Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2008.


Suoli24 SPAMmia osa 2  1

Hei,
Nimeni on Sintia i näki profiilisi tästä (treffit.suomi24.f) tänään, ja se tuli intrested teihin, i myös tietää sinulle enemmän ja estabilish suhdetta, joka on bassed totuutta, ja luottaa sinuun Haluan voit lähettää sähköpostia minun sähköpostiosoite, jotta voin antaa teille kuvan teidän tietävän, kenen i am.Here on oma sähköpostiosoite sintiakarume@yahoo.com.
Olen odottanut sähköpostisi minulle sähköpostia osoitteeseen kiitos minulla on jotain erittäin tärkeää, i haluan kertoa you.I usko, että voimme aloittaa täältä!
Muista etäisyyden tai väri ei ole väliä, mutta rakkaus asiat paljon elämää.
Sintia .... sintiakarume@yahoo.com

hi

Hello,
i saw your profile and you seem to be an interesting man.Do you speak english ???I will like to know yiou better.Feel free to send me an email to annaluv63@hotmail.com. You can tell me more about yourself and also send me your pictures

Hugs,

Anna

No voi herranjestas sentään.

^I Robot^



Normisettiä  1

Pakkasta -6½C

Viikonloppu meni taas siivillä vaikka en juonutkaan red bullia. Tuli käytyä vain yksillä syndeillä hetkisen verran. Se sankaritar on tasan mun ikäinen sinkku kaunotar. Kun menin ovesta sisään niin talossa juhlivat miehet kuorossa mulle: "Olemme päättäneet että nyt sä ja sankaritar alatte seurustelemaan tästä päivästä!" Okke? Olen nähnyt tämän sankarittaren pari-kolme kertaa aiemmin. Hänen exänsä seurusteli mun exän kanssa, ei siinä mitään. Nainenhan on juuri tyyppiäni - 40´s-50´s lover. Jotenkin vain alkaa tuntua kovin "sisäsiittoiselta" koko touhu; kaikki seurustelee kaikkien kanssa kerran....jotain tuttua tässä kuviossa on...hetkinen....KAUNIIT JA ROHKEAT! Ilta päättyi kun talon rouva sammui rappusille ja sankaritar sohvalle. Lähdin nostelee. Jätin kuitenkin käyntikorttini hänelle. Soittoa saan odotella jos en pitkästy; nainen kun asuu Oulusa...

Mielestäni pitäisi tehdä kansainvälinen laki että maapallo on pannukakku. Joka kerta kun tunnen yksinäisyyttä, huomaan kellon olevan aamupuolella ja en ilkeä enää soitella tämän aikavyöhykkeen ystävilleni. Siispä soitin Chrisille C.S.A:n. Hyvä hyvä hyvä. Tämä on sarjassa kuinka teen ylimääräistä laskua. Toisaalta paljon kalliimmaksi olisi tullut mennä sanomaan asiat Etelä-Carolinaan...

En muuten olisi uskonut että postikortti saisi uutta jalansijaa digimaailmassa. En ennen kuin yläkertaan muutti toinen vuokralainen. Nimittäin se meni ja poltti kaikki saunapuut kuukauden aikana vaikka varoitin lämmittämästä jokainen päivä. No lämmitti se kuitenkin vimmassa vaikkei sitten lopuksi edes aina saunonutkaan ja pyhästi lupasi hommata lisää puita (pyhästi vannotin). Ei ole puita näkynyt eikä ole saunottu. Se taas johtuu siitä että hänen pick up truckinsa on osista koottu. Osista, niin sikäli että muiden automerkkien osista. Nissan dieseli chevyssä ja siihen soviteltu voimansiirto. Vehjes lähti särkymään vääristä peräöljyistä. Eli ensin meni perä rikki vauhdissa. Samassa yhteydessä särkyi automaattilaatikko koska voimansiirron äkillinen jumittuminen vauhdista sen särkee. Sai toisen laatikon ja sen kunnostettua niin perä minkä hän oli ostanut oli valmiiksi paska. Toinen perä olisi nyt läsnä vaan starttimoottori, uusi, on paskana, koska se nissanin osa on ympätty siis chevyn vaihdelaatikolle ja on jumittunut eli särkynyt. Takaisin saunapuihin...Eli yritin soittaa puuntoimittaja ystävälleni mutta tietenkään ei nuo numerot ole käytössä. Ei ole käytössä edes se mikä on puhelinluettelossa. Käymään en lähde siellä farmilla koska uskon kaverin olevan töissä jossain metsässään. Laitan siis hänelle postikortin että puita haluttais ostaa...

