Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2008.

Epäilyttäviä juttuja  1

Ja epäilyttäviä naisija Thaimaasta. Olen jotenkin osannut uumoilla näitä asijoita ja nyt ne pulpahtavat pinnalle mediassa vallan.

http://tinyurl.com/Ep-ilytt-v-Hierontaa

Täällä pohjoisessakin tuollainen laitos on toiminut esteettä vuosikausia. Ja toimii edelleenkin siihen asti kunnes viranomainen saa toimia laillisesti peitetehtävissä ja houkutella ihmisiä synnin tielle.

Hieronnassahan ei kuulema ollut mitään epäilyttävää - kaikki jännitteet ja kivut hierotaan yhteen paikkaan ja imaistaan ja sylkäistään pois.

Moisija palveluita en siis itse ole käyttänyt siitäkään syystä etten minä ole niin rikas ja paremmasta syystä en tod. maksa sellaisesta mitä saa mies maksuttomastikin.

^Ari-Lee^


Nyt vituttaa  5

Alkoi vituttamaan nimittäin se että missään et saa olla oma itsesi tai jos olet niin joku alkaa juoruilemaan ja kyselemään selän takana että "mikähän se tuokin on ja mitähän se touhuaa?" (valheita siihen päälle)

Eikö jumalauta kaikilla ihmisillä ole omaa persoonaa? Jokaisella omaa mielipidettä? Eikö ne älykääpiöt ymmärrä että jokainen meistä on oma yksilönsä? Ja yksilö on myös nimimerkin takana. Arvaan että moisilla selän takana kyselijöillä, valheiden levittelijöillä, on itsellään heikko itsetunto ja siksi koittavat kynsiä muita matalammaksi tuntematta edes itseään.

Sen tiedostin jo tänne tullessani että niitä on, mutta jokainen kerta se on jonkinlainen yllätys.

Vitun idiootit. Syökää paskaa ja kuolkaa sukupuuttoon.

^Ari-Lee^



Varastetaan ja kopioidaan  1

Itäisessä naapurissa osataan. Nimittäin varastaminen ja kopioiminen. Nyt vietiin jo kuositkin.

"Puolustusvoimat julkaisi viime vuonna uuden digikuvioisen M05-maastoasun, jonka piti olla juridisesti suojattu, jotta se pysyisi vain suomalaisessa sotilaskäytössä. M05-kuviota ei ole luvallista myydä Suomessa siviileille edes kankaana.
Nyt sama kuvio on ilmestynyt Venäjän sisäministeriön joukkojen asuun"
Uutinen:
http://tinyurl.com/Venaja-Varastaa-Kuositkin

Muistelen Venäjäläisten aikaisemmin kopioineen ainakin Suomi-Konepistoolin, piikkinokka Opelin Mosseksi, Polski Fiatin Ladaksi, Packardin loistoauton Ziliksi, Winchester kiväärin...jne jne.

^Ari-Lee^


Spämminpaskaa Cityyn  1

Lähettäjä Koce Awa
Vastaanottaja(t) undisclosed recipients, MISSING_DOMAIN, MISSING_DOMAIN
Aika Tänään 17:59
Huom! Tämä sähköposti sisältää myös HTML-viestin.
koceawa1@yahoo.com
My name is koce,how is your day,i hope all is well with you,
i saw your profile today and i cherish the content, because you posses all the
good qualities i have been looking forward to see in a person,so please i will
like to know you more,i will be glad to receive a mail from you so that i can
send my pictures to you, here is my e_mail address(koceawa1@yahoo.com)i am
expecting your mail,remember it takes a minute to find a special person.
yours miss koce.

On se saatana että jaksaavat nuo spämmibotit touhuta! AAAAAARRRRRGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!

^Ari-Lee^


Öykkärimeininkiä  1

Sitä pienet perässä mitä isot edellä. Jos rehtorien käytös on ala-asteikäisten tasoa niin mitä voimme odottaa nuorilta? Tuollaiset rehtorit ja lehtorit pitäisi eroittaa välittömästi joko määrä-ajaksi tai kokonaan.
uutinen:
http://tinyurl.com/Rehtorit-Oykkaa
"Meno muistutti alakoululaisten toilailua, paitsi että kuria ei joukkoon saanut kukaan. Rehtoriparvi oli silmin nähden päihtynyt, ja möykkä jatkui huomautuksista huolimatta"

^Ari-Lee^


Lääkkeet lääkkeet!  3

Tuolla on taas täydellisiä pösilöitä ollut vapaana touhuilemassa.
Ja on siellä ollut perverssi äippäkin mukana touhuilemassa. Tyttö on tietty sit lääkityksellä loppuelämä koska puoskareilla on taipumus täyttää asiakkaidensa taskut mömmöillä. Hyvä hyvä hyvä.
Maailma on kuin Sodoma ja Gomorra. Tulis meteoriitti ja tappas kaikki kerralla. =(
uutinen:
http://tinyurl.com/Oma-Tytar-Raskaaksi-Porvoossa

^Ari-Lee^


Maassa maan tavalla tai ?  1

Nuoret arabitaustaiset naiset pelkäävät kuolemakseen sukulaisiansa. He pelkäävät pakko-avioliittoa. He pelkäävät isiensä vihaa, perheväkivaltaa. He pelkäävät asuivatpa missä tahansa maapallolla, koska heidät on ehdollistettu pelkäämään. Tuhansia vuosia vanha serkulle-naittamisperinne ei lopu koskaan edes vieraskulttuurisessa maassa. Voimme kuvitella mitä sisäsiittoisuus on tehnyt geeneihin tuhansien vuosien aikana. Sinänsä serkukset saavat kyllä laillisesti avioitua mutta negatiiviset geenimuutokset ovat tosiasia silloin kun se on jatkuva perinne.
"Kunniamurha" astuu kuvioon siinä vaiheessa kun tytär ei alistu pakkoavioon serkkunsa tai jonkun muun sukulaisen kanssa. Kunniamurhan tekee joko isä tai veli tai molemmat yhdessä. Suomessa ei toistaiseksi ole vielä yhtään tapausta mutta yksi on liipaisimella. Meidän tapakulttuurimme ei tätä hyväksy mutta oikeuden kädet ovat sidotut niin kauan kuin mitään ei ole tapahtunut.
Uutinen:
http://tinyurl.com/Kunniamurha-Suunnitelmissa

On olemassa kulunut mitään sanomaton fraasi: Maassa maan tavalla tai maasta pois. Tuo nainen kuolee, se on vain ajankysymys, isänsä toimesta. Antaako virkakoneisto sen tapahtua? Kyllä. Potkitaanko tuo äijä takaisin Irakiin? Ei. Meillä rakastetaan MONIKULTTUURISUUTTA.

^Ari-Lee^


Lääkkeet!  3

Keskiolut ja whisky rauhoittavat kehoani niin kivasti. On niin hyvä mielikin ja olokin on aivan euforinen etten sanoisi. Siinä lääkkeeni. Väärinkäyttäjäksi en ala, koska silloin lääkkeet menettävät tehonsa. =)

Isänpäivä ja hookaksoota ropottaa soirona. Mustaa, pimeää, likaista, päivällä harmaan kaikki sävyt. Sää ei mieltäni latista. =)

^Ari-Lee^