaniystävä ja Dixie-ystävä. =)

^Ari-Lee^

P.S
En väheksy muitakaan ystäviä!


Inhotuksia  4

Nii et hyi saatana ja anteeksi. Sain txt viestin joltain homolta. Ei kiitos. Siis homojen älykkyysosamäärä on pakko olla alhaisempi kuin muiden, koska eivät osaa edes lukea. Siksi toiseksi deitti profini ei ole edes aktiivinen nii miten se on mahdollista että laittavat viestejä. Hirttäkää itsenne, kiitos ja anteeksi.

^Ari-Lee^

P.S
Mullon homofobia

edit. P.S.S Mullon vittu homofobia vitun homot fakkevittu syökää paskaa ja kuolkaa. ei liioin kiinnosta.


Seuraava