"Kiitämme kiinnostuksestasi, mutta valitettavasti valinta ei tällä kertaa kohdistunut Sinuun." Aina sama kaava. Pitäisi varmaan minun laittaa tuo valmiiksi työnhakuun niin voisivat copy-pastettaa sen vastaukseensa.
Voi kuinka se on tuttavallista. Varsinkin pidän "valitettavasti" sanasta. Voin kuvitella kuinka ne työnantajat valittavatkaan, "Oi voi harmittaa kun emme valinneet sittenkin tuota toista, onhan se kuitenkin sotilas näihin muihin nähden...vali vali vali..." Pitäisiköhän niille kirjoittaa lohdutukseksi vaikkapa postikortti...

^I Robot^



Pelastetaan maailma osa 2  2

Lopettakaa jo piereskely! Meitä on 5,2 miljoonaa ja me voimme pelastaa maailman olemalla piereskelemättä! Nii i, luit oikein, piereskelemättä, koska teollisuus kaikkosi jokin aika sitten Aasiaan niin siitä emme nyt tällä hetkellä voi tinkiä tai säästää.

"Etelä-Aasian yllä leijuva saastepilvi on jo yli kolme kilometriä paksu.
Hiukkaspäästöjen sakka varjostaa noin kymmentä miljoonakaupunkia aina Kairosta Shanghaihin saakka.

YK:n selvityksen mukaan saastepilvi vähentää auringonvaloa 10-25 prosenttia muun muassa Pakistanin suurimmassa kaupungissa Karachissa, Delhissä ja Shanghaissa. Pilvi paisuu ja leviää koko ajan.

Saasteiden uskotaan lyhentävän Intian sadekautta mutta lisäävän kuitenkin tulvia paitsi Intiassa myös Kiinassa. Vaarassa ovat myös vesivarat, koska päästöjä kulkeutuu yhä enemmän jäätiköille.

Asiantuntijat arvioivat, että pilvi on mahdollista hävittää muutamassa viikossa, jos päästöjä leikataan tarpeeksi eri puolilla maailmaa."

Uutinen:
http://tinyurl.com/Pelastetaan-Maailma

^Ari-Lee^


Saastutettu pyhä totuus  3

Aivan, te ette edes ymmärrä, sokeat kirkonpalvelijat, fariseukset. Luette Pyhää Raamattua ylösalaisin ja väitätte tajuavanne asiat. Olette maallistaneet kirkkoni, häpäisseet Raamatun ja vielä karkoittaneet uskovaiset. Ne viimeiset "takapenkkien mummot" ovat uskovaisia ketkä tarvitsevat oikeaa Jumalan palvelijaa, ei kirkon palvelijaa.
Alas nykyinen MAMMON kirkko! Naispapit avustajiksi jälleen, diakonissoiksi tai muiksi lukkareiksi! Kaapeistaan ulos tulleet homo- ja transu- ja muut epäkelpopapit ulos Herran talosta saastuttamasta uskontoa! Kirkon apu suunnattava ensisijaisesti Kristityille, EI muslimeille ja muille pakanoille! Muslimit vainoavat Kristityitä mm. Irakissa ja Iranissa. Siellä KUOLEE Kristityitä veljiämme ja sisariamme, kenenkään yrittämättä auttaa heitä, muslimien toimesta! Päinvastoin ev.lut kirkko auttaa kristittyjen tuhoamisessa!

Jos tunnet YHTÄÄN Raamattua, tiedostat etteivät nämä ole vihan sanoja vaan totuutta.

Minun ei tarvitse maksaa kirkollisveroa muslimien auttamiseksi ja transu-homo papistolle, ei. Eroan ev.lut. kirkosta.

^Ari-Lee^



Silvontaa  4

Uutta minulle oli se että somalinaiset ovat tyttöjensä sukupuolielinten silpomisten takana, eivät miehet. Tytöiltä poistetaan kaikki ulkoiset sukupuolielimet ja ommellaan vulva kiinni, isoista häpyhuulista, niin että jää vain pieni tulehtuva ja tukkeutuva reikä virtsalle ja kuukautisvuodolle. Silvonta suoritetaan ilman kivunlievitystä. Avaaminen ennen hääyötä tapahtuu veitsellä ilman kivunlievitystä. Jopa 97%:lle tytöistä suoritetaan epäinhimillinen silpominen.
Somalimiehet mielellään raiskaavatkin sitten muita naisia koska omat naiset ovat silvotut käyttökunnottomiksi.

22.35 Silminnäkijä: Julma perintö Tv2 Löytyy myös tuolta:
http://tinyurl.com/Julma-Perinto

^Ari-Lee